2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Aynen ben de geceleri uyanip bir daha uyuyamiyorum. Kalp atisini duysak rahat edicez hepimiz. Asiri uykulu haftalar bir kac hafta sonra basliycak hatirladigim kadariyla. Bugun keseyi gormek icin randevum var

Herkeste değişkenlik gösteriyor ilk hamilelikte. 7.haftada başlamıştı. Bide bişey dicem 1 yaşında bebeğim var midem bulanırsa nasıl bakcam ona karnını nasıl doyurcam çok düşünüyorum bu durumu
oy maşallah Allah bi şekilde yardım eder. şuan 1 yaşında ama 8 ay sonra biraz daha büyümüş olacak. hem eşinde yardım eder etmesi gerekir yani.

Evet o güne kadar diken üstündeyim
Belirtilerin azaldımı seninde
Benim azaldı
Kızlar belirtiler azalıyormu zmanala
Kuzum şimdi azalır 6. Hafta bittimi tekrar çoğalır ama bu sefer Ağrı değildi bulantı mide yanması gibi.benimde azaldı mesela

Bi kaç gündr sabah bulantılarm oluyodu bgn hiç bişe hissetmedm huzursz oldm kan verdm sonucu 2 saate çıkar dediler ayın 2sinde vermştm 13.56 çıkmştı kese için erken olur diye pzt dr giderm diyodm geç mi kaldm ki

Slm kızlar bende geldim sürpriz bir şekilde uç çocuğum var en kucugum 16 aylık. Bir daha çocuk dusunmezken hamile olduğumu öğrendim. En son normal adetimi 9 Haziran'da gördüm 3temmuzda sildikce gelen kahverengi akıntım oldu. Birkaç gün sonra test yaptım negatifti. Ramazan ve yolculuk nedeniyle böyle olduğunu düşündüm. Ağustosun üçü geldi hala gelen giden yok mide bulantıları başladı doktora gitcektim birdaha test yapayım dedim ve sonuç pozitif çıktı.ertesi gün doktora gittim ben daha büyük bekliyordum haftayı ama 4 hafta 3 günlük çıktı keseyi gördük. Bir hafta sonra tekrar gidicem.

Bi kaç gündr sabah bulantılarm oluyodu bgn hiç bişe hissetmedm huzursz oldm kan verdm sonucu 2 saate çıkar dediler ayın 2sinde vermştm 13.56 çıkmştı kese için erken olur diye pzt dr giderm diyodm geç mi kaldm ki
2 sinden sonra hiç tekrarladınmı testini.ilk gebeliğimde çok acile girmişliğim var bulantım neden gecti diye ama olabiliyormuş normalmiş ertesi gün tekrar bulanıyordu

2 sinden sonra hiç tekrarladınmı testini.ilk gebeliğimde çok acile girmişliğim var bulantım neden gecti diye ama olabiliyormuş normalmiş ertesi gün tekrar bulanıyordu
Hayır evde gebelk testi yaptm çizgi belirginleşmişti ha bgn ha yarın gidecm dr derken bi türlü gidemedm bakalm sonç ne çıkack

X