2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar az önce keseyi gördük:)) 5+3 teyim.
Kalp atışı 10 gün sonra ama:KK43:

Bu arada tüp bebek yaptıranlar için söylüyorum. Sat transfer tarihinden 15 gün önce olarak hesaplanıyormuş. Benim sat 3 temmuzdu ama transferim 22 temmuzda oldu. Bu durumda 22-15=7 oldugundan yeni sat'im 7 temmuz oldu. Yani 5+0 misim aslinda.
Canım hayırlı olsun ben bu hesaplamayı anlamadım benim kini hesaplarmısın acaba .17 Temmuz adet tarihim transfer tarihim 28 Temmuz ve 5. Gün embriyosu ben kaç haftalığım şuan

Sali gunu 525 cikti persembe verdigim kan sonucu 1325 olmus. Dr. Guzel ilerliyor dedi. Pazartesi keseyi goruruz insallah.. Bu arada gece karin kaslarimda fazlaca agri vardi. Sanki dogumdaki kasilmalar gibi uyuyamadim bi turlu. Ayrica aksamlari fazlaca sisiyorum. Susam tanesi kadar bebege balon kadar sismis durumdayim. Yuzum desen omrumde cikan toplam sivilce kadar sivilce var suratimda.

Bende bugun tekrar hcg baktırdım.2 ye katlama olayı tamam:)ama kese gorunmez hala dedi haftaya persembe cagırdı.Ne kadarlık oldugunada bakmadı.Hiç muayenede etmedi.sizce normalmi bu sekilde yapması.Sadece kan sonucuyla ilerliyoruz suan doktorumla.
Bu arada cok hafif bulantım var kızlar 2 gundur.kahverengi leke kesildi cok sükür.ne desem herseye normal dıyor doktor.Benmi evhamliyim acaba?

Bende bugun tekrar hcg baktırdım.2 ye katlama olayı tamam:)ama kese gorunmez hala dedi haftaya persembe cagırdı.Ne kadarlık oldugunada bakmadı.Hiç muayenede etmedi.sizce normalmi bu sekilde yapması.Sadece kan sonucuyla ilerliyoruz suan doktorumla.
Bu arada cok hafif bulantım var kızlar 2 gundur.kahverengi leke kesildi cok sükür.ne desem herseye normal dıyor doktor.Benmi evhamliyim acaba?
hcg kac cikti ki cnm.. 4000 olunca karindan kese gorunurmus. 1000 oluncada vajinal

#zeyas inanmıyorum sana yaa.... Maşallah sana ne kadar güzel 4. Bebişinde hayırlı olsun Allah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2016 nisan annesiydik oradan hatırlıyorum. Senin öteki çocuklar kaç yaşında
Bende 2016 Mayıs annelerindendim tabi oğlum on gün erken davraninca nisanda doğdu

Ya evet ben de bugün gittim Dr hiç sat ı bile sormadı. Şu kadar günlük falan demedi. Keseyi gördü falan normal dedi. O kadar. Ben şu an tatildeyim o yüzden kendi Dr uma gidemedim. Artık dönünce inşallah

Ya evet ben de bugün gittim Dr hiç sat ı bile sormadı. Şu kadar günlük falan demedi. Keseyi gördü falan normal dedi. O kadar. Ben şu an tatildeyim o yüzden kendi Dr uma gidemedim. Artık dönünce inşallah
İnsan biraz garip hissediyor böyle oluncada.Bide benim kendi doktorum yani.Sadece sunu yeme bunu ye okadar konustu.belkide konusmak için erken oldugunu düşünüyorlardır.Kötü düşünmek istemiyorum

İnsan biraz garip hissediyor böyle oluncada.Bide benim kendi doktorum yani.Sadece sunu yeme bunu ye okadar konustu.belkide konusmak için erken oldugunu düşünüyorlardır.Kötü düşünmek istemiyorum
Ya bilemedim. Benimki folik asiti bile ben sorunca söyledi yeme içme şöyle dursun. Sadece ağır kaldırmak yok ilişki yok dedio_O

Ya bilemedim. Benimki folik asiti bile ben sorunca söyledi yeme içme şöyle dursun. Sadece ağır kaldırmak yok ilişki yok dedio_O
Benimki allahtan folik asiti söyledi.Son bir muayeneye daha gidicem aynı sekilde olursa değiştiririm.Seninde kendi doktorun değil nasılsa.insan bebeğiyle ilgili biseyler duymak istiyo:)

X