2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kan tahlili yaptırdım eve geldim ilk eşime sonra aile grubumuz var oradan herkese söyledim

maşallah canım en hızlı sensin sanırım nickin gibi :))

ay güldürdün beni kus gitsin
benim de 1 arkadaşım biliyor. karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş

Biz de atışı duyan kadar soylemeyecektik kimseye

Ama eşim sağolsun arkadaşlara söyledi

Ailede bu cumartesi insallah :)

hadi bakalım ben de hevesleniyorum ama içimde bir korku var 10. haftaya kadar bekliycez sanırım. dayanabilirsek farketmezlerse hatta 3 ay olana kadar bekliycez. lekelenmem olmasaydı 8. hafta da söylemeyi düşünüyorduk ama korktuk biraz...

anladım canım olsun keyifli oluyordur bilinmesi de :)
karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş karnı

benim doktorum 2 haftada bir kontrole çağırıyor bu süre normal mi ?

ilk 3 ay dolana kadar öylemiş sanırım. normal yani canım. gelişimine bakıyordur.

cevabın için çok sağ ol canım :)
ben kalp atışlarını duydum ama o günün hemen öncesi lekelenmem oldu korktuk. doktor progestan başlattı. bu yüzden geç söyliycez sanırım biz de.
Rica ederim canım :)
2 gün önce keseyi gördük biz de.. Kalp atışlarını dinlemek için de 2 hafta sonrasına gün verdi, sabırsızlıkla o günü bekliyoruz..
Hepimiz için her şey yolunda gider inşallah.. Allah korktuklarımıza uğratmasın.. Sen de içini ferah tut elinden geldiğince, güzel olsun her şey..
İlk bebek mi sizin de?

amin canım inşallahh
evet ilk bebek olacak heyecan ve korku dorukta :)

Merhaba :) benimde dogum tarihim 11 ocak olarak gorunuyor :) ben 18 mayista kalp atislarini duymustum :)

Oo maşallah :) Ben 18 Mayısta daha keseyi gordum, 5mm idi. Doktor 2hafta sonra kalp atışı için gelin demişti. Döllenme tarihlerimiz farklı demek ki. Ben keseyi gördüğümde 4+4tüm. Senin ultrasona göre kaçıncı haftalardaydi kese ve kalp atışı?

Katılıyorum size. Ben de çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama bu hamilelik durumu bambaşka, öncelik bebeklerimizin sağlığı ve bol su içip sıvı almamız önemli elbette.
İnşallah sağsalim kucaklarımıza alırız da oruç tutacak günlerimiz çok olur :)

canım 18 mayısta 4+4 sen bebeğinin 7. haftada olman gerek sanırım bebeğin geç döllenme muhtemel doğum tarihi de 20 ocak falan olması gerek sanırım.

Aynen canım sağsalim kucağımıza alalım zaten sonra tutmamız gerekiyor oruçlarımızı bunun bilincindeyiz çok şükür :)

canım bizde soylemicez hatta cocuklarada soylemedik haberleri yok henuz sadece bir gurubum var onlar biiyor bir abiam ve bir arkadas gerci yeterli demi

canım ilk degil ama sana korkularımı endişelerimi anlatsam oyy der muhabbeti kesersin hiiic bahsetmim

benim dr.um keseye baktı sadece nerde diye ölçmedi bile kesenin bu kadar kucukken ölcüsü felan cokda öneml, degil takılma boşver dedi sonrası gelişimi önemliymiş

aynen aferin süpersin :)

kaçıncı bebek ınsallah :)
yavv benim yas cokkk bebişde var ama ilk gibi heyecanlı tazecigim yavv önemlisi o
ama bu bir yılda coook üzüntü yasadım iki kere dıs gebelik yasadım hemde tuplerde degil en kotusunu yasadım hayati tehlikem ciddiydi bir de kımyasal yasadım kötü bir yılın sonunda sanki kışım bitti baharım gelmiş gibiyim
Allah saglıcakla noksansız aklı fikride yerinde tastamam olarak aldırsın yavrularımızı kucaklarımıza AMİN

Canım anneme söyledim pişman oldum kısır mısın sen seviniyorsun dedi anne evladını nasıl kıskanır ya

Maşallah canım karnın mı çıktı:) kaçıncı hamileliğin
ilk hamileligim karnim cikti ama kilo da aldim ben malesef midem bulantimi sadece agzima bir seyler atmak geciriyor. oyle boyle derken 3 kilo almisim. kilonun da etkisi var elbet, gazın da. ama farkli bir şislik bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…