Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gunaydin kizlar.. Kese icin alttan hcg 1000 den itibaren karindan hcg 4000 itibariyle gorulurmus. Oglumda 7. Hafta basladi bulantilarim 13 e kadar surdu. Cok zordu. Kac kere hastaneye gittik serumlar ilaclar. Ayy cok korkuyorum simdide olacak diye. Koku hassasiyetim basladi. Daha derin kokulari alabiliyorum ama cokta midemi bulandirmiyor .. Midesi bulananlar hcg degerleriniz kac..
gunaydin kizlar.. Kese icin alttan hcg 1000 den itibaren karindan hcg 4000 itibariyle gorulurmus. Oglumda 7. Hafta basladi bulantilarim 13 e kadar surdu. Cok zordu. Kac kere hastaneye gittik serumlar ilaclar. Ayy cok korkuyorum simdide olacak diye. Koku hassasiyetim basladi. Daha derin kokulari alabiliyorum ama cokta midemi bulandirmiyor .. Midesi bulananlar hcg degerleriniz kac..
Canım benim iki hamileliğimde farklıydı .birinde içim dışıma çıktı 6-14 haftalarda .diğerinde hiç bilmedim ama onu 20. Haftada kaybetmiştik .yani rahat ol belkide hiç bulanmayacak