Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
havalar sicak ya kanlar bozuluyor saglik ocaginda laboratuvara gidene kadar..ama cokta acele etme bekle pazartesiyi salida al sonucu.. Cunku sonucu bilsende birsey yapamayacaksin 7. Hafta ya kadar yok kese yok kalp suan ici.de seni durten his bitmeyecek.
Evet belirti için çok erken, muhtemelen psikolojik. Zaten adet sirküm 32 gün ve ona göre de yumurtlama dönemim 5 gün geçti. Daha da geç yumurtlamam sanırım Hayırlısı, beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Selam kızlar, kan testi yaptırdım perşembe günü 685 çıktı değer. Bugünde yaptırdım 1200 çıktı. Tam iki katı artmamış,doktor keseyi göremeyiz daha dedi. Ne zaman kese görülür acaba??
Selam kızlar, kan testi yaptırdım perşembe günü 685 çıktı değer. Bugünde yaptırdım 1200 çıktı. Tam iki katı artmamış,doktor keseyi göremeyiz daha dedi. Ne zaman kese görülür acaba??
Bende seninle aynı durumdayım 15 aylık bir oğlum var 2. Yi istiyoruz silik bir çizgi çıktı ama belirtiler çok önceden hissettirdi umarım hayırlısıyla olur
Bende seninle aynı durumdayım 15 aylık bir oğlum var 2. Yi istiyoruz silik bir çizgi çıktı ama belirtiler çok önceden hissettirdi umarım hayırlısıyla olur
Hamilelik haberi alan herkesi tebrik ederim bata 3 gun daha var kan tahlili yapmamak icin kendimi zor tutuyorum bulantim hic yok Kasikta batmalar ve hafif bel agrisi sizlama seklinde ve goguslerimdeki damarlar cok belirginlesti ptesi tahlil yapicam sanirim Olursa 3. Cocugum olucak ama sanki ilkmis gibi heycanlaniyorum Allah herkese anneligi nasip etsin ins Allah