Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Pazartesi doktor randevum var. Sanırım şeker yüklemesi yapılacak aç gelmemi istedi. Gitmişken bunu sorayım bari merak ettim. Çünkü herhangi bir risk olmadığı söylendiği için açıkçası pek dikkat etmiyorum hamilelik öncesi gibi devam ediyordum her şeye
Aç gel dediyse evet şeker yükleme yapacaktır canım. Benim gittiğim hastane su bile içirmiyordu bilgin olsun istersen önden bi sorarsın yine. Ben de senin gibiyim ekstra bi şeylere dikkat etmedim bugüne kadar canım çok şükür de tüm değerlerim iyi bebeğim haftasıyla uyumlu 740 Gr olmuş oğlum 🤲❣️

Aç gel dediyse evet şeker yükleme yapacaktır canım. Benim gittiğim hastane su bile içirmiyordu bilgin olsun istersen önden bi sorarsın yine. Ben de senin gibiyim ekstra bi şeylere dikkat etmedim bugüne kadar canım çok şükür de tüm değerlerim iyi bebeğim haftasıyla uyumlu 740 Gr olmuş oğlum 🤲❣️
İnş bizde de her şey yolundadır😊 bu arada kızlar daha bu haftalarda ödemlenmek normal mi? 3 lt su içiyorum ama 2-3 haftadır çorabımı çıkarsam izi saatlerce kalıyor. Tayt giyiyorum yandaki dikiş izleri bile akşama kadar geçmiyor🙈 bu ödem sanırım

İnş bizde de her şey yolundadır😊 bu arada kızlar daha bu haftalarda ödemlenmek normal mi? 3 lt su içiyorum ama 2-3 haftadır çorabımı çıkarsam izi saatlerce kalıyor. Tayt giyiyorum yandaki dikiş izleri bile akşama kadar geçmiyor🙈 bu ödem sanırım
Ben 16.haftafan beri ödemliyim sanırım 😂😂 ayakta çok kalınca vs çoraplar feci sıkıyor. Ayakta çok kalınca ve tuzu kaçırınca ödem oluyor dedim normal dedi ona da doktorum 😂
Tuza da dikkat et canım acayip tetikliyor ödemi. Dikişsiz çoraplar varmış daha almadım ama sen de al derim 😁😁

Ben 16.haftafan beri ödemliyim sanırım 😂😂 ayakta çok kalınca vs çoraplar feci sıkıyor. Ayakta çok kalınca ve tuzu kaçırınca ödem oluyor dedim normal dedi ona da doktorum 😂
Tuza da dikkat et canım acayip tetikliyor ödemi. Dikişsiz çoraplar varmış daha almadım ama sen de al derim 😁😁
Neyse inş yağ değil ödemdir de doğumdan sonra ananasla hallederiz bu kiloları 😂

Bende cok erken başladım şişmeye ellerim ayaklarım şişiyor dönem dönem ☺️ özellikle ayaklarım cok sarkık kaldıgında

Bende cok erken başladım şişmeye ellerim ayaklarım şişiyor dönem dönem ☺️ özellikle ayaklarım cok sarkık kaldıgında
Hamileyken buna yapılacak bişi yok o zaman yeşil çay ve ananası yasaklı listede vermişti doktorum🙈 su da içiyorum bol bol ama tuz çok severim azaltsam iyi olcak demek

Kızlar benim arada adet sancım oluyo sizde de oluyomu? Böyle bacaklarıma iniyor sanki ağrı sırasında
Selamlar, içini ferah tur canım yoktur bir şey kasıklarıma benimde ağrı vuruyor arada adet gibi mi desem bilemiyorum çok adet sancısı çeken biri değildim. Bence bebek daha büyüyor. Bu sıra bel ve sırtımda çok ağrıyor .

Ah sormayın! En büyük aklımda takıntım bakıcı mevzusu. Allah hepimizin karşısına güzel huylu, merhametli insanlar çıkarsın.
Canımız annemiz gibi sevdiğimiz bir bakıcımız oldu onu covidde kaybettik bir anda mekanı cennet olsun. Sonra bir daha kimseye bağlanamayız diye 2,5 yaşında kreşe başlattım ben de. Umarım doğum izni biraz uzar, 2-3 aylık bebeği bırakmamızın istenmesi çok acımasızca bence
bakıcı o kadar önemli ki, büyük şans meselesi. Başınız sağolsun, ne güzel en azından bir süre içiniz rahat baktırmışssınız yavrunuza. Biz 4 ayda 5 kişi değiştirdik. eve giren çıkan insanlardan tiksindim artık o dönem öyle bir depresyona girdim ki. dünyada herkes mi kötü niyetli kimse mi çalışmak istemiyor diye. şimdi tekrardan mecbur arayışa gireceğiz, inşallah bu sefer güzel bir insanla karşılaşırız, şöyle 2,5-3 yaşını görsem evde güvendiğim bir bakıcıyla o kadar mutlu olurum ki... Allah size de nasip etsin inşallah...

Hamileyken buna yapılacak bişi yok o zaman yeşil çay ve ananası yasaklı listede vermişti doktorum🙈 su da içiyorum bol bol ama tuz çok severim azaltsam iyi olcak demek
Benim 1 ay öncesinden başladı ödemlerim. Ayaklarım şişti baldırlarım hayatımda gördüğüm en komik halindeler. Tuzsuz geliyor her şey bana tuzu azalttım. Herhangi bir problemimizde yok tansiyonda 11 hep çok şükür. Hamileliğin ceremelerinden🥰🌸

Evet canım 3 gündür almıyordum aldım hemen acaba ondanmı olduki
Olabilir canım. Çünkü kızın da büyüdü artık rahimke beraber magnezyum eksikliği varsa şayet tetiklemiştir. Benim 2 haftada bi kramplar başladı magnezyum içmeme rağmen. Bi kaç gün gözlemle iç ilacını da olmadı doktoruna danış latteciğimm 😘💜

Selamlar, içini ferah tur canım yoktur bir şey kasıklarıma benimde ağrı vuruyor arada adet gibi mi desem bilemiyorum çok adet sancısı çeken biri değildim. Bence bebek daha büyüyor. Bu sıra bel ve sırtımda çok ağrıyor .
Selam canım.
Evet sırt ağrım da oluyor ama çok değil uygulamadaki bedenimdeki belirtiler kısmını okuyunca normal diyor ama insan yine de endişe ediyor🥲

Olabilir canım. Çünkü kızın da büyüdü artık rahimke beraber magnezyum eksikliği varsa şayet tetiklemiştir. Benim 2 haftada bi kramplar başladı magnezyum içmeme rağmen. Bi kaç gün gözlemle iç ilacını da olmadı doktoruna danış latteciğimm 😘💜
Sağol kuzum🥰
Benim krampım bir kez oldu uykuda daha olmadı cok korkunçtu😂

Canım yuvarlak bağ ağrısı olabilir bu. Benim de gelip geçiyor arada oluyor sızı gibi hafif. Yeni başladı yakın zamanda.

Back
X