- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan tahlili yaptırdım eve geldim ilk eşime sonra aile grubumuz var oradan herkese söyledim
ayni durumdayız canim, benim de yakın arkadaslarim ailem biliyor. esimin ailesi bilmiyor. hemde 9. haftanin icindeyim. . korkutor ya bir sey olursa diye. bende anlamaya çalışıyorum ama benin karnim cikti. kiminin erken çıkıyormuş. hasbelkader biraraya gelirsek zaten anlayacaklar. bir kere de kusarim yanlarinda, tamamdir :)
Biz de atışı duyan kadar soylemeyecektik kimseye
Ama eşim sağolsun arkadaşlara söyledi
Ailede bu cumartesi insallah :)
Eskiler 3 aylık olmadan söylemeyin derler ama biz dayanamadık aile akraba eş dost komşu herkes biliyor ben sadece ailelerimizle ve yakın arkadaşlarımla paylaştım karnım hemen çıktığı için herkes anlıyor ve soruyorlar bende olana Yok diyemiyorum
benim doktorum 2 haftada bir kontrole çağırıyor bu süre normal mi ?
Rica ederim canım :)cevabın için çok sağ ol canım :)
ben kalp atışlarını duydum ama o günün hemen öncesi lekelenmem oldu korktuk. doktor progestan başlattı. bu yüzden geç söyliycez sanırım biz de.
Rica ederim canım :)
2 gün önce keseyi gördük biz de.. Kalp atışlarını dinlemek için de 2 hafta sonrasına gün verdi, sabırsızlıkla o günü bekliyoruz..
Hepimiz için her şey yolunda gider inşallah.. Allah korktuklarımıza uğratmasın.. Sen de içini ferah tut elinden geldiğince, güzel olsun her şey..
İlk bebek mi sizin de?
Merhaba :) benimde dogum tarihim 11 ocak olarak gorunuyor :) ben 18 mayista kalp atislarini duymustum :)
Valla bende çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama hamilelik başka. Canımın parçasının benim sağlığıma ihtiyacı var. Hamileliğimi öğreneli 1 ay oldu. Bi sürü sıkıntı yaşadım. İdrar yolu enfeksiyonu, ateş yükselmesi, ishal, öksürük ve doktora gittiğimde vücudun hamileliğe alışma süreci diyor. Vücut tamamen değişiyor demekki normalde çünkü böyle sürekli hasta olan biri değilimdir.
Oo maşallah :) Ben 18 Mayısta daha keseyi gordum, 5mm idi. Doktor 2hafta sonra kalp atışı için gelin demişti. Döllenme tarihlerimiz farklı demek ki. Ben keseyi gördüğümde 4+4tüm. Senin ultrasona göre kaçıncı haftalardaydi kese ve kalp atışı?
benim doktorumda galiba oyle cagıracak zira ilk dr. randevumla arası 10 gun olacak sonra 15 gunde olacak diye dusunuyorum bir sürebenim doktorum 2 haftada bir kontrole çağırıyor bu süre normal mi ?
Aynen canım sağsalim kucağımıza alalım zaten sonra tutmamız gerekiyor oruçlarımızı bunun bilincindeyiz çok şükür :)Katılıyorum size. Ben de çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama bu hamilelik durumu bambaşka, öncelik bebeklerimizin sağlığı ve bol su içip sıvı almamız önemli elbette.
İnşallah sağsalim kucaklarımıza alırız da oruç tutacak günlerimiz çok olur :)
canım bizde soylemicez hatta cocuklarada soylemedik haberleri yok henuz sadece bir gurubum var onlar biiyor bir abiam ve bir arkadas gerci yeterli demikızlar bir şey sorucam
bu mutlu haberi ailelerinizle paylaştınız mı?
ben henüz sadece kendi anne babama söyledim eşim tarafına söylemedik.
eşim de söylemek istemiyor korkuyor dillendirmek için erken olduğunu düşünüyor.
şuan 6+5 im.
bu konuda siz ne yaptınız???
canım ilk degil ama sana korkularımı endişelerimi anlatsam oyy der muhabbeti kesersin hiiic bahsetmimYakın tarihleri görmek heyecanlandırıyor :) 2.hamilelik mi sizin? Ondan mı sezaryen?
Benim ilk hamilelik, ondan süreç konusunda şaşkın, endişeli, heyecanlı, korkulu böyle karmaşık duygular içerisindeyim.. Neyse ki abartılı değil bu duygular kendi içimde yaşıyorum sadece..
coklu alıntılarıda nasıl guzel cevapliyom ya yine yeniden çook harikayım yavv
pekde mutevazi gordum kendimi
yavv benim yas cokkk bebişde var ama ilk gibi heyecanlı tazecigim yavv önemlisi oaynen aferin süpersin :)
kaçıncı bebek ınsallah :)
Canım anneme söyledim pişman oldum kısır mısın sen seviniyorsun dedi anne evladını nasıl kıskanır yakızlar bir şey sorucam
bu mutlu haberi ailelerinizle paylaştınız mı?
ben henüz sadece kendi anne babama söyledim eşim tarafına söylemedik.
eşim de söylemek istemiyor korkuyor dillendirmek için erken olduğunu düşünüyor.
şuan 6+5 im.
bu konuda siz ne yaptınız???
Nerden anlamış acaba benimki de 3 bugün isyan bayrağını çekti herkesin abisi var kardeşi var benim kimsem yok dediaccukda gülelim
gecen ufak oglum test cubugumu bulmus bu ne dedi bende cubuk dedim
hee bebek dedi bu arada 3 yasında minnakım
ilk hamileligim karnim cikti ama kilo da aldim ben malesef midem bulantimi sadece agzima bir seyler atmak geciriyor. oyle boyle derken 3 kilo almisim. kilonun da etkisi var elbet, gazın da. ama farkli bir şislik bu canımMaşallah canım karnın mı çıktı:) kaçıncı hamileliğin
canım hiiic takılma sen keyfine bak göbüşünü sevCanım anneme söyledim pişman oldum kısır mısın sen seviniyorsun dedi anne evladını nasıl kıskanır ya
anlamadı bence o ara cok bebek lafı gecti oda orda salladı tuttuNerden anlamış acaba benimki de 3 bugün isyan bayrağını çekti herkesin abisi var kardeşi var benim kimsem yok dedi