2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Canm benim de iki düşük var ikincide genetik test yaptı doktor kan tahlilleri sonuç kan pıhtılaşması varmış ondan düşüyormuş bebekler ama bir oğlum var bebek kendini korursa tutunur diyor doktorlar düşüğü çok önemsemiyor ama araştırılmalı ben 9 ay iğne olcam gebe kalırsam öbürleri de dururdu belki iğne olsaydım
Ben de 2. de yaptrdm hepsini çok şükür sıkıntı yok canm.benim rahmimde septum(perde) vardı operasynla aldılar ama bu genelde erken doğm sebebidr bundan dolayı düşk yapmışsndr diyemem ama %50 ihtimal verebilirm dedi doktorm. düşüklerm erken haftalardaydı çünkü.bakalm bu kez saglıklı alacam kucağıma inşallah:anne:

Merhabalar bende çarşamba günü aşılama oldum inşallah bu dönemde bende olurum mucizemle
hamile arkadaşları tebrik ediyorum

Herkese merhaba
Çift çizgiyi gördüm ama doktoruma ancak pazartesi günü randevu alabildim. 30 aylık kızım var. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş koymasın. Kızımın gelmesini tam 5 sene bekledik. Tüp bebek olacağım ay hamile olduğumu öğrendim ki o ay ev taşımıştık. Perdeler avizeler hepsi elimden geçti. Olacağı varsa oluyor. Allah koruyor. Kimse lütfen stres yapmasın. Birbirimize dua edelim.

Herkese merhaba
Çift çizgiyi gördüm ama doktoruma ancak pazartesi günü randevu alabildim. 30 aylık kızım var. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş koymasın. Kızımın gelmesini tam 5 sene bekledik. Tüp bebek olacağım ay hamile olduğumu öğrendim ki o ay ev taşımıştık. Perdeler avizeler hepsi elimden geçti. Olacağı varsa oluyor. Allah koruyor. Kimse lütfen stres yapmasın. Birbirimize dua edelim.
aynen 6 aydir ovulasyon testleriyle ugrasiyodum. Yok simdi yok yarin derken. Tatile giderken yanima almayi unuttum. Nasilsa olmuyo diyede vazgectik. Hem oglum birazdaha buyusun diye karar degistirdik cunku son gunlerde fazlasiyla hircinlasti simarmisti. Ve tatilde sadece 1 iliski ve hemen dus olmasina ragmen hamileyiiim. Halaa kabullenemedim acaba mi diyorum inanamiyorum. Dr randevumu ayin 14 une aldim. Yinede erken galiba 5+3 te kalp atisi icin

aynen 6 aydir ovulasyon testleriyle ugrasiyodum. Yok simdi yok yarin derken. Tatile giderken yanima almayi unuttum. Nasilsa olmuyo diyede vazgectik. Hem oglum birazdaha buyusun diye karar degistirdik cunku son gunlerde fazlasiyla hircinlasti simarmisti. Ve tatilde sadece 1 iliski ve hemen dus olmasina ragmen hamileyiiim. Halaa kabullenemedim acaba mi diyorum inanamiyorum. Dr randevumu ayin 14 une aldim. Yinede erken galiba 5+3 te kalp atisi icin
Benim daha önce 1 düşüğüm var. Korkuyorum şimdi de. Doktora gittiğimde 5+3 olacak aynen sizin gibi. Umarım sağlıklıdır.

Benim daha önce 1 düşüğüm var. Korkuyorum şimdi de. Doktora gittiğimde 5+3 olacak aynen sizin gibi. Umarım sağlıklıdır.
insallah hersey yolundadir.. İcini ferah tut sen.. Sonucta ne kadar evham yapsanda sonucu degistiremezsin o yuzden iyi dusun iyi olsun..

saglik ocaklari yapiyor ama sonuclari ertesi gune geliyor.. Ozel hastanelerde acil olmasina gerek yok. Vezneye git beta hcg baktircam de hemen oslem yapiyolar 1 saate cikiyor..
Çok sağol canım ya bilgilerin için bende dün saglikocaginda kan verdim bugün aradim laboratuvar da sıkıntı varmış tekrar kan vermeniz gerekiyor pazartesi tekrar gelin dedi sinir oldum pazartesi ye kadar dayanamam artık yarın özele gidip kan tahlili mı orda yaptıracağım

Çok sağol canım ya bilgilerin için bende dün saglikocaginda kan verdim bugün aradim laboratuvar da sıkıntı varmış tekrar kan vermeniz gerekiyor pazartesi tekrar gelin dedi sinir oldum pazartesi ye kadar dayanamam artık yarın özele gidip kan tahlili mı orda yaptıracağım
havalar sicak ya kanlar bozuluyor saglik ocaginda laboratuvara gidene kadar..ama cokta acele etme bekle pazartesiyi salida al sonucu.. Cunku sonucu bilsende birsey yapamayacaksin 7. Hafta ya kadar yok kese yok kalp suan ici.de seni durten his bitmeyecek.

Bu arada doktora gidenler hangi ilaclari kullaniyorsunuz.. Ben hemen folik asit aldim bugun eczaneden ve icmeye basladim..

X