• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar doktora uğramıştm 2 gün gecici olarak gittigim yoruldugumdaki kasık agrimi söyledim magnezyum verdi bugünde folikasite başladım sizlere birsey dedimi doktorlariniz baska bilgiler falan

Ben folik asit ara ara bayaa bitirdim ama sonra baktim Bebeğim olmuyor bırakmıştım

öğrendiğim an tekrar başladım

Doktora da ilk defa cumartesi gideceğim ağzından çıkar her şeyi yazarım. :)

Beğen yanında çoklu alinti var canım cevapla nin solunda kalıyor

Ona tıkla

En alta gelince de alıntılari ekle de tamamdır

Ona tıkla

ayy yapamadım ama tekrar denicem kızmayın hee deneme yani napim:KK76:

dr.um baslamak isterdi eminim ama ben ilaç alamıyorum malesef eskiler usulü hamilelik diyeyim benimkine eskilerde kullanmazmısya birsey :eek:

Folik asit gebelik öncesinden başlamak lazım canım ilk 3 ay da şart

Magnezyum.da ileride başlayacağız ama doktor hastaya göre değerlendirip öncesinde de verebiliyor

Ben folik asit ve magnezyum a ilaç demem

Süt gibi balık gibi mutlaka alınması gereken şeylerden :)

Ona tıkla

yapabilecekmiyim acep

dr.um baslamak isterdi eminim ama ben ilaç alamıyorum malesef eskiler usulü hamilelik diyeyim benimkine eskilerde kullanmazmısya birsey :eek:

ay çoklu alıntı denim dedim kendi mesajıma bile denemedir dikkate almayınız
yaparsam zati yine yeniden dahiyim demekdir:spor:

Folik asit gebelik öncesinden başlamak lazım canım ilk 3 ay da şart

Magnezyum.da ileride başlayacağız ama doktor hastaya göre değerlendirip öncesinde de verebiliyor

Ben folik asit ve magnezyum a ilaç demem

Süt gibi balık gibi mutlaka alınması gereken şeylerden :)
canım ben alamıyorum ilaç o yuzden vermiyor dr.um malesef alerjilerim var gercekden eski usul bir hamişim ben :dondurma:

Kızlar bizde yarın kalp atışını duymak için gideceğiz . Dua edin ne olur ? İçimde bir türlü engelleyemediğim korku var . Ya atış olmazsa , ya bebeğim gelişmezse diye . Hadi duyduk diyelim ben de acayip manyaklık oldu . Nette okuduğum her şey korkutuyor . Yok 9. Haftada durdu , Yok 11. Haftada durdu etti diye Hayatta en nefret ettiğim şey evhamdı . Şimdi inanılmaz evhamlı oldum . Korku , evham , karmakarışık duygular içerisindeyim . 5 yıllık tedavi , 3 ameliyat ve 3. Tüp bebekte sahip oldum mercimeğime Hep kaybetme korkusu var . Allah a hep dua ediyorum bu hissi al içimden diye
meraba rabbim bebegini sana bağışlasın inşalahh yarın kalp atışını duyunca rahatlarsın..seni çok iyi anlıyorum bende son 4 yıl içinde 6 kere negatif tüp bebek denemem var sayısız tedavi ilaç maddi manevi çöküntüsünün ardından şuanda kendiliğinden hamile kaldım evet bi mucizeye sahibim şuan ama hala o şüpheleri atamadım ..hamile olduğumu öğrendim kese gözükcekmi kese gözüktü kalp atıcak mı sonra gelişecekmi diye diye kendimi bitiriyorum vallaa ..intertteki kötü olayları okuma ben karşıma çıkınca hemen kapatıyorum mutlu sağlılıklı gebelik geçirenlerin haberlerini okuyorum hep...rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

Günaydın sivilceli anneler :KK48: normalde görmediğim sivilceleri bugün görfüm ve inanılmaz ağrılı :KK43: adet günümede az kaldı bel ağrım var bunda da 9 ay çekecez anlaşılan olsun :emir_bebek::nazar:

Aynen benim de adet zamanım yaklaştığı için bende de 2 sivilce çıktı:) Son adet tarihlerimiz yakın seninle galiba. Kalp atışını duydun mu? Beni bu cumartesi çağırdı doktor.

Günaydın sivilceli anneler :KK48: normalde görmediğim sivilceleri bugün görfüm ve inanılmaz ağrılı :KK43: adet günümede az kaldı bel ağrım var bunda da 9 ay çekecez anlaşılan olsun :emir_bebek::nazar:
Benimde sivilcelerm çıktı baya yanagimda falan adete yakın çıkardı ama o dönemi gectim hormonlar işte olsun annelik güzelliği var bizde artık sivilce etkilemez:halay:

Olsun canım herkes icicek diye birşey yok dokunucaksa kas yapiym derken göz cikar Allah korusun:110:

Ben folik asit ara ara bayaa bitirdim ama sonra baktim Bebeğim olmuyor bırakmıştım

öğrendiğim an tekrar başladım

Doktora da ilk defa cumartesi gideceğim ağzından çıkar her şeyi yazarım. :)
Bizimle paylasirsin canım ekstra olanlari doktorlarimiza sorarz ogrendiklerimizi paylasalim birbirimizle:anneadayı:

Şuan farkettim elimin parmak aralarinda soyulmalar olmus hic böyle birsey yasamamistm kurulukta var biraz böyle olan varmı

Aynen benim de adet zamanım yaklaştığı için bende de 2 sivilce çıktı:) Son adet tarihlerimiz yakın seninle galiba. Kalp atışını duydun mu? Beni bu cumartesi çağırdı doktor.
Canım kalp atışını erken duydum 6 haftalıkken :) inş sende duyarsın son adet tarihim 8 nisan :)

Şuan farkettim elimin parmak aralarinda soyulmalar olmus hic böyle birsey yasamamistm kurulukta var biraz böyle olan varmı
Oruç mu tutuyorsun bol bol su iç nemlendir sürekli canım benim cildim de çok kuru bu aralar badem yağı sürüyorum

Back