• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kan tahlili yaptırdım eve geldim ilk eşime sonra aile grubumuz var oradan herkese söyledim

maşallah canım en hızlı sensin sanırım nickin gibi :))

ayni durumdayız canim, benim de yakın arkadaslarim ailem biliyor. esimin ailesi bilmiyor. hemde 9. haftanin icindeyim. . korkutor ya bir sey olursa diye. bende anlamaya çalışıyorum ama benin karnim cikti. kiminin erken çıkıyormuş. hasbelkader biraraya gelirsek zaten anlayacaklar. bir kere de kusarim yanlarinda, tamamdir :)

ay güldürdün beni :D kus gitsin :D
benim de 1 arkadaşım biliyor. karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş

Biz de atışı duyan kadar soylemeyecektik kimseye

Ama eşim sağolsun arkadaşlara söyledi

Ailede bu cumartesi insallah :)

hadi bakalım ben de hevesleniyorum ama içimde bir korku var 10. haftaya kadar bekliycez sanırım. dayanabilirsek farketmezlerse hatta 3 ay olana kadar bekliycez. lekelenmem olmasaydı 8. hafta da söylemeyi düşünüyorduk ama korktuk biraz...

Eskiler 3 aylık olmadan söylemeyin derler ama biz dayanamadık aile akraba eş dost komşu herkes biliyor ben sadece ailelerimizle ve yakın arkadaşlarımla paylaştım karnım hemen çıktığı için herkes anlıyor ve soruyorlar bende olana Yok diyemiyorum

anladım canım olsun keyifli oluyordur bilinmesi de :)
karnın çıktıysa zayıf mısın canım sen? zayıfların çabuk çıkıyormuş karnı

benim doktorum 2 haftada bir kontrole çağırıyor bu süre normal mi ?

ilk 3 ay dolana kadar öylemiş sanırım. normal yani canım. gelişimine bakıyordur.

cevabın için çok sağ ol canım :)
ben kalp atışlarını duydum ama o günün hemen öncesi lekelenmem oldu korktuk. doktor progestan başlattı. bu yüzden geç söyliycez sanırım biz de.
Rica ederim canım :)
2 gün önce keseyi gördük biz de.. Kalp atışlarını dinlemek için de 2 hafta sonrasına gün verdi, sabırsızlıkla o günü bekliyoruz..
Hepimiz için her şey yolunda gider inşallah.. Allah korktuklarımıza uğratmasın.. Sen de içini ferah tut elinden geldiğince, güzel olsun her şey..
İlk bebek mi sizin de?

Rica ederim canım :)
2 gün önce keseyi gördük biz de.. Kalp atışlarını dinlemek için de 2 hafta sonrasına gün verdi, sabırsızlıkla o günü bekliyoruz..
Hepimiz için her şey yolunda gider inşallah.. Allah korktuklarımıza uğratmasın.. Sen de içini ferah tut elinden geldiğince, güzel olsun her şey..
İlk bebek mi sizin de?

amin canım inşallahh
evet ilk bebek olacak heyecan ve korku dorukta :)

:anne:

Merhaba :) benimde dogum tarihim 11 ocak olarak gorunuyor :) ben 18 mayista kalp atislarini duymustum :)

Oo maşallah :) Ben 18 Mayısta daha keseyi gordum, 5mm idi. Doktor 2hafta sonra kalp atışı için gelin demişti. Döllenme tarihlerimiz farklı demek ki. Ben keseyi gördüğümde 4+4tüm. Senin ultrasona göre kaçıncı haftalardaydi kese ve kalp atışı?

Valla bende çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama hamilelik başka. Canımın parçasının benim sağlığıma ihtiyacı var. Hamileliğimi öğreneli 1 ay oldu. Bi sürü sıkıntı yaşadım. İdrar yolu enfeksiyonu, ateş yükselmesi, ishal, öksürük ve doktora gittiğimde vücudun hamileliğe alışma süreci diyor. Vücut tamamen değişiyor demekki normalde çünkü böyle sürekli hasta olan biri değilimdir.

Katılıyorum size. Ben de çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama bu hamilelik durumu bambaşka, öncelik bebeklerimizin sağlığı ve bol su içip sıvı almamız önemli elbette.
İnşallah sağsalim kucaklarımıza alırız da oruç tutacak günlerimiz çok olur :)

Oo maşallah :) Ben 18 Mayısta daha keseyi gordum, 5mm idi. Doktor 2hafta sonra kalp atışı için gelin demişti. Döllenme tarihlerimiz farklı demek ki. Ben keseyi gördüğümde 4+4tüm. Senin ultrasona göre kaçıncı haftalardaydi kese ve kalp atışı?

canım 18 mayısta 4+4 sen bebeğinin 7. haftada olman gerek sanırım bebeğin geç döllenme muhtemel doğum tarihi de 20 ocak falan olması gerek sanırım.

Katılıyorum size. Ben de çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama bu hamilelik durumu bambaşka, öncelik bebeklerimizin sağlığı ve bol su içip sıvı almamız önemli elbette.
İnşallah sağsalim kucaklarımıza alırız da oruç tutacak günlerimiz çok olur :)
Aynen canım sağsalim kucağımıza alalım zaten sonra tutmamız gerekiyor oruçlarımızı bunun bilincindeyiz çok şükür :)

kızlar bir şey sorucam
bu mutlu haberi ailelerinizle paylaştınız mı?
ben henüz sadece kendi anne babama söyledim eşim tarafına söylemedik.
eşim de söylemek istemiyor korkuyor dillendirmek için erken olduğunu düşünüyor.
şuan 6+5 im.
bu konuda siz ne yaptınız???
canım bizde soylemicez hatta cocuklarada soylemedik haberleri yok henuz sadece bir gurubum var onlar biiyor bir abiam ve bir arkadas gerci yeterli demi :KK76:

Yakın tarihleri görmek heyecanlandırıyor :) 2.hamilelik mi sizin? Ondan mı sezaryen?
Benim ilk hamilelik, ondan süreç konusunda şaşkın, endişeli, heyecanlı, korkulu böyle karmaşık duygular içerisindeyim.. Neyse ki abartılı değil bu duygular kendi içimde yaşıyorum sadece..
canım ilk degil ama sana korkularımı endişelerimi anlatsam oyy der muhabbeti kesersin hiiic bahsetmim:KK45:

benim dr.um keseye baktı sadece nerde diye ölçmedi bile kesenin bu kadar kucukken ölcüsü felan cokda öneml, degil takılma boşver dedi sonrası gelişimi önemliymiş :kahve:

aynen aferin süpersin :)

kaçıncı bebek ınsallah :)
yavv benim yas cokkk bebişde var ama ilk gibi heyecanlı tazecigim yavv önemlisi o :KK49:
ama bu bir yılda coook üzüntü yasadım iki kere dıs gebelik yasadım hemde tuplerde degil en kotusunu yasadım hayati tehlikem ciddiydi bir de kımyasal yasadım kötü bir yılın sonunda sanki kışım bitti baharım gelmiş gibiyim
Allah saglıcakla noksansız aklı fikride yerinde tastamam olarak aldırsın yavrularımızı kucaklarımıza AMİN

kızlar bir şey sorucam
bu mutlu haberi ailelerinizle paylaştınız mı?
ben henüz sadece kendi anne babama söyledim eşim tarafına söylemedik.
eşim de söylemek istemiyor korkuyor dillendirmek için erken olduğunu düşünüyor.
şuan 6+5 im.
bu konuda siz ne yaptınız???
Canım anneme söyledim pişman oldum :( kısır mısın sen seviniyorsun dedi anne evladını nasıl kıskanır ya :(

Back