2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Mrb bayanlar yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorm Rabbim tamamına erdirsn inşallah.benim bi kaç gündr karın ağrım var normal mi sizce

Mrb bayanlar yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorm Rabbim tamamına erdirsn inşallah.benim bi kaç gündr karın ağrım var normal mi sizce
Bel ve kasık ağrısı normal Demişti hemşire ama karın ağrısını bilmiyorum canım alt karında da Ağrı olabilirmiş ama

Günaydın kızlar

Günaydınn
Kızlae bilgisi olanlar yazabilirmi
Değeriniz kaç olunca keseyi ve kalp atışını gördünüz
Kaçıncı haftaya denk geldi
gunaydin kizlar.. Kese icin alttan hcg 1000 den itibaren karindan hcg 4000 itibariyle gorulurmus. Oglumda 7. Hafta basladi bulantilarim 13 e kadar surdu. Cok zordu. Kac kere hastaneye gittik serumlar ilaclar. Ayy cok korkuyorum simdide olacak diye. Koku hassasiyetim basladi. Daha derin kokulari alabiliyorum ama cokta midemi bulandirmiyor .. Midesi bulananlar hcg degerleriniz kac..

gunaydin kizlar.. Kese icin alttan hcg 1000 den itibaren karindan hcg 4000 itibariyle gorulurmus. Oglumda 7. Hafta basladi bulantilarim 13 e kadar surdu. Cok zordu. Kac kere hastaneye gittik serumlar ilaclar. Ayy cok korkuyorum simdide olacak diye. Koku hassasiyetim basladi. Daha derin kokulari alabiliyorum ama cokta midemi bulandirmiyor .. Midesi bulananlar hcg degerleriniz kac..
Canım benim iki hamileliğimde farklıydı .birinde içim dışıma çıktı 6-14 haftalarda .diğerinde hiç bilmedim ama onu 20. Haftada kaybetmiştik .yani rahat ol belkide hiç bulanmayacak

X