Şanslısın canım gerçekten o zamanSağol kuzum
Benim krampım bir kez oldu uykuda daha olmadı cok korkunçtu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şanslısın canım gerçekten o zamanSağol kuzum
Benim krampım bir kez oldu uykuda daha olmadı cok korkunçtu![]()
Yaa öyle mi teşekkür ederim inşallah öyle bi ağrıdır.
Benmde çok olurdu öncesinde de magnezyum kullandım.Şanslısın canım gerçekten o zamangerçekten korkunç oluyor bugün gündüz uykusunda yakaladı beni. benim normalde de çok olurdu bunun için doktora da çıkmıştım tee üniversite zamanında. Düzenli Soda içince şikayetlerim azalmıştı ve doktor sinir stres yasak demişti. Şimdi hamilelikten yine başladı
sağlıklı olsun da bebişlerimiz dayanıyoruz
![]()
Benmde çok olurdu öncesinde de magnezyum kullandım.
Düzenli olarak zaten soda içerim belki de ondan olmuyor maşallah diyeyim de![]()
Evet canım ben ebebekten hamile kilodu aldım bir beden büyük aldım karnımı iyice kapatsın diye zaten hamile kilodu olduğu için yüksek bel dikişleri de çok nazik sıkma falan da yapmıyor bir bak istersen.Latteciğim hazır ol sana yeni bi soruyla geldim. Malum göbek-karın şişti iç çamaşırı olarak biz o karın bölgesini kapsayan bi çamaşır mu kullanmalıyız?
![]()
İnşallah, biz de ablayla tanışana kadar 2 ayda 3 bakıcı değiştirdik aynen ben de yeni birisini görmek istemiyordum artıkbakıcı o kadar önemli ki, büyük şans meselesi. Başınız sağolsun, ne güzel en azından bir süre içiniz rahat baktırmışssınız yavrunuza. Biz 4 ayda 5 kişi değiştirdik. eve giren çıkan insanlardan tiksindim artık o dönem öyle bir depresyona girdim ki. dünyada herkes mi kötü niyetli kimse mi çalışmak istemiyor diye. şimdi tekrardan mecbur arayışa gireceğiz, inşallah bu sefer güzel bir insanla karşılaşırız, şöyle 2,5-3 yaşını görsem evde güvendiğim bir bakıcıyla o kadar mutlu olurum ki... Allah size de nasip etsin inşallah...
He öyle diyon yani hamile kilosuna geçiş yapayımEvet canım ben ebebekten hamile kilodu aldım bir beden büyük aldım karnımı iyice kapatsın diye zaten hamile kilodu olduğu için yüksek bel dikişleri de çok nazik sıkma falan da yapmıyor bir bak istersen.
Merhaba benim de rahim ağzı uzunluğum 30 mö geliyor , doktorum her defasında normal diyor , 30 olması kötü mü kafam karıştı şu anBenim kayınvalidem ile kendi babam kanser hastalarıydı kuzum o yüzden kan değerleriyle yakından haşır neşir ola ola öğrendim bende.
Detaylıya 20. Hafta girecektim ama belimde 4 tane fıtık var onlar coştu kitlendim 2 hafta da anca toparlayınca detaylıyı bu haftaya almak zorunda kaldık. Bebek iyi şükür keyif sağlığı yerinde ama benim rahim ağzı uzunluğu 30mm geldi. Takibini yapan doktora bildir dedi detaylıyı yapan doktorum. Biraz burda araştırdım da hiç ayağa kalkmadan yatan, ya da hastanede yatan oluyormuş bu ölçümlerde bir tık gerildim ama halledebilirim umarım
Ben de bu haberi takip ediyorum kaç gündür , sürekli aynı haber çıkıyor ama bir türlü yasalaşmıyor , taslak halinde demişler diğer haberlerden farklı olarak , bu sene ne zaman yapılır acabaAy ben de dört gözle bekliyorum yasalaşsın 1 yıl ücretli 1.5 yıl ücretsiz izin. Okadar güzel olurkii. İnşallah mayıstaki torba yasa ile çıkarırlarr
Ben 8 mm le yakaladık 22. Haftada serklaj oldum serklaj sonrasi kontrolde 20 mm deildi ama acikcasi çok huzursuzum 3 gündür vajina bölgemde kaşıntı var yarın doktora gidecegimGeçmiş olsun. Ben de 18 hafta itibariyle serklajliyim. Detaylıdan da önce 1.2 cm’de yakaladik. Senin kaç cm? Yatıyor musun hep?
Bana da sürekli yatmak doğru gelmiyor birde bu öyle düşecek birsey mi bilmiyorum acikcasiBenimki de öyle demişti zaten tamamen haraketsiz kalma kısa kısa yürüyebilirsin, çömelip kalkma ağır kaldırma merdiven çıkma falan demişti. İnşallah güzel haberler alırsın sen de
Ben coktan gectim hamile çamaşırına sütyen aynıdaHe öyle diyon yani hamile kilosuna geçiş yapayımben hala normal çamaşırlarımı kullanıyorum ama sütyen ve kiloda ihtiyacım varmış onu farkettim
![]()
Yok yok kafanızı karıştırmayın. Burası hem çok iyi hem çok kötü burdaki rahim ağzı uzunluğu öykülerine bakarken neler okudum zaten ondan sonra psikolojim yerle bir oldu. Kendi doktoruma gittim korkulacak durum olmadığını söyledi osteocare başlamıştım belimdeki fıtıklarımın ağrısından dolayı onu bırakmayıp devam edeceğiz dedi. Doktorunuza 7 24 ulaşılabilirlik olduktan sonra hiçbişeyden korkmayınMerhaba benim de rahim ağzı uzunluğum 30 mö geliyor , doktorum her defasında normal diyor , 30 olması kötü mü kafam karıştı şu an
İnşallah canım bebege kilo aldıracak şeyler yemeye ağırlık verirsen gidene kadar belki fark eder.Doktor randevusuna gittim bugün. Geçen hafta 75 mg şeker yüklemesi yaptırmıştım, bu sabah sonuçları doktora gösterdim. Değerler iyiymiş: açlık 78, 1. saat 97, 2. saat 82 çıktı.
Bebeğimin boyu ve genel gelişimi haftasıyla uyumluymuş ama göbek çevresi ve kilosu ortalamanın biraz altında kalmış. Doktor bunun plasentanın ve kordonun konumuyla ilgili olabileceğini söyledi. Belki de bebeğin yapısı öyledir, uzun ve ince olabilir dedi. Gün içinde daha fazla dinlenmemi ve su içmemi önerdi. Kendimi sık sık sırtüstü yatarken buluyorum, bu yüzden özellikle sol yana yatmamı istedi. Ben de bu nedenle hamile yastığı sipariş ettim.
Şu anda 25+4’üm ve toplamda 5 kilo aldım. Daha fazla yemem gerekir mi diye sordum, ama doktor şu an için gerek olmadığını söyledi. Yine de bu haberi aldıktan sonra sürekli bir şeyler yemek istiyorum, kendimi hep aç hissediyorum.
3 hafta sonrasına tekrar kontrol randevusu verdi. Umarım o zaman güzel haberler alırız.
Doktorum kongredeydi ona ulaşamayınca stres oldum bir de burda önceki yıllarda yazılanları okuyunca. Benim ilk gebeliğimde de 30. Hafta bi lekelenmem olmuştu progestan kullanmıştım. Acaba 2. Gebelik olunca daha da mı risk artıyor diye düşünceler de oluştu kafada. Ama neye niyet neye kısmet derler bugün öyle güzel bi drla karşılaştım ki 7 24 ulaşabilirsiniz demesi bütün korkularımı geçirdi.25 mm altına genelde kısalmış diyorlar. Dün dr benim 35 mm ölçtü çok iyi dedi. Siz yine de doktorunuza bildirin tabi, belki takibini yapacaktır
Doktorum kongredeydi ona ulaşamayınca stres oldum bir de burda önceki yıllarda yazılanları okuyunca. Benim ilk gebeliğimde de 30. Hafta bi lekelenmem olmuştu progestan kullanmıştım. Acaba 2. Gebelik olunca daha da mı risk artıyor diye düşünceler de oluştu kafada. Ama neye niyet neye kısmet derler bugün öyle güzel bi drla karşılaştım ki 7 24 ulaşabilirsiniz demesi bütün korkularımı geçirdi.25 mm altına genelde kısalmış diyorlar. Dün dr benim 35 mm ölçtü çok iyi dedi. Siz yine de doktorunuza bildirin tabi, belki takibini yapacaktır
Temudan hamile kilodu aldım inanılmaz güzel bakabilirsiniz.Latteciğim hazır ol sana yeni bi soruyla geldim. Malum göbek-karın şişti iç çamaşırı olarak biz o karın bölgesini kapsayan bi çamaşır mu kullanmalıyız?
![]()