2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Herkese merhaba.. gecen bi arkadas demisti sivilcelenen var mi yok demistim ama yuzum sivilce doldu ki ben ergenlikte sivilce gormedim:110: benimde ara ara bulantim oluyor hafif ve kasik bel agrisi bunun disinda bi belirtim yook pztesi gidicem dra 4+5 olucam keseyi goruruz insallah:KK200: keseyi ve kalp atisini duysam cok rahatlicam ama icimde bir suphe var hep:KK43::KK43:

Maşallah canım aslında daha erken bebeğin kalp atışı ne zaman başlarsa mide bulantısı o zamandan sonra başlarmış sonrada bebek ne zaman hareketlenir anne hissederse o zamanda bitermiş

6+4 de cagirdi kalp atisi icin bakalim bende polip vardi aldircaktim bu ay hamile kaldim ondan dusuk tehlikem var bana dua edinnn

Bi kaç gündr sabah bulantılarm oluyodu bgn hiç bişe hissetmedm huzursz oldm kan verdm sonucu 2 saate çıkar dediler ayın 2sinde vermştm 13.56 çıkmştı kese için erken olur diye pzt dr giderm diyodm geç mi kaldm ki
Bende kese icin gitmeeim daha haftaya gitcm lan degerimin de arttigini gorunce icim rahat etti biraz seninkine artmistir icini ferah tut

Maşallah canım aslında daha erken bebeğin kalp atışı ne zaman başlarsa mide bulantısı o zamandan sonra başlarmış sonrada bebek ne zaman hareketlenir anne hissederse o zamanda bitermiş
Benim ilk zamanlar aniden bulaniyordu şimdi niye yok şaşırıyorum acikcasi:110:

6+4 de cagirdi kalp atisi icin bakalim bende polip vardi aldircaktim bu ay hamile kaldim ondan dusuk tehlikem var bana dua edinnn
Ay canım benim hiç korkma dua et için hep ferah olsun günlük hayatta hiç aklına getirmemeye çalış bol bol dua . Bugün Cuma hepiniz dualarimdasiniz. Bende bugün gideceğim 6+3 um. Lütfen bana da dua edin .

Merhaba hnimlar cift cizgiyi tamemen iki testte de gorunce kesin hamile mi oluyoruz. Eger oyleyse bana buyuk surpriz
Kan testi verdim 3 te cikacakmis. Soktayim suan

Slm kızlar bende geldim sürpriz bir şekilde uç çocuğum var en kucugum 16 aylık. Bir daha çocuk dusunmezken hamile olduğumu öğrendim. En son normal adetimi 9 Haziran'da gördüm 3temmuzda sildikce gelen kahverengi akıntım oldu. Birkaç gün sonra test yaptım negatifti. Ramazan ve yolculuk nedeniyle böyle olduğunu düşündüm. Ağustosun üçü geldi hala gelen giden yok mide bulantıları başladı doktora gitcektim birdaha test yapayım dedim ve sonuç pozitif çıktı.ertesi gün doktora gittim ben daha büyük bekliyordum haftayı ama 4 hafta 3 günlük çıktı keseyi gördük. Bir hafta sonra tekrar gidicem.
#zeyas inanmıyorum sana yaa.... Maşallah sana ne kadar güzel 4. Bebişinde hayırlı olsun Allah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2016 nisan annesiydik oradan hatırlıyorum. Senin öteki çocuklar kaç yaşında

Bende kese icin gitmeeim daha haftaya gitcm lan degerimin de arttigini gorunce icim rahat etti biraz seninkine artmistir icini ferah tut
Senin sonucun maşallah güzel çıkmıştı hatırlıyorm canm benimkide iyi çıkar inşallah 2 saat dediler 3 saat oldu çıkmadı daha

2 yasinda kizim var adet duzrnsizligi diyr önemsemedim 8 gun geçti. Eger hamileysem ki hala inanamiyotum iki test 4 cizgi gordum.kazayla olmus olacakrabbimden hayirlisi. Siz kese gorddunuzmu. Son adetiniz neydi
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.nasipten ötesi yok kızınıza kardeş geliyor:) daha keseyi görmedim pzt gidecm dr

X