Hakkında hayırlısı buymuş canım bidaha ki aya inşallahMaalesef negatif kan verdim ama soktayim hayatım boyunca ilk defa 4 gün adetim gecikti en fazla bir gün geçerdi üzgünüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı buymuş canım bidaha ki aya inşallahMaalesef negatif kan verdim ama soktayim hayatım boyunca ilk defa 4 gün adetim gecikti en fazla bir gün geçerdi üzgünüm...
Iki günde bir ikiye katlaniyor canimAcaba ne sıklıkla artıyor bu değerler?
canım süt gelmesi çok erken benim oğlumda 8. ayda gelmişti süt bence kan testi yaptır inşallah meleğin gelmiştirKizlar merhaba benim normal bat tarihim 8 agustos daha once paylasmistim fakat 3 gun once birlesme sonrasi baslayan yogun olmayan bir kanamam oldu 3 gun surdu
Sol kasik batmasi devam ediyor ve gogsumden sut geldi bir kac kere kafam cok karisti hayatimin hic bir doneminde boyle birsey yasamadim hep saat gibiydi
Kan testi yaptirmalimiyim kafam cok karisti bunun sebebi ne olabilir yasayan. Var mi aranizda
benimde 2. Gebeligom ilk belirtim gogus akintisiydi. Sari beyaz kahve karisik siktigimda gelen bi sivi vardi ki hala devam.. Bende saskinim dr gittigimde soracam..Kizlar merhaba benim normal bat tarihim 8 agustos daha once paylasmistim fakat 3 gun once birlesme sonrasi baslayan yogun olmayan bir kanamam oldu 3 gun surdu
Sol kasik batmasi devam ediyor ve gogsumden sut geldi bir kac kere kafam cok karisti hayatimin hic bir doneminde boyle birsey yasamadim hep saat gibiydi
Kan testi yaptirmalimiyim kafam cok karisti bunun sebebi ne olabilir yasayan. Var mi aranizda
Çok sevindim hayırlı olsunKizlar kan tahlili yaptirdim 31.32 cikti doktor pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar yaptir bebek cok kucuk dedi
Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşaallah canım tebrik ederim
Hayırlı olsun cnm çok sevindimKizlar kan tahlili yaptirdim 31.32 cikti doktor pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar yaptir bebek cok kucuk dedi
Super bir haber benimde bi kac gun once kahve akintm oldu yerlesme doneminde oluyor ilk gebeligimde de olmustuKizlar kan tahlili yaptirdim 31.32 cikti doktor pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar yaptir bebek cok kucuk dedi
Tebrikler canim aramiza hosgeldinArkadaşlar merhaba bende geldim aranıza bhcg 624 çıktı bugun 2 hafta sonrada ultrason için gün verildi