- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 40
Çupra yiyoruz canım asla ton Balığı yeme taze balık ye Levrek ,çupraCanım her balık yenmemesi gerekiyormuş. Ton balığından birşey olurmu aceba.bazıları agır metal içeriyormuş.hangisini yememiz gerektiğini biliyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çupra yiyoruz canım asla ton Balığı yeme taze balık ye Levrek ,çupraCanım her balık yenmemesi gerekiyormuş. Ton balığından birşey olurmu aceba.bazıları agır metal içeriyormuş.hangisini yememiz gerektiğini biliyormusun
Tamam canım sağolÇupra yiyoruz canım asla ton Balığı yeme taze balık ye Levrek ,çupra
Gelecek hafta da minik kalbinin atışlarını duyarsnz inşallah içini ferah tutkesemizi gördük su an sadece bebeği ve kalp atıslarını duymadan rahat edemiyorum
Evet cnm benim yüzümde doldu özellikle çenede çok varKizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..
Benimde çenem sivilce oldu 8. Günüm halbuki.derim pul pul oldu dökülüyorBen
Evet cnm benim yüzümde doldu özellikle çenede çok var
MerhabaHerkese selam
hayır vermekmi lazım acbaDoktora gidip hamile olduğunu öğrenenler aile hekimliğine bilgi verdiniz mi?
Ton balığı civa içeriyor ve yenmemesi gerekiyor diye biliyorumCanım her balık yenmemesi gerekiyormuş. Ton balığından birşey olurmu aceba.bazıları agır metal içeriyormuş.hangisini yememiz gerektiğini biliyormusun
aa aynı gün görünüyor dogum sen bebepi kalp atısını gördünmüTon balığı civa içeriyor ve yenmemesi gerekiyor diye biliyorum
Keseyi de görmedim bebeği de kalp atışını daaa aynı gün görünüyor dogum sen bebepi kalp atısını gördünmü
cnım benım 10 gün önce beta hcg 280 2 gün sonra 780 cıktı dr su an göremeyiz 1 hafta sonra gel dedi dün gittim keseyi gördüm bebek ve kalp atısı için 2 hafta sonra cagırdıKeseyi de görmedim bebeği de kalp atışını da
Rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktorum.
Beta HCG de 2072 çıktı.
Sende durum nedir
beta hcg ne zaman cıktı 2072Keseyi de görmedim bebeği de kalp atışını da
Rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktorum.
Beta HCG de 2072 çıktı.
Sende durum nedir
Önceki gebelige 5 yılda ulaştığım için 3 ayda bir arardi ebemiz var mı gelişme diye. Şimdi bu eksiklik hissediyorum. Tetanoz olmayacağım tam aşılıyım artık. Başka ne oluyordu hatırlamıyorumhayır vermekmi lazım acba
Pazartesi günübeta hcg ne zaman cıktı 2072
Pazartesi günü