2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba arkadaşlar ben de idrar testi ile öğrendim hamile olduğumu kan verdm netten baktm sonuca 1470 çıktı pazartesi gidicem tekrar dr bilmiyorum varmı

Herkese selamlar;
Benimde Bat 7 agustos.4 ünde 2 farklı test yaptım
İkiside pozitif cıktı.ilk hamileliğim ve cok heyecanlıyım.
Henüz doktora gitmedim ve kimseye söylemedim cok erken oldugu için:))
Pazartesi gidicem tabi.Pazartesiye kadar catlamamak için sizinle paylasmak istedim kızlar.
Umarım herkes bebişlerini sag salim alir kucagına.
Olumlu düşünelim olumlu olsun

Canım bazen oluyor yumurtanın catladiginin göstergesi o :) ne yaptın bu arada :)
Valla beklemedeyim canım lekelenmenin olmadan gece birlikte olduk öğle leke geldi ozaman spermler hızlı davrandıysa döllenme olmuştur rabbim hayırlısını nasip etsin beklemedeyim canm aşırı tatlı düşkünlüğü var inşallah regl olmam tatlı krizi için erken ama bilmiyorum kaynımın nikahı var Pazartesi onun koşturmacası var biyandan hamileysem diye korkuyorum çok yorulunca bebiş varsa kötü etkilensin istemiyorum kafam çok karışık rabbim hayırlısını gönüllerimizdekini versin

Mrb arkadaslar benimde sat 6 temmuz bat 8 agustos dahab3 gun var fakat dunden beri kahve leke geliyo cok az az sizce bu tutunma lekesi olablrmi yarin test yapsam cikarmi acaba idrar testi su pahali olanlardan alsam

Mrb arkadaslar benimde sat 6 temmuz bat 8 agustos dahab3 gun var fakat dunden beri kahve leke geliyo cok az az sizce bu tutunma lekesi olablrmi yarin test yapsam cikarmi acaba idrar testi su pahali olanlardan alsam
Merhaba adet öten 3. 4 gün önce test yapıp olumlu sonuç alanlar var ben oğlumda adetten 2 gün önce ucuz testlerden gebe olduğumu öğrendim inşallah öyle bi lekedir varsa çıkar gibi geliyor bana

Benimde bat 6 temmuzdu 4 gun kala ogrendim normal gebelik testiyle

:anneadayı:
Kahverengi leke tutunma lekesi diyorlar inşallah öyledir:KK200: benim sat 13 temmuz bat 8 ağustos bekliyorum heycanla:anne: bence tahlilde çıkar senin bebek varsa 4. Haftasında çünkü..

Maalesef negatif kan verdim ama soktayim hayatım boyunca ilk defa 4 gün adetim gecikti en fazla bir gün geçerdi üzgünüm...

Bu arada doktora gidenler hangi ilaclari kullaniyorsunuz.. Ben hemen folik asit aldim bugun eczaneden ve icmeye basladim..
Dr gitmedim ama folik asit alıp başladım hatta başlarda günde bir tane içiyordum ama şimdi iki tane içmeye başladım.hamilelik öncesinde başlamak gerekiyor ya ben başlamamıştım
Bat a 9 gün var. Bu sabah mide bulantısıyla uyandım. Bu kadar erken belirti olmaz sanırım.
Olmaz canım
Selam kızlar, kan testi yaptırdım perşembe günü 685 çıktı değer. Bugünde yaptırdım 1200 çıktı. Tam iki katı artmamış,doktor keseyi göremeyiz daha dedi. Ne zaman kese görülür acaba??
İlk bebeğimde 8000 küsürdü ama en azından beş altı haftalık olmasını bekle canım bazen görünmüyor, moralin bozulmasın
Maalesef negatif kan verdim ama soktayim hayatım boyunca ilk defa 4 gün adetim gecikti en fazla bir gün geçerdi üzgünüm...
Rabbim en kısa sürede güzel haberi almanı nasip etsin canım, ilk hamileliğimde onuncu ayda başarıya ulaşmıştık☺️☺️Defalarca gecikme yaşadım, hiç yaşamazken.
Acaba ne sıklıkla artıyor bu değerler?
48saate ikiye katlıyor diye biliyorum

X