2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
#zeyas inanmıyorum sana yaa.... Maşallah sana ne kadar güzel 4. Bebişinde hayırlı olsun Allah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2016 nisan annesiydik oradan hatırlıyorum. Senin öteki çocuklar kaç yaşında
Çok teşekkür ederim canım. Bende inanmıyorum kendime nasıl oldu eşimle hayretler içinde kaldık. Benim diğer gebeliklerin hep uğraşarak olmuştu aylarca beklerdim buda rabbimin bize bir sürprizi oldu. İlk şokla napcam ben dedim ama şimdi çok istiyorum inş hayırlısıyla kucağıma alırım. Senin nick neydi canım degistirmissin sanırım. 8 -4-1bucuk yasindalar iki kızım bir oğlum var. Sendemi buralarda olcaksin

Kızlar az önce keseyi gördük:)) 5+3 teyim.
Kalp atışı 10 gün sonra ama:KK43:

Bu arada tüp bebek yaptıranlar için söylüyorum. Sat transfer tarihinden 15 gün önce olarak hesaplanıyormuş. Benim sat 3 temmuzdu ama transferim 22 temmuzda oldu. Bu durumda 22-15=7 oldugundan yeni sat'im 7 temmuz oldu. Yani 5+0 misim aslinda.

Kızlar az önce keseyi gördük:)) 5+3 teyim.
Kalp atışı 10 gün sonra ama:KK43:

Bu arada tüp bebek yaptıranlar için söylüyorum. Sat tranfer tarihinden 15 gün önce olarak hesaplanıyormuş. Benim sat 3 temmuzdu ama tranferim 22 temmuzda oldu. Bu durumda 22-15=7 oldugundan yeni sat'im 7 temmuz oldu. Yani 5+0 misim aslinda.
Gözün aydn canm darısı kalp atışına:KK200:

Keseyi gördükten sonra düşük riski yüzde 15 civariymis. Kalp atisindan sonra yuzde 3e inermis dusuk riski. Dusukle annenin yaptigi seylerin hic alakasi yokmus. Sen normal hayatina devam et gez toz, saglikli beslen yeter dedi. Embryo genetik olarak iyi degilse vucut atar, iyiyse devam edermis. Folik asite devam, ek vitamine gerek yokmus.
Tup bebekciler icin; kalp atisina kadar crinone jele devam dedi.

Selam
Ben dün dayanamayıp bat a 4 gün kala test yapmıştım, negatif çıkmıştı. Bugün kahverengi akıntım gelmeye başladı. Regl mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mi bilemedim. Kafam cok karıştı.

Kızlar şimdi çıktım hastaneden ama gözükmedi doktor erken gelmissin su an gozukmemesi normal dedi . Carsamba gel dedi

Sayfa canlanmış hamiş arkadaşların gelmesi ile hepinizi tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağınızda göstersin benimde bu ay aşılama oldu ikinci evladımı istiyorum. inşallah bu aya katılmak nasip olur bat 17 ağustos

Kalp atışlarını hayırlısıyla bir duysaydık

aynen bende panik halindeyim keseyi gördüm ama kalp atısları 2 hafta sonr agel dedi bakalım kızlar hepmiz sağlıkla kavusuruz inşallah

Evet o güne kadar diken üstündeyim
Belirtilerin azaldımı seninde
Benim azaldı
Kızlar belirtiler azalıyormu zmanala

bende su an 6 +0 hafta bugun baya azaldı ama şimdide bulantıltım basladı hafiften

aynen bende panik halindeyim keseyi gördüm ama kalp atısları 2 hafta sonr agel dedi bakalım kızlar hepmiz sağlıkla kavusuruz inşallah

bende su an 6 +0 hafta bugun baya azaldı ama şimdide bulantıltım basladı hafiften
Ay bu paniğin sadece bende olmamasına sevindim ben de bugün keseyi gördüm ama bir an önce kalp atışını duymak istiyorum Dr 2 hafta sonra dedi nasıl geçecek zaman ilkinde böyle panik olmamıştım

X