Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim de belirtiler yok gibi. Sadece ani harekette kasiga agri saplaniyo. Bazen de hafif mide bulantisi.Evet o güne kadar diken üstündeyim
Belirtilerin azaldımı seninde
Benim azaldı
Kızlar belirtiler azalıyormu zmanala
Canım inşallah güzelce görürsün keseniEvet benim de belirtiler yok gibi. Sadece ani harekette kasiga agri saplaniyo. Bazen de hafif mide bulantisi.
Bugun 5+3 teyim. Tup bebek bir hafta onde gider de diyolar ama emin degilim. Tamam gorunce yazarim hemen.Canım inşallah güzelce görürsün keseni
Şuanda ne kadarlıksın
Kaçıncı gün
Keseni görünce yaz buraya
Ne kadaelık olduğunuda öğrensene cnmBugun 5+3 teyim. Tup bebek bir hafta onde gider de diyolar ama emin degilim. Tamam gorunce yazarim hemen.
Tamam sorucam bugun doktorumaNe kadaelık olduğunuda öğrensene cnm
Bizde hesap yapamadık bi türlü
Adete göremi hesaplıcaz yoksa transfere göremi
Çok sağol canımprofilinden kişisel bilgilerine girersen orada gebelik takvimi var =) bebişin muhtemel doğum tarihini giriyorsun. onu hesaplamak içinde bir programa yönlendiriyor zaten.
bende de yok kaçıncı haftada başlıyormusKızlar mideniz bulanıyor mu sanki çok erken başlamış bazılarında. Bende şuan hiçbişey yok.
Herkeste değişkenlik gösteriyor ilk hamilelikte. 7.haftada başlamıştı. Bide bişey dicem 1 yaşında bebeğim var midem bulanırsa nasıl bakcam ona karnını nasıl doyurcam çok düşünüyorum bu durumubende de yok kaçıncı haftada başlıyormus
oy maşallah Allah bi şekilde yardım eder. şuan 1 yaşında ama 8 ay sonra biraz daha büyümüş olacak. hem eşinde yardım eder etmesi gerekir yani.Herkeste değişkenlik gösteriyor ilk hamilelikte. 7.haftada başlamıştı. Bide bişey dicem 1 yaşında bebeğim var midem bulanırsa nasıl bakcam ona karnını nasıl doyurcam çok düşünüyorum bu durumu
Yardım eder canım allah bi kolaylık verir inşallahoy maşallah Allah bi şekilde yardım eder. şuan 1 yaşında ama 8 ay sonra biraz daha büyümüş olacak. hem eşinde yardım eder etmesi gerekir yani.
Benimde ilk zamanlar oluyordu ama su an hiç bişey yok. Korkma canım herkesin midesi bulanacak diye bişey yokKızlar mideniz bulanıyor mu sanki çok erken başlamış bazılarında. Bende şuan hiçbişey yok.
Kuzum şimdi azalır 6. Hafta bittimi tekrar çoğalır ama bu sefer Ağrı değildi bulantı mide yanması gibi.benimde azaldı meselaEvet o güne kadar diken üstündeyim
Belirtilerin azaldımı seninde
Benim azaldı
Kızlar belirtiler azalıyormu zmanala
Kaçta canım randevunAynen ben de geceleri uyanip bir daha uyuyamiyorum. Kalp atisini duysak rahat edicez hepimiz. Asiri uykulu haftalar bir kac hafta sonra basliycak hatirladigim kadariyla. Bugun keseyi gormek icin randevum var
2 sinden sonra hiç tekrarladınmı testini.ilk gebeliğimde çok acile girmişliğim var bulantım neden gecti diye ama olabiliyormuş normalmiş ertesi gün tekrar bulanıyorduBi kaç gündr sabah bulantılarm oluyodu bgn hiç bişe hissetmedm huzursz oldm kan verdm sonucu 2 saate çıkar dediler ayın 2sinde vermştm 13.56 çıkmştı kese için erken olur diye pzt dr giderm diyodm geç mi kaldm ki
İnşallah bulanmaz ama ilk gebelikte bulanmıştı çok kötü olmuştum 8 kilo vermiştim bunda da korkmuyorum değilBenimde ilk zamanlar oluyordu ama su an hiç bişey yok. Korkma canım herkesin midesi bulanacak diye bişey yok
Hayır evde gebelk testi yaptm çizgi belirginleşmişti ha bgn ha yarın gidecm dr derken bi türlü gidemedm bakalm sonç ne çıkack2 sinden sonra hiç tekrarladınmı testini.ilk gebeliğimde çok acile girmişliğim var bulantım neden gecti diye ama olabiliyormuş normalmiş ertesi gün tekrar bulanıyordu