• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım 18 mayısta 4+4 sen bebeğinin 7. haftada olman gerek sanırım bebeğin geç döllenme muhtemel doğum tarihi de 20 ocak falan olması gerek sanırım.

Olabilir valla bu gidişimde sorayım doktora muhtemel doğum tarihini. Aslında son adet tarihim 5 Nisan. Döllenme 17 Nisan (doktora göre gebelik baslangicim) 12gün geçmiş. Geç döllenme midir ki bu?

Oo maşallah :) Ben 18 Mayısta daha keseyi gordum, 5mm idi. Doktor 2hafta sonra kalp atışı için gelin demişti. Döllenme tarihlerimiz farklı demek ki. Ben keseyi gördüğümde 4+4tüm. Senin ultrasona göre kaçıncı haftalardaydi kese ve kalp atışı?
18 mayısta 6+0 haftamdaydım evet döllenmeler farklı benimde son adet tarihim 5 nisan :)

benim doktorum 2 haftada bir kontrole çağırıyor bu süre normal mi ?
Eskiler 3 aylık olmadan söylemeyin derler ama biz dayanamadık aile akraba eş dost komşu herkes biliyor ben sadece ailelerimizle ve yakın arkadaşlarımla paylaştım karnım hemen çıktığı için herkes anlıyor ve soruyorlar bende olana Yok diyemiyorum

dogum tarihlerimiz ayni ya canim seninle. senin de karnin cikmis. cok sevindim, demekki yalniz degilim :)

Kızlar bu yeni üye popüler üye pro üye falan ne oluyor acaba :D

ilk hamileligim karnim cikti ama kilo da aldim ben malesef midem bulantimi sadece agzima bir seyler atmak geciriyor. oyle boyle derken 3 kilo almisim. kilonun da etkisi var elbet, gazın da. ama farkli bir şislik bu canım
itiraf itiraf
bende 2 kilo almışım bile aynı durumdayız bende agzıma birsey atmazsam cok zorlanırım napalım ya yakında zaten yiyemem birsey bari şimdi yiyim zira ben 9 ay istifra ederimn devamını anlatmim hiç moral olmaz ama olsun sonu güzel olsunnn:KK76::halay::KK48::KK68:

itiraf itiraf
bende 2 kilo almışım bile aynı durumdayız bende agzıma birsey atmazsam cok zorlanırım napalım ya yakında zaten yiyemem birsey bari şimdi yiyim zira ben 9 ay istifra ederimn devamını anlatmim hiç moral olmaz ama olsun sonu güzel olsunnn:KK76::halay::KK48::KK68:
Canım sağlıklı beslenirsen aldığın kilo önemsiz oluyor doğumdan sonra hemen veriyon zaten inş bebeğinde beslenir ♡

Canım sağlıklı beslenirsen aldığın kilo önemsiz oluyor doğumdan sonra hemen veriyon zaten inş bebeğinde beslenir ♡
ben hamileliklerimde kilo cok almam zira 9 ay istifra işin kolay kısmı olur ama dogumdan sonra arkadas kıtlıkdan çıkmısa dönüyorum gözüm dönüyor resmen hep dogumdan sonra kilo aldım
bence hamilelikde kilo almak tehlikeli degil doğum sonrası daha tehlikeli:cry:

maşallah canım en hızlı sensin sanırım nickin gibi :))

ay güldürdün beni :KK70: kus gitsin :KK70:
benim de 1 arkadaşım biliyor. karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş

hadi bakalım ben de hevesleniyorum ama içimde bir korku var 10. haftaya kadar bekliycez sanırım. dayanabilirsek farketmezlerse hatta 3 ay olana kadar bekliycez. lekelenmem olmasaydı 8. hafta da söylemeyi düşünüyorduk ama korktuk biraz...

anladım canım olsun keyifli oluyordur bilinmesi de :)
karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş karnı

ilk 3 ay dolana kadar öylemiş sanırım. normal yani canım. gelişimine bakıyordur.

çöp gibi degilim ama doktorum son ultrasonda ilk kez bu kadar erken zamanda renkli ultrasonda bebegi bu kadar net görüyorum dedi. zayif oldugun icindiŕ dedi ama dedigim gibi çöo gibi degilim. 165 boy 55,5 kiloyla basladım kilo şimdi 58,5 :( ilk 3 ay almak istemiyordum ama olmuyor vallahi yemezsem midem kalkiyor

çöp gibi degilim ama doktorum son ultrasonda ilk kez bu kadar erken zamanda renkli ultrasonda bebegi bu kadar net görüyorum dedi. zayif oldugun icindiŕ dedi ama dedigim gibi çöo gibi degilim. 165 boy 55,5 kiloyla basladım kilo şimdi 58,5 :KK43: ilk 3 ay almak istemiyordum ama olmuyor vallahi yemezsem midem kalkiyor
hımmm sen benim gözümde su anda çöp gibin zayıfsın anla yani durumumu:skandal:

hımmm sen benim gözümde su anda çöp gibin zayıfsın anla yani durumumu:skandal:
olsun canım boşver, şuanda bize serbest her sey, tabi ben biraz abarttim. bu kendimi tutmuş halim, demek tutmasam ne olacak, benim eşim kilodan nefret eder, saclarim da beyaz görmek istemez görse ne zaman kuaföre gidiyorsun der :) şuanda sesi çıkmıyor :) dipler cikti bembeyaz. karnım popom, aldilar baslarini gidiyorlar :)

olsun canım boşver, şuanda bize serbest her sey, tabi ben biraz abarttim. bu kendimi tutmuş halim, demek tutmasam ne olacak, benim eşim kilodan nefret eder, saclarim da beyaz görmek istemez görse ne zaman kuaföre gidiyorsun der :) şuanda sesi çıkmıyor :) dipler cikti bembeyaz. karnım popom, aldilar baslarini gidiyorlar :)
ahh bendeki beyazları nasıl anlatamam ama boyatmamda şimdi mecbur beklicem :emir_bebek:

canım bizde soylemicez hatta cocuklarada soylemedik haberleri yok henuz sadece bir gurubum var onlar biiyor bir abiam ve bir arkadas gerci yeterli demi :KK76:

canım ilk degil ama sana korkularımı endişelerimi anlatsam oyy der muhabbeti kesersin hiiic bahsetmim:KK45:

sen yeter diyorsan yeter canım :)

accukda gülelim
gecen ufak oglum test cubugumu bulmus bu ne dedi bende cubuk dedim
hee bebek dedi:confused::rolleyes::KK64::KK71: bu arada 3 yasında minnakım:dondurma:

ay maşalah ona :D

Canım anneme söyledim pişman oldum :KK43: kısır mısın sen seviniyorsun dedi anne evladını nasıl kıskanır ya :KK43:

şaşırdım canım. başka evladın da varmış hem dimi? niye öyle dedi anlamadım. kıskanmamıştır da bilemedim bende.

Olabilir valla bu gidişimde sorayım doktora muhtemel doğum tarihini. Aslında son adet tarihim 5 Nisan. Döllenme 17 Nisan (doktora göre gebelik baslangicim) 12gün geçmiş. Geç döllenme midir ki bu?

evet canım geç yani sen o zaman son adet tarihini 5 değil + 12 koyup 17 nisan olarak hesaplayacaksın. doktoruna da danış canım evet geç döllenme.

çöp gibi degilim ama doktorum son ultrasonda ilk kez bu kadar erken zamanda renkli ultrasonda bebegi bu kadar net görüyorum dedi. zayif oldugun icindiŕ dedi ama dedigim gibi çöo gibi degilim. 165 boy 55,5 kiloyla basladım kilo şimdi 58,5 :KK43: ilk 3 ay almak istemiyordum ama olmuyor vallahi yemezsem midem kalkiyor

bana göre çöp gibisin :D
bende midem bulanmamasına rağmen sürekli acıkıyorum 62 kg dan 64.5 a çıktım. bakalım sonum nolcak :D

sen yeter diyorsan yeter canım :)

ay maşalah ona :KK70:

şaşırdım canım. başka evladın da varmış hem dimi? niye öyle dedi anlamadım. kıskanmamıştır da bilemedim bende.

evet canım geç yani sen o zaman son adet tarihini 5 değil + 12 koyup 17 nisan olarak hesaplayacaksın. doktoruna da danış canım evet geç döllenme.

bana göre çöp gibisin :KK70:
bende midem bulanmamasına rağmen sürekli acıkıyorum 62 kg dan 64.5 a çıktım. bakalım sonum nolcak :KK70:
sende bana göre zayıfsın yahuuu kadın dediğin oturduğu koltugu doldurmalı demi ama :KK70::KK70::KK70:

Back