2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
havalar sicak ya kanlar bozuluyor saglik ocaginda laboratuvara gidene kadar..ama cokta acele etme bekle pazartesiyi salida al sonucu.. Cunku sonucu bilsende birsey yapamayacaksin 7. Hafta ya kadar yok kese yok kalp suan ici.de seni durten his bitmeyecek.
Haklısın canim da salı günü şehir dışına gideceğim bende merak ediyorum sonucu

Folbiol kullanıyorum ben de planlı gebeliklerde hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk üç ayı folik asit öneriliyor.

9 gun belirti icin cook erken.. Belkide gec yumurtluyor olabilirsin.. Yumurtlama zamanida bazi kisilerde bulanti kasik agrisi olabiliyor..
Evet belirti için çok erken, muhtemelen psikolojik. Zaten adet sirküm 32 gün ve ona göre de yumurtlama dönemim 5 gün geçti. Daha da geç yumurtlamam sanırım Hayırlısı, beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Selam kızlar, kan testi yaptırdım perşembe günü 685 çıktı değer. Bugünde yaptırdım 1200 çıktı. Tam iki katı artmamış,doktor keseyi göremeyiz daha dedi. Ne zaman kese görülür acaba??

Selam kızlar, kan testi yaptırdım perşembe günü 685 çıktı değer. Bugünde yaptırdım 1200 çıktı. Tam iki katı artmamış,doktor keseyi göremeyiz daha dedi. Ne zaman kese görülür acaba??
Çok tebrik ederim. Darısı bizlere inşallah. 2000 civarlarında kese görülüyor canım

Yok canım ya bu sabah yatılı misafirim geldi artık pazartesi veririm ama hala adet olmadım benim hiç adetim geçmez çok düzenlidir meraktan çatlıyorm
belirtilerin var mı.. kasıkta batma özellikle. yada ayakta fazla durunca adet sancısı gibi ağrı..

Hamilelik haberi alan herkesi tebrik ederim:21::21: bata 3 gun daha var kan tahlili yapmamak icin kendimi zor tutuyorum :110: bulantim hic yok Kasikta batmalar ve hafif bel agrisi sizlama seklinde ve goguslerimdeki damarlar cok belirginlesti ptesi tahlil yapicam sanirim :KK55: Olursa 3. Cocugum olucak ama sanki ilkmis gibi heycanlaniyorum Allah herkese anneligi nasip etsin ins Allah:anneadayı::KK200:

X