Benimde sivilcelerm çıktı baya yanagimda falan adete yakın çıkardı ama o dönemi gectim hormonlar işte olsun annelik güzelliği var bizde artık sivilce etkilemez
Olsun canım herkes icicek diye birşey yok dokunucaksa kas yapiym derken göz cikar Allah korusun
Bizimle paylasirsin canım ekstra olanlari doktorlarimiza sorarz ogrendiklerimizi paylasalim birbirimizle
Canım Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun inşallah her şeyin hayırlısı olur stres yapma sen her şey gönlünce olsunmeraba rabbim bebegini sana bağışlasın inşalahh yarın kalp atışını duyunca rahatlarsın..seni çok iyi anlıyorum bende son 4 yıl içinde 6 kere negatif tüp bebek denemem var sayısız tedavi ilaç maddi manevi çöküntüsünün ardından şuanda kendiliğinden hamile kaldım evet bi mucizeye sahibim şuan ama hala o şüpheleri atamadım ..hamile olduğumu öğrendim kese gözükcekmi kese gözüktü kalp atıcak mı sonra gelişecekmi diye diye kendimi bitiriyorum vallaa ..intertteki kötü olayları okuma ben karşıma çıkınca hemen kapatıyorum mutlu sağlılıklı gebelik geçirenlerin haberlerini okuyorum hep...rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Geçicek canım az kaldı 12 haftadan sonra değme keyfimize göbüşümüzle hava atarız kendimize
Benim de 5 Nisan son adet tarihim. Cumartesi gittiğimde 6+6 olacağım ultrasona göre. Tebrik ederim. İnşallah ben de duyarım kalp atışını. İnsan stres oluyor ister istemez.Canım kalp atışını erken duydum 6 haftalıkken :) inş sende duyarsın son adet tarihim 8 nisan :)
Canim benim de tahmini dogum 07 ocak. yakinız birbirimize. ben 3 hafta kadar önce cok siddetli bir kanama gecirdim, hatta buyukçe de bir pıhtı düştü icimden, ogünü ve yasadigim korkuyu anlatamam. hemen doktorumu aradik, gece 1 di. igne vuruldum, sabah ta ultrasonla bakti. kesenin yaninda uzunca bir kanama alani gördü. keseye ve bebegimize bir sey olmamisti cok sükur. kalp atişlarini da duyduk. 129 atiyordu ve 7,5mm boyu. progestan verdi 200mg gunde 3 adet agizdan. kanama varsa fitil olarak kullandirmiyoruz dedi. 2 gün daha sürdü kanamalarım ama ogun ki gibi degil az az lekelenme şeklinde. sonra gecti. 1 hafta sonra tekrar gittik, kanama alalı iyileşmiş. kese hala düzgün ve bebegimiz 15mm olmuş boyu, kalp atışlari da 157 olmustu. şimdilik her sey yolunda gibi. kanama iyileştiği icin progestani vajinal aliyorum artık. cunku sersem ediyordu. 3. ay bitene kadar da istirahat ve progestan devam. için rahat olsun, Allah in izniyle iyileşeceksinGünaydıınn.. Benimde geçtiğimiz c.tesi doktor kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledik çok şükür. Dakikada 163 gayet iyi dedi doktorum. fakat kese etrafında biraz kanama var dedi progestan kullanıyorum sabah akşamç 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Duyan bilen böyle bir durumu yaşayan varsa aranızda yardımcı olabilr misiniz?
benim de midemi bulandiriyordu. bol tuzluyorum. bulandirmiyor artik.hamilelikte beni en çok haşlanmış yumurta yemek zorluyor
midemi bulandıran tek şey
Tutmuyorum canım ilk günden beri tutmadim hic normalde kuru degil cildim suyu cogaltip nemledirici sürsem iyi olacak sagolasinOruç mu tutuyorsun bol bol su iç nemlendir sürekli canım benim cildim de çok kuru bu aralar badem yağı sürüyorum
Kızlar bizde yarın kalp atışını duymak için gideceğiz . Dua edin ne olur ? İçimde bir türlü engelleyemediğim korku var . Ya atış olmazsa , ya bebeğim gelişmezse diye . Hadi duyduk diyelim ben de acayip manyaklık oldu . Nette okuduğum her şey korkutuyor . Yok 9. Haftada durdu , Yok 11. Haftada durdu etti diye Hayatta en nefret ettiğim şey evhamdı . Şimdi inanılmaz evhamlı oldum . Korku , evham , karmakarışık duygular içerisindeyim . 5 yıllık tedavi , 3 ameliyat ve 3. Tüp bebekte sahip oldum mercimeğime Hep kaybetme korkusu var . Allah a hep dua ediyorum bu hissi al içimden diye
Yakın tarihleri görmek heyecanlandırıyor :) 2.hamilelik mi sizin? Ondan mı sezaryen?gunlerimiz cok yakın bayagı yakın tarihler olduk bu iyi birsey ben,m sezeryan olucak ama
Merhaba :) benimde dogum tarihim 11 ocak olarak gorunuyor :) ben 18 mayista kalp atislarini duymustum :)Aynen benim de adet zamanım yaklaştığı için bende de 2 sivilce çıktı:) Son adet tarihlerimiz yakın seninle galiba. Kalp atışını duydun mu? Beni bu cumartesi çağırdı doktor.
canim belki rahatlatirim seni. doktorum eger yanlıs hatirlamiyorsam bana aynen soyle dedi. IGG Nin pozitif olması o hastaligi gecmişte gecirmişsin demektir. yani doktorun görmek istedigi senin bu haftaliga bagisilligin olup olmadigi. cmv dediğimiz rahatsizligi dunya uzerindeki insanlarin cogu gecirmis. onemli olan hamileyken gecirmemis olmak. doktorlarin tek korkusu bu. oyuzden rahatlayabilirsin. yanlis hatirladigimi sanmiyorum.Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?
Henüz değil.. Yani sadece annem biliyor şimdilik, o da kendisi anladı zaten, hatta hamile olduğumdan ilk şüphelenen oydu :) Geriye kalan aile fertlerine ve eşimin ailesine, kalp atışlarını bir duyalım da sonra söyleriz diyoruz biz de.. Hatta bayrama kadar bekleyeceğiz galiba..insanın içinde bir endişe oluyor ya bir şeyler ters giderse diye..kızlar bir şey sorucam
bu mutlu haberi ailelerinizle paylaştınız mı?
ben henüz sadece kendi anne babama söyledim eşim tarafına söylemedik.
eşim de söylemek istemiyor korkuyor dillendirmek için erken olduğunu düşünüyor.
şuan 6+5 im.
bu konuda siz ne yaptınız???
Henüz değil.. Yani sadece annem biliyor şimdilik, o da kendisi anladı zaten, hatta hamile olduğumdan ilk şüphelenen oydu :) Geriye kalan aile fertlerine ve eşimin ailesine, kalp atışlarını bir duyalım da sonra söyleriz diyoruz biz de.. Hatta bayrama kadar bekleyeceğiz galiba..insanın içinde bir endişe oluyor ya bir şeyler ters giderse diye..
kızlar bir şey sorucam
şuan 6+5 im.
ayni durumdayız canim, benim de yakın arkadaslarim ailem biliyor. esimin ailesi bilmiyor. hemde 9. haftanin icindeyim. . korkutor ya bir sey olursa diye. bende anlamaya çalışıyorum ama benin karnim cikti. kiminin erken çıkıyormuş. hasbelkader biraraya gelirsek zaten anlayacaklar. bir kere de kusarim yanlarinda, tamamdir :)kızlar bir şey sorucam
şuan 6+5 im.
Maşallah canım karnın mı çıktı:) kaçıncı hamileliğinayni durumdayız canim, benim de yakın arkadaslarim ailem biliyor. esimin ailesi bilmiyor. hemde 9. haftanin icindeyim. . korkutor ya bir sey olursa diye. bende anlamaya çalışıyorum ama benin karnim cikti. kiminin erken çıkıyormuş. hasbelkader biraraya gelirsek zaten anlayacaklar. bir kere de kusarim yanlarinda, tamamdir :)
cevabın için çok sağ ol canım :)
ben kalp atışlarını duydum ama o günün hemen öncesi lekelenmem oldu korktuk. doktor progestan başlattı. bu yüzden geç söyliycez sanırım biz de.
canim sıkıntı yapma bende cikmisti bir onceki gebelikte. avidite testi yapiliyo. onun pozitif ve sonucunun yuksek cikmasi gerekiyo. genellikle de yüksek cikiyormus.Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?
Eskiler 3 aylık olmadan söylemeyin derler ama biz dayanamadık aile akraba eş dost komşu herkes biliyor ben sadece ailelerimizle ve yakın arkadaşlarımla paylaştım karnım hemen çıktığı için herkes anlıyor ve soruyorlar bende olana Yok diyemiyorumkızlar bir şey sorucam
şuan 6+5 im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?