Ne demek canım artık terfi edelim dimi ama inşaallah devamı da gelir hep beraber sağlıklı sıhhatli ve hayırlı şekilde doğurup büyütürüzTeşekkür ederiz canım :)
Hoşgeldin cnm kaç çıktı sonuçMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım.
Hoş buldum canımHoş geldin kuzum
5. Gün embriyosu 8. Gün 209 kafam karıştı ama 2 e görede yüksekHoşgeldin cnm kaç çıktı sonuç
profilinden kişisel bilgilerine girersen orada gebelik takvimi var =) bebişin muhtemel doğum tarihini giriyorsun. onu hesaplamak içinde bir programa yönlendiriyor zaten.Ben bu hamilelik takvimini yapamıyorum
Ne demek canım artık terfi edelim dimi ama inşaallah devamı da gelir hep beraber sağlıklı sıhhatli ve hayırlı şekilde doğurup büyütürüzTeşekkür ederiz canım :)
13 temmuz adet tarihim canımCanım son afet tarihini söyle ben hesaplayım sana
Aramızda 4 gün var13 temmuz adet tarihim canım
Süpee çokgüzel çıkmış aklın nie karıştı cnm5. Gün embriyosu 8. Gün 209 kafam karıştı ama 2 e görede yüksek
Doktor pazar günü yaptır dediGeleceksin biliyorum canım diğer testin Cumartesi mi
Canım ben 2 bebeğinde degeri aynı artıyor sanıyorum onun için ama biri daha fazla olabiliyormuş şimdi öğrendim.Süpee çokgüzel çıkmış aklın nie karıştı cnm
Kız 2 bebek ney anlamadım ki canımCanım ben 2 bebeğinde degeri aynı artıyor sanıyorum onun için ama biri daha fazla olabiliyormuş şimdi öğrendim.
Ara ara oluyo ama hissettiriyor baya tedirgn oldum.belki beslenme ile ilgilidr sonuçta sindirim sistemi bile etkileniyor hormonlardnBenimde binkac gundur karin agrim coktu bugun biraz hafifledi gibi ayakta cok durunca oluyo genelde
Kasık ağrım geçti ama bel ağrım hala devam ediyor bunlar normal diye biliyorm ama karın ağrısı pek duyulmadk olunca endişelendm ama o da olağan bi ağrı sanırmBel ve kasık ağrısı normal Demişti hemşire ama karın ağrısını bilmiyorum canım alt karında da Ağrı olabilirmiş ama
1 hafta az bi süre gebelik başında olabiliyor bunlar.hatta göreceksin ki 20 li haftalarda yakalamışve geçedebilir üstelik.sen içini rahat tutMerhaba Arkadaslar, son regl tarihim 1 temmuz. fakat geç döllenme olmus kesem hafta ile uyumlu değil bir hafta geriden geliyor.
İkiz yazacaktım pardon kıZlar
Kesede bebek görülmesi hangi haftaya tekabül ediyor peki?Kalp atışı 7.ci haftadan sonra duyulurmuş genelde ,kese 5-6 hastalıkken görülebiliyor.
Hayırlı olsun tatlım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar. Ben de yeni katılıyorum aranıza. 3 yaşında bir oğlum var dün hiç beklemediğim halde öylesine idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür kanda da bhcg 2433 çıktı. Yarın Dr A gideceğim inşallah. Hamile olan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. İsteyen herkese de Rabbim sağlıcakla nasip etsin
2014 eylül annesiydim benim de bir oğlum varHoşbulduk canım benim oğlum 36 aylık. 2 gün önce doğum günüydü. Dün de eşimin doğum günüydü. Güzel bi doğum günü hediyesi oldu ona da :)
oy maşallahİkiz yazacaktım pardon kıZlar