Anevita verdi doktorum folik acedBu arada doktora gidenler hangi ilaclari kullaniyorsunuz.. Ben hemen folik asit aldim bugun eczaneden ve icmeye basladim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anevita verdi doktorum folik acedBu arada doktora gidenler hangi ilaclari kullaniyorsunuz.. Ben hemen folik asit aldim bugun eczaneden ve icmeye basladim..
Haklısın canim da salı günü şehir dışına gideceğim bende merak ediyorum sonucuhavalar sicak ya kanlar bozuluyor saglik ocaginda laboratuvara gidene kadar..ama cokta acele etme bekle pazartesiyi salida al sonucu.. Cunku sonucu bilsende birsey yapamayacaksin 7. Hafta ya kadar yok kese yok kalp suan ici.de seni durten his bitmeyecek.
HIM anladım sağol canım teşekkür ederimEvet gebelik testi yaptirmak istiyorum dedim sonuc 2 saat icinde cikti
o zaman yarın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..Haklısın canim da salı günü şehir dışına gideceğim bende merak ediyorum sonucu
Ayy inşaallah canım ya iki gün geçti adetimi bakalım hayırlısı olsuno zaman yarın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
ne yaptin cnm kan verdin miAyy inşaallah canım ya iki gün geçti adetimi bakalım hayırlısı olsun
9 gun belirti icin cook erken.. Belkide gec yumurtluyor olabilirsin.. Yumurtlama zamanida bazi kisilerde bulanti kasik agrisi olabiliyor..Bat a 9 gün var. Bu sabah mide bulantısıyla uyandım. Bu kadar erken belirti olmaz sanırım.
Evet belirti için çok erken, muhtemelen psikolojik. Zaten adet sirküm 32 gün ve ona göre de yumurtlama dönemim 5 gün geçti. Daha da geç yumurtlamam sanırım Hayırlısı, beklemekten başka yapacak bir şey yok.9 gun belirti icin cook erken.. Belkide gec yumurtluyor olabilirsin.. Yumurtlama zamanida bazi kisilerde bulanti kasik agrisi olabiliyor..
Canim sonuç ne cikti ben daha veremedim kanBende yarn tekrar yaptrcm inşallah yükselişe geçer bebişlerimz
Çok tebrik ederim. Darısı bizlere inşallah. 2000 civarlarında kese görülüyor canımSelam kızlar, kan testi yaptırdım perşembe günü 685 çıktı değer. Bugünde yaptırdım 1200 çıktı. Tam iki katı artmamış,doktor keseyi göremeyiz daha dedi. Ne zaman kese görülür acaba??
Çok saolun. Rabbim isteyenlere nasip eder inşallahÇok tebrik ederim. Darısı bizlere inşallah. 2000 civarlarında kese görülüyor canım
Yok canım ya bu sabah yatılı misafirim geldi artık pazartesi veririm ama hala adet olmadım benim hiç adetim geçmez çok düzenlidir meraktan çatlıyormne yaptin cnm kan verdin mi
belirtilerin var mı.. kasıkta batma özellikle. yada ayakta fazla durunca adet sancısı gibi ağrı..Yok canım ya bu sabah yatılı misafirim geldi artık pazartesi veririm ama hala adet olmadım benim hiç adetim geçmez çok düzenlidir meraktan çatlıyorm
Kasıkta batma bir kaç gün önce vardı ama şuanda yok dün belim çok ağrıdı birde mide bulantim oluyor aradabelirtilerin var mı.. kasıkta batma özellikle. yada ayakta fazla durunca adet sancısı gibi ağrı..
Hayırlısı olsun inşaallah canım tebrik ederimBende seninle aynı durumdayım 15 aylık bir oğlum var 2. Yi istiyoruz silik bir çizgi çıktı ama belirtiler çok önceden hissettirdi umarım hayırlısıyla olur