- 12 Mart 2019
- 15.280
- 34.775
- 598
Yormadımda aslında ama neyse dinlenip beklicem canımKorkma canım herşey yolundadırAdet olmadığımız için belki vücut adet dönemlerinde o tepkiyi sancıyı veriyor olabilir. Kendini yorduysan belki ondan da olabilir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yormadımda aslında ama neyse dinlenip beklicem canımKorkma canım herşey yolundadırAdet olmadığımız için belki vücut adet dönemlerinde o tepkiyi sancıyı veriyor olabilir. Kendini yorduysan belki ondan da olabilir
![]()
Aynen yat dinlen canım sana ve kızına iyi gelirYormadımda aslında ama neyse dinlenip beklicem canım
Aç gel dediyse evet şeker yükleme yapacaktır canım. Benim gittiğim hastane su bile içirmiyordu bilgin olsun istersen önden bi sorarsın yine. Ben de senin gibiyim ekstra bi şeylere dikkat etmedim bugüne kadar canım çok şükür de tüm değerlerim iyi bebeğim haftasıyla uyumlu 740 Gr olmuş oğlumPazartesi doktor randevum var. Sanırım şeker yüklemesi yapılacak aç gelmemi istedi. Gitmişken bunu sorayım bari merak ettim. Çünkü herhangi bir risk olmadığı söylendiği için açıkçası pek dikkat etmiyorum hamilelik öncesi gibi devam ediyordum her şeye
İnş bizde de her şey yolundadırAç gel dediyse evet şeker yükleme yapacaktır canım. Benim gittiğim hastane su bile içirmiyordu bilgin olsun istersen önden bi sorarsın yine. Ben de senin gibiyim ekstra bi şeylere dikkat etmedim bugüne kadar canım çok şükür de tüm değerlerim iyi bebeğim haftasıyla uyumlu 740 Gr olmuş oğlum![]()
Ben 16.haftafan beri ödemliyim sanırımİnş bizde de her şey yolundadırbu arada kızlar daha bu haftalarda ödemlenmek normal mi? 3 lt su içiyorum ama 2-3 haftadır çorabımı çıkarsam izi saatlerce kalıyor. Tayt giyiyorum yandaki dikiş izleri bile akşama kadar geçmiyor
bu ödem sanırım
Neyse inş yağ değil ödemdir de doğumdan sonra ananasla hallederiz bu kilolarıBen 16.haftafan beri ödemliyim sanırımayakta çok kalınca vs çoraplar feci sıkıyor. Ayakta çok kalınca ve tuzu kaçırınca ödem oluyor dedim normal dedi ona da doktorum
Tuza da dikkat et canım acayip tetikliyor ödemi. Dikişsiz çoraplar varmış daha almadım ama sen de al derim![]()
Evet canım 3 gündür almıyordum aldım hemen acaba ondanmı oldukiAynen yat dinlen canım sana ve kızına iyi gelirŞayet adet sancısına benzeyen sancı geçmezse danış doktoruna. Magnezyum kullanıyor musun latteciğimm
Bende cok erken başladım şişmeye ellerim ayaklarım şişiyor dönem dönemİnş bizde de her şey yolundadırbu arada kızlar daha bu haftalarda ödemlenmek normal mi? 3 lt su içiyorum ama 2-3 haftadır çorabımı çıkarsam izi saatlerce kalıyor. Tayt giyiyorum yandaki dikiş izleri bile akşama kadar geçmiyor
bu ödem sanırım
Hamileyken buna yapılacak bişi yok o zaman yeşil çay ve ananası yasaklı listede vermişti doktorumBende cok erken başladım şişmeye ellerim ayaklarım şişiyor dönem dönemözellikle ayaklarım cok sarkık kaldıgında
Selamlar, içini ferah tur canım yoktur bir şey kasıklarıma benimde ağrı vuruyor arada adet gibi mi desem bilemiyorum çok adet sancısı çeken biri değildim. Bence bebek daha büyüyor. Bu sıra bel ve sırtımda çok ağrıyor .Kızlar benim arada adet sancım oluyo sizde de oluyomu? Böyle bacaklarıma iniyor sanki ağrı sırasında
bakıcı o kadar önemli ki, büyük şans meselesi. Başınız sağolsun, ne güzel en azından bir süre içiniz rahat baktırmışssınız yavrunuza. Biz 4 ayda 5 kişi değiştirdik. eve giren çıkan insanlardan tiksindim artık o dönem öyle bir depresyona girdim ki. dünyada herkes mi kötü niyetli kimse mi çalışmak istemiyor diye. şimdi tekrardan mecbur arayışa gireceğiz, inşallah bu sefer güzel bir insanla karşılaşırız, şöyle 2,5-3 yaşını görsem evde güvendiğim bir bakıcıyla o kadar mutlu olurum ki... Allah size de nasip etsin inşallah...Ah sormayın! En büyük aklımda takıntım bakıcı mevzusu. Allah hepimizin karşısına güzel huylu, merhametli insanlar çıkarsın.
Canımız annemiz gibi sevdiğimiz bir bakıcımız oldu onu covidde kaybettik bir anda mekanı cennet olsun. Sonra bir daha kimseye bağlanamayız diye 2,5 yaşında kreşe başlattım ben de. Umarım doğum izni biraz uzar, 2-3 aylık bebeği bırakmamızın istenmesi çok acımasızca bence
Benim 1 ay öncesinden başladı ödemlerim. Ayaklarım şişti baldırlarım hayatımda gördüğüm en komik halindeler. Tuzsuz geliyor her şey bana tuzu azalttım. Herhangi bir problemimizde yok tansiyonda 11 hep çok şükür. Hamileliğin ceremelerindenHamileyken buna yapılacak bişi yok o zaman yeşil çay ve ananası yasaklı listede vermişti doktorumsu da içiyorum bol bol ama tuz çok severim azaltsam iyi olcak demek
Olabilir canım. Çünkü kızın da büyüdü artık rahimke beraber magnezyum eksikliği varsa şayet tetiklemiştir. Benim 2 haftada bi kramplar başladı magnezyum içmeme rağmen. Bi kaç gün gözlemle iç ilacını da olmadı doktoruna danış latteciğimmEvet canım 3 gündür almıyordum aldım hemen acaba ondanmı olduki
Ben 2 aydır alyansımı takamıyorum meselaBende cok erken başladım şişmeye ellerim ayaklarım şişiyor dönem dönemözellikle ayaklarım cok sarkık kaldıgında
Canım ben de çok severim ama daha fazla şişmemek için bayağı azalltm.Hamileyken buna yapılacak bişi yok o zaman yeşil çay ve ananası yasaklı listede vermişti doktorumsu da içiyorum bol bol ama tuz çok severim azaltsam iyi olcak demek
Selam canım.Selamlar, içini ferah tur canım yoktur bir şey kasıklarıma benimde ağrı vuruyor arada adet gibi mi desem bilemiyorum çok adet sancısı çeken biri değildim. Bence bebek daha büyüyor. Bu sıra bel ve sırtımda çok ağrıyor .
Sağol kuzumOlabilir canım. Çünkü kızın da büyüdü artık rahimke beraber magnezyum eksikliği varsa şayet tetiklemiştir. Benim 2 haftada bi kramplar başladı magnezyum içmeme rağmen. Bi kaç gün gözlemle iç ilacını da olmadı doktoruna danış latteciğimm![]()
Ooo alyansı bende çıkardım coktanBen 2 aydır alyansımı takamıyorum mesela![]()
Canım yuvarlak bağ ağrısı olabilir bu. Benim de gelip geçiyor arada oluyor sızı gibi hafif. Yeni başladı yakın zamanda.
Kızlar benim arada adet sancım oluyo sizde de oluyomu? Böyle bacaklarıma iniyor sanki ağrı sırasında