• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?

Canım Allahın izniyle bir şey çıkmaz hiç korkma:dua:

benim de bilgim yok ama araştırdım biraz "avidite testi" diye bir şey varmış bu pozitif ise onu istiyorlarmış

onun da yüksek çıkması gerekiyormuş yüksek çıkarsa hiç sorun yok demekmiş :dua:

acaba hiç beklemeden doktora sorsan mı bi ?

Kızlar benden dün hafif bi yerleşme kanaması gibi pembemsi bi kan gelmişti bu gün kendi doktorumdan başka bi doktora gittim bişiy gözükmüyo şuan dedi ama her ihtimale karşı bi hafta yat dinlen dedi rapor aldınim. Bide tehlikeyi önlemek için progeıtan yazdı günde 3 kere

Kızlar benden dün hafif bi yerleşme kanaması gibi pembemsi bi kan gelmişti bu gün kendi doktorumdan başka bi doktora gittim bişiy gözükmüyo şuan dedi ama her ihtimale karşı bi hafta yat dinlen dedi rapor aldınim. Bide tehlikeyi önlemek için progeıtan yazdı günde 3 kere

Çok geçmiş olsun canım. Bişeycik olmaz Allahın izniyle. Bol bol dinlen.

rapor almakla iyi yapmışşsın canım dinlet yat , bir yere uzanma, iş falan da yapma yorma kendini, hiç bir şey olmaz inşallah

Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?

merhaba canım daha önce bu testi olmuş muydun ilk kez mi oluyorsun? benim de bu testimin sonucu bugün çıktı. benimki cmv igg 0.80 bu da yüksek avidite demek oluyormuş. bu iyi bir şeymiş en az 2-4 ay önce hastalığın geçirildiği anlamına geliyormuş. cmv İGM nin negatif olması gerekiyormuş. bu değerim daha benim sisteme düşmedi. o yüzden benimkini bilmiyorum. korkma yani sende.

Canım benim de sonuçlar geldi şimdi.
Cmv Igg nin pozitif olması, bağışıklığın olduğu anlamına geliyormuş.
Önemli olan Cmv Igm'nin negatif olmasıymış.
Sağlık ocağından da sonuçlar normal demişler.
Senin değerlerin tam kaç?

rapor almakla iyi yapmışşsın canım dinlet yat , bir yere uzanma, iş falan da yapma yorma kendini, hiç bir şey olmaz inşallah
Aynen öyle cnm nu gün ve yarına verdi cuma için vermedi ama yine de idare eder. İnş bişiy olmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebejlerimizi

Merhabalar.. :)
Öncelikle herkesi tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize..
Ben de Ocak 2018 anneleri arasında olabilirim sanırım... Yani Ocak sonu, Şubat başı gibi görünüyor..

gunlerimiz cok yakın bayagı yakın tarihler olduk bu iyi birsey ben,m sezeryan olucak ama :KK66:

Canım benim de sonuçlar geldi şimdi.
Cmv Igg nin pozitif olması, bağışıklığın olduğu anlamına geliyormuş.
Önemli olan Cmv Igm'nin negatif olmasıymış.
Sağlık ocağından da sonuçlar normal demişler.
Senin değerlerin tam kaç?
bu testleri ne zaman verdi dr. yaptırmanızı istedi acaba

rapor alman iyi olmus dinlenmek iyi gelecekdir :anneadayı:

su coklu alıntılar nasıl yapılıyor kesfetsem hic fena olmicak :halay: zira birine yazıyorum baska kime yazcakdim derken kafam gidiyor yahuu oldum olası iyi degildim zati cevapla kısmını biliyorumya buda bisey:ukala:

dilimde sürekli aynı şarkı
accukda eğlenelim dimi ama

istanbulun baglarıda büklüm büklüm yolları ne zaman hamile kaldında kaldıramıyon kolları
tey tey tey

Kızlar doktora uğramıştm 2 gün gecici olarak gittigim yoruldugumdaki kasık agrimi söyledim magnezyum verdi bugünde folikasite başladım sizlere birsey dedimi doktorlariniz baska bilgiler falan

su coklu alıntılar nasıl yapılıyor kesfetsem hic fena olmicak :halay: zira birine yazıyorum baska kime yazcakdim derken kafam gidiyor yahuu oldum olası iyi degildim zati cevapla kısmını biliyorumya buda bisey:ukala:

Beğen yanında çoklu alinti var canım cevapla nin solunda kalıyor

Ona tıkla

En alta gelince de alıntılari ekle de tamamdır

Kızlar doktora uğramıştm 2 gün gecici olarak gittigim yoruldugumdaki kasık agrimi söyledim magnezyum verdi bugünde folikasite başladım sizlere birsey dedimi doktorlariniz baska bilgiler falan
dr.um baslamak isterdi eminim ama ben ilaç alamıyorum malesef eskiler usulü hamilelik diyeyim benimkine eskilerde kullanmazmısya birsey :eek:

Back