Amin inşallah canm Rabbim kimsenin kucağını boş koymasn.ben de bgn tekrar kan vercm akşam belli olur sonucmHayirlisiyla alirsin ins canim kucağına gidemedim bugun yarin gitcm tahlile bakalim ins yukselmistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canm Rabbim kimsenin kucağını boş koymasn.ben de bgn tekrar kan vercm akşam belli olur sonucmHayirlisiyla alirsin ins canim kucağına gidemedim bugun yarin gitcm tahlile bakalim ins yukselmistir
Ben de 2. de yaptrdm hepsini çok şükür sıkıntı yok canm.benim rahmimde septum(perde) vardı operasynla aldılar ama bu genelde erken doğm sebebidr bundan dolayı düşk yapmışsndr diyemem ama %50 ihtimal verebilirm dedi doktorm. düşüklerm erken haftalardaydı çünkü.bakalm bu kez saglıklı alacam kucağıma inşallahCanm benim de iki düşük var ikincide genetik test yaptı doktor kan tahlilleri sonuç kan pıhtılaşması varmış ondan düşüyormuş bebekler ama bir oğlum var bebek kendini korursa tutunur diyor doktorlar düşüğü çok önemsemiyor ama araştırılmalı ben 9 ay iğne olcam gebe kalırsam öbürleri de dururdu belki iğne olsaydım
Yapiyorlar canim ucretli ama devletin acilinde ucreysiz yaptirabilirsinKızlar özel hastanenin acil servisinde gebelik tahlili yapıyorlar mi
Devletin acili bthcg bakmıyorlar diye duydumYapiyorlar canim ucretli ama devletin acilinde ucreysiz yaptirabilirsin
Aile sağlığı merkezlerinde acil sayılmıyor ama hastaneleri bilmiyorum.Devletin acili bthcg bakmıyorlar diye duydum
aynen 6 aydir ovulasyon testleriyle ugrasiyodum. Yok simdi yok yarin derken. Tatile giderken yanima almayi unuttum. Nasilsa olmuyo diyede vazgectik. Hem oglum birazdaha buyusun diye karar degistirdik cunku son gunlerde fazlasiyla hircinlasti simarmisti. Ve tatilde sadece 1 iliski ve hemen dus olmasina ragmen hamileyiiim. Halaa kabullenemedim acaba mi diyorum inanamiyorum. Dr randevumu ayin 14 une aldim. Yinede erken galiba 5+3 te kalp atisi icinHerkese merhaba
Çift çizgiyi gördüm ama doktoruma ancak pazartesi günü randevu alabildim. 30 aylık kızım var. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş koymasın. Kızımın gelmesini tam 5 sene bekledik. Tüp bebek olacağım ay hamile olduğumu öğrendim ki o ay ev taşımıştık. Perdeler avizeler hepsi elimden geçti. Olacağı varsa oluyor. Allah koruyor. Kimse lütfen stres yapmasın. Birbirimize dua edelim.
saglik ocaklari yapiyor ama sonuclari ertesi gune geliyor.. Ozel hastanelerde acil olmasina gerek yok. Vezneye git beta hcg baktircam de hemen oslem yapiyolar 1 saate cikiyor..Kızlar özel hastanenin acil servisinde gebelik tahlili yapıyorlar mi
Benim daha önce 1 düşüğüm var. Korkuyorum şimdi de. Doktora gittiğimde 5+3 olacak aynen sizin gibi. Umarım sağlıklıdır.aynen 6 aydir ovulasyon testleriyle ugrasiyodum. Yok simdi yok yarin derken. Tatile giderken yanima almayi unuttum. Nasilsa olmuyo diyede vazgectik. Hem oglum birazdaha buyusun diye karar degistirdik cunku son gunlerde fazlasiyla hircinlasti simarmisti. Ve tatilde sadece 1 iliski ve hemen dus olmasina ragmen hamileyiiim. Halaa kabullenemedim acaba mi diyorum inanamiyorum. Dr randevumu ayin 14 une aldim. Yinede erken galiba 5+3 te kalp atisi icin
Hayırlısıyla inşallh canmMerhabalar bende çarşamba günü aşılama oldum inşallah bu dönemde bende olurum mucizemle
hamile arkadaşları tebrik ediyorum
insallah hersey yolundadir.. İcini ferah tut sen.. Sonucta ne kadar evham yapsanda sonucu degistiremezsin o yuzden iyi dusun iyi olsun..Benim daha önce 1 düşüğüm var. Korkuyorum şimdi de. Doktora gittiğimde 5+3 olacak aynen sizin gibi. Umarım sağlıklıdır.
Hayir ben devlet acilde yaptirdimDevletin acili bthcg bakmıyorlar diye duydum
Çok sağol canım ya bilgilerin için bende dün saglikocaginda kan verdim bugün aradim laboratuvar da sıkıntı varmış tekrar kan vermeniz gerekiyor pazartesi tekrar gelin dedi sinir oldum pazartesi ye kadar dayanamam artık yarın özele gidip kan tahlili mı orda yaptıracağımsaglik ocaklari yapiyor ama sonuclari ertesi gune geliyor.. Ozel hastanelerde acil olmasina gerek yok. Vezneye git beta hcg baktircam de hemen oslem yapiyolar 1 saate cikiyor..
Devlet aciline gidip gebelik tahlili mı yaptıracağım dediniz ben yarın özelde yaptırmayı düşünüyorum ama devlet yapıyorsa oraya da gidebilirimHayir ben devlet acilde yaptirdim
havalar sicak ya kanlar bozuluyor saglik ocaginda laboratuvara gidene kadar..ama cokta acele etme bekle pazartesiyi salida al sonucu.. Cunku sonucu bilsende birsey yapamayacaksin 7. Hafta ya kadar yok kese yok kalp suan ici.de seni durten his bitmeyecek.Çok sağol canım ya bilgilerin için bende dün saglikocaginda kan verdim bugün aradim laboratuvar da sıkıntı varmış tekrar kan vermeniz gerekiyor pazartesi tekrar gelin dedi sinir oldum pazartesi ye kadar dayanamam artık yarın özele gidip kan tahlili mı orda yaptıracağım
Evet gebelik testi yaptirmak istiyorum dedim sonuc 2 saat icinde ciktiDevlet aciline gidip gebelik tahlili mı yaptıracağım dediniz ben yarın özelde yaptırmayı düşünüyorum ama devlet yapıyorsa oraya da gidebilirim