2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
O korku hepimizde var canım
İnşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucaklarımıza :anneadayı:
Ben kızımın 6. Haftada vajinal kalp sesini dinlemiştim:KK200: eşim duyar duymaz kız bu demişti hatta:KK200:şimdi 4,5 yaşında çok şükür:dua:
Vaavvv maşallah, bakalım bu defa ne diyecek babanız:KK9:
İnşallah sağ salim
amin
kızlar merhaba bende nisan annesi olucam inşallah su an 5+6 haftalık hamileyim
Bir gün var aramızda canım sat kaçtı?
kesemizi gördük su an sadece bebeği ve kalp atıslarını duymadan rahat edemiyorum :dua:
Al benden de o kadar
Doktora gidip hamile olduğunu öğrenenler aile hekimliğine bilgi verdiniz mi?
ben kalp atışlarını bekliyorum, 36. Ayını dolduracak oğlum bu ay, onu götürünce kaydedilmeyi planlıyorum.inşallah duyalım da hayırlısıyla:dua:

Bende 5 haftalik yarın kalp atışı için gitcez cinsellik için kısıtlamadı ama kasılma olursa sık yapmayın dedi yine devam ediyorsa ara verin dedi ben korkuyorum açıkçası zaten bulantimda yeni başladı bişey yiyemiyorum onu düşünmeye hiç vaktim kalmadi
Bende yarin kalp atışı ve kese için gideceğim canım bol bol dua edelim hepimize . Bizi de haberdar et

İnşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucaklarımıza :anneadayı:

Vaavvv maşallah, bakalım bu defa ne diyecek babanız:KK9:

amin

Bir gün var aramızda canım sat kaçtı?

Al benden de o kadar
ben kalp atışlarını bekliyorum, 36. Ayını dolduracak oğlum bu ay, onu götürünce kaydedilmeyi planlıyorum.inşallah duyalım da hayırlısıyla:dua:
Amin canım

sen haftaya git canım o zaman görürsün keseyi bence öndeki gebelikte sorun neyd
İlk önce 7 haftalıkken kalbi durmuştu. Ondan sonra bir türlü olmadı. Tüp bebeğe gidecekken hamile olduğumu öğrendim. Kızım 30 aylık. Pcos hastasıyım yumurtalığım da kist var. Tedaviye yanıt vermiyor. Rahimde hafif eğrilik var. Bunlara rağmen Rabbim ol deyince oluyor. Çok şükür.

cnım benım 10 gün önce beta hcg 280 2 gün sonra 780 cıktı dr su an göremeyiz 1 hafta sonra gel dedi dün gittim keseyi gördüm bebek ve kalp atısı için 2 hafta sonra cagırdı
Canım ben pazartesi kan testi yaptırdım 425 çıktı ben kese ve kalp atışı için 21 agustosta gitsem duyabilir miyim ki

X