- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende düşük yaptım şubat ayında.şimdi bakalım hayırlısı inşallahBende aynı şeyi düşünüyorum canım :) inşallah kan değerimde iyi çıkar çünkü daha önce düşük yaşadım ben.
Bende Nisa'nda yaptım canım bu sefer yüzümüz gülecek inşallah :)İşte bende düşük yaptım şubat ayında.şimdi bakalım hayırlısı inşallah
Amin canım belki testte kotu olabilir değişik bı markaydı bakayım yarın bir daha yapıcam.Acaba geç döllenme mi? Diğer sayfada bir arkadaş daha vardı böyle. Hadi inşallah hayırlı haberler ile gelirsin canım ya
İnşallah ilk bebegınmı canım???Bende Nisa'nda yaptım canım bu sefer yüzümüz gülecek inşallah :)
Evet RAbbim nasip ederse ilk olacak inşallah canım :)İnşallah ilk bebegınmı canım???
Erken gebelik testi al prodictor early. Ben bu testle adetime 2 gün kala öğrendim.Amin canım belki testte kotu olabilir değişik bı markaydı bakayım yarın bir daha yapıcam.
Daha baktırmadım canım. Senin nasıl? Korkuma daha doktora gitmedimHcg değerleriniz nasıl?
Allah kucagını doldurmayı nasıp etsin inşallah.heyecanlı oluyor insan.bakıyım bı eşime soyleyım alsınEvet RAbbim nasip ederse ilk olacak inşallah canım :)
Hoş geldin kuzumMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım.
Canım son afet tarihini söyle ben hesaplayım sanaKızlar bu bebeğin doğacagı muhtemel günü nasıl kim ayarlıyor.
Benimde binkac gundur karin agrim coktu bugun biraz hafifledi gibi ayakta cok durunca oluyo geneldeMrb bayanlar yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorm Rabbim tamamına erdirsn inşallah.benim bi kaç gündr karın ağrım var normal mi sizce
Güzel bir süpriz olmuş sizeHoşbulduk canım benim oğlum 36 aylık. 2 gün önce doğum günüydü. Dün de eşimin doğum günüydü. Güzel bi doğum günü hediyesi oldu ona da :)
Bel ve kasık ağrısı normal Demişti hemşire ama karın ağrısını bilmiyorum canım alt karında da Ağrı olabilirmiş amaMrb bayanlar yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorm Rabbim tamamına erdirsn inşallah.benim bi kaç gündr karın ağrım var normal mi sizce
Teşekkür ederiz canım :)M muallimez @fadiming Geleceksin biliyorum kızlar hatırladıklarım bunlar hatırlayamadıklarımı siz etiketleyin artık burda yazışalım
Günaydın kızlar
gunaydin kizlar.. Kese icin alttan hcg 1000 den itibaren karindan hcg 4000 itibariyle gorulurmus. Oglumda 7. Hafta basladi bulantilarim 13 e kadar surdu. Cok zordu. Kac kere hastaneye gittik serumlar ilaclar. Ayy cok korkuyorum simdide olacak diye. Koku hassasiyetim basladi. Daha derin kokulari alabiliyorum ama cokta midemi bulandirmiyor .. Midesi bulananlar hcg degerleriniz kac..Günaydınn
Kızlae bilgisi olanlar yazabilirmi
Değeriniz kaç olunca keseyi ve kalp atışını gördünüz
Kaçıncı haftaya denk geldi
Canım benim iki hamileliğimde farklıydı .birinde içim dışıma çıktı 6-14 haftalarda .diğerinde hiç bilmedim ama onu 20. Haftada kaybetmiştik .yani rahat ol belkide hiç bulanmayacakgunaydin kizlar.. Kese icin alttan hcg 1000 den itibaren karindan hcg 4000 itibariyle gorulurmus. Oglumda 7. Hafta basladi bulantilarim 13 e kadar surdu. Cok zordu. Kac kere hastaneye gittik serumlar ilaclar. Ayy cok korkuyorum simdide olacak diye. Koku hassasiyetim basladi. Daha derin kokulari alabiliyorum ama cokta midemi bulandirmiyor .. Midesi bulananlar hcg degerleriniz kac..