Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kabız filan Değilim şükür ama kabız gibi hazımsızlık hissediyorum.kasık ağrım geçti.ama bel ağrım çok az ağrıyor.göğüs ucum karardı baş ağrım var arada mide bulantısı var bazen .bunlar normal sanırım ama ağrılarım geçti sayılır bir kaç gün önce kasık ve bel ağrım daha şiddetli idi
Bende 5 haftalik yarın kalp atışı için gitcez cinsellik için kısıtlamadı ama kasılma olursa sık yapmayın dedi yine devam ediyorsa ara verin dedi ben korkuyorum açıkçası zaten bulantimda yeni başladı bişey yiyemiyorum onu düşünmeye hiç vaktim kalmadi
Benim önceki hamileliğimde de ağrırdı. Şimdi de ağrıyor. Benim ağrı eşiğim çok yüksek. Bana göre dayanılmaz bir ağrı değil gelip geçiyor. Birden ayağa kalktığımda ağrıyor genelde.
Benim önceki hamileliğimde de ağrırdı. Şimdi de ağrıyor. Benim ağrı eşiğim çok yüksek. Bana göre dayanılmaz bir ağrı değil gelip geçiyor. Birden ayağa kalktığımda ağrıyor genelde.