2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Tabii ki canım yazarım yazarım :)

Canım Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun inşallah her şeyin hayırlısı olur stres yapma sen her şey gönlünce olsun

Canım kalp atışını erken duydum 6 haftalıkken :) inş sende duyarsın son adet tarihim 8 nisan :)
Benim de 5 Nisan son adet tarihim. Cumartesi gittiğimde 6+6 olacağım ultrasona göre. Tebrik ederim. İnşallah ben de duyarım kalp atışını. İnsan stres oluyor ister istemez.

Canim benim de tahmini dogum 07 ocak. yakinız birbirimize. ben 3 hafta kadar önce cok siddetli bir kanama gecirdim, hatta buyukçe de bir pıhtı düştü icimden, ogünü ve yasadigim korkuyu anlatamam. hemen doktorumu aradik, gece 1 di. igne vuruldum, sabah ta ultrasonla bakti. kesenin yaninda uzunca bir kanama alani gördü. keseye ve bebegimize bir sey olmamisti cok sükur. kalp atişlarini da duyduk. 129 atiyordu ve 7,5mm boyu. progestan verdi 200mg gunde 3 adet agizdan. kanama varsa fitil olarak kullandirmiyoruz dedi. 2 gün daha sürdü kanamalarım ama ogun ki gibi degil az az lekelenme şeklinde. sonra gecti. 1 hafta sonra tekrar gittik, kanama alalı iyileşmiş. kese hala düzgün ve bebegimiz 15mm olmuş boyu, kalp atışlari da 157 olmustu. şimdilik her sey yolunda gibi. kanama iyileştiği icin progestani vajinal aliyorum artık. cunku sersem ediyordu. 3. ay bitene kadar da istirahat ve progestan devam. için rahat olsun, Allah in izniyle iyileşeceksin

Oruç mu tutuyorsun bol bol su iç nemlendir sürekli canım benim cildim de çok kuru bu aralar badem yağı sürüyorum
Tutmuyorum canım ilk günden beri tutmadim hic normalde kuru degil cildim suyu cogaltip nemledirici sürsem iyi olacak sagolasin

kızlar bir şey sorucam
bu mutlu haberi ailelerinizle paylaştınız mı?
ben henüz sadece kendi anne babama söyledim eşim tarafına söylemedik.
eşim de söylemek istemiyor korkuyor dillendirmek için erken olduğunu düşünüyor.
şuan 6+5 im.
bu konuda siz ne yaptınız???

canim yasadiğin evham cok cok normal, burada eminim ki senin kadar beklememiş, belki tüp bebek işlemi, ameliyat geçirmemiş ancak ona rağmen evham yapan cok kişi vardır, bende onlarin başindayım :) sadec 1 kere kimyasal gebelik yaşamama rağmen korkumu anlatamam. rahatlamaya caliş canim, bu duygu bebegine zarar vermeyecektir, annelik içgüdüsü, travma olmadigi sürece üzüntu stres bebegi tahmin ettigimiz kadar etkilemiyormuş. ihsanoğlu strese dayaniklı varliktır diyor kaan kocatepeydi sanirim. Dua edecegim sana, Allah ın izniyle hepimiz sağlıkla alırız inşallan kucaklarımiza :)

gunlerimiz cok yakın bayagı yakın tarihler olduk bu iyi birsey ben,m sezeryan olucak ama
Yakın tarihleri görmek heyecanlandırıyor :) 2.hamilelik mi sizin? Ondan mı sezaryen?
Benim ilk hamilelik, ondan süreç konusunda şaşkın, endişeli, heyecanlı, korkulu böyle karmaşık duygular içerisindeyim.. Neyse ki abartılı değil bu duygular kendi içimde yaşıyorum sadece..

Aynen benim de adet zamanım yaklaştığı için bende de 2 sivilce çıktı:) Son adet tarihlerimiz yakın seninle galiba. Kalp atışını duydun mu? Beni bu cumartesi çağırdı doktor.
Merhaba :) benimde dogum tarihim 11 ocak olarak gorunuyor :) ben 18 mayista kalp atislarini duymustum :)

canim belki rahatlatirim seni. doktorum eger yanlıs hatirlamiyorsam bana aynen soyle dedi. IGG Nin pozitif olması o hastaligi gecmişte gecirmişsin demektir. yani doktorun görmek istedigi senin bu haftaliga bagisilligin olup olmadigi. cmv dediğimiz rahatsizligi dunya uzerindeki insanlarin cogu gecirmis. onemli olan hamileyken gecirmemis olmak. doktorlarin tek korkusu bu. oyuzden rahatlayabilirsin. yanlis hatirladigimi sanmiyorum.

Henüz değil.. Yani sadece annem biliyor şimdilik, o da kendisi anladı zaten, hatta hamile olduğumdan ilk şüphelenen oydu :) Geriye kalan aile fertlerine ve eşimin ailesine, kalp atışlarını bir duyalım da sonra söyleriz diyoruz biz de.. Hatta bayrama kadar bekleyeceğiz galiba..insanın içinde bir endişe oluyor ya bir şeyler ters giderse diye..

cevabın için çok sağ ol canım :)
ben kalp atışlarını duydum ama o günün hemen öncesi lekelenmem oldu korktuk. doktor progestan başlattı. bu yüzden geç söyliycez sanırım biz de.

Kan tahlili yaptırdım eve geldim ilk eşime sonra aile grubumuz var oradan herkese söyledim

ayni durumdayız canim, benim de yakın arkadaslarim ailem biliyor. esimin ailesi bilmiyor. hemde 9. haftanin icindeyim. . korkutor ya bir sey olursa diye. bende anlamaya çalışıyorum ama benin karnim cikti. kiminin erken çıkıyormuş. hasbelkader biraraya gelirsek zaten anlayacaklar. bir kere de kusarim yanlarinda, tamamdir :)

Maşallah canım karnın mı çıktı:) kaçıncı hamileliğin

cevabın için çok sağ ol canım :)
ben kalp atışlarını duydum ama o günün hemen öncesi lekelenmem oldu korktuk. doktor progestan başlattı. bu yüzden geç söyliycez sanırım biz de.

Biz de atışı duyan kadar soylemeyecektik kimseye

Ama eşim sağolsun arkadaşlara söyledi

Ailede bu cumartesi insallah :)

canim sıkıntı yapma bende cikmisti bir onceki gebelikte. avidite testi yapiliyo. onun pozitif ve sonucunun yuksek cikmasi gerekiyo. genellikle de yüksek cikiyormus.

Eskiler 3 aylık olmadan söylemeyin derler ama biz dayanamadık aile akraba eş dost komşu herkes biliyor ben sadece ailelerimizle ve yakın arkadaşlarımla paylaştım karnım hemen çıktığı için herkes anlıyor ve soruyorlar bende olana Yok diyemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…