• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kizlar benimde pazar günü testim pos. Cikti Allah izin verirse ocakta bebisimi kucagima alicam.. tabi ben böyle hayaller falan kuruyorum ama ins. Hersey yolunda gider iki ay önce malesef düsük yaptim Rabbim ins. Bidaha yasatmaz..
2 yasinda bi oglum var abi olcak abiii

Siz ögrendiktan kac gün yada hafta sora ilk kontrolunuze gittiniz benimki taa 31. Mayista nasil dayancam o zamana kadar..

ben hazirlanip cikarim birazdan kizlar dua edin keseyi gorelim.
Görürsün inşallah canım Allah yardımcın olsun. Doktor olumsuz bişey söylerse sadece o doktora göre hareket etme. Bana doktor dış gebelik dedi ilk baktığında ona kalsaydı hemen ameliyata alıcaktı. İkiz bebişlerime hamileyim şuanda çok şükür

Görürsün inşallah canım Allah yardımcın olsun. Doktor olumsuz bişey söylerse sadece o doktora göre hareket etme. Bana doktor dış gebelik dedi ilk baktığında ona kalsaydı hemen ameliyata alıcaktı. İkiz bebişlerime hamileyim şuanda çok şükür
ikiz mi.yok guveniyorum doktoruma zaten de. isi garantilemeden birsey demez benimki.

Merhaba kizlar benimde pazar günü testim pos. Cikti Allah izin verirse ocakta bebisimi kucagima alicam.. tabi ben böyle hayaller falan kuruyorum ama ins. Hersey yolunda gider iki ay önce malesef düsük yaptim Rabbim ins. Bidaha yasatmaz..

Siz ögrendiktan kac gün yada hafta sora ilk kontrolunuze gittiniz benimki taa 31. Mayista nasil dayancam o zamana kadar..
Canım ben biraz sabırsız bi insan olduğum için adetten 5 gün önce kanda öğrendim. Keseyi de 4 hafta 4 glnlükken gördük şimdi

Canım ben de adetime 5 gün kala kanda öğrendim. Keseyi de 5 haftama girmeden gördüm çok şükür. Ben de sabırsızın biriyim. Bir de ilk Bebek olunca ikiye katlanıyo bu. :KK70:

Slm arkadaslar vende 2. Cocuk dusunuyorum kasimdan beri dusunmeye basladigim dan beri adetim hep gecikti hemde 50. 60. Gunlere kadar sonra domtora gittim butun tahlullerim yapildi hormonel yani alttanda bakti ama hicbirsey yok hersey jormal dedi ve ve adet sokturucu ile adetim geldinmartga nisandada olmasi gereken vaktinde adet oldum simdi ise yine adetim gecikti bolendurum yasiyan varmi daha test yapmadim. Hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Canim.stresten.gecikiyorsun biraz oluruna birak. Cok.erken 30 yas alti.en.az 1 yil.deniyor.zaten relax ol benim kiizm.ve oglum uzun ugraslarla oldu ama.bu.piyangodan cikti surpriz olsu

Back