2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar kabız filan Değilim şükür ama kabız gibi hazımsızlık hissediyorum.kasık ağrım geçti.ama bel ağrım çok az ağrıyor.göğüs ucum karardı baş ağrım var arada mide bulantısı var bazen .bunlar normal sanırım ama ağrılarım geçti sayılır bir kaç gün önce kasık ve bel ağrım daha şiddetli idi

Bende 5 haftalik yarın kalp atışı için gitcez cinsellik için kısıtlamadı ama kasılma olursa sık yapmayın dedi yine devam ediyorsa ara verin dedi ben korkuyorum açıkçası zaten bulantimda yeni başladı bişey yiyemiyorum onu düşünmeye hiç vaktim kalmadi

Mrb bayanlar yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorm Rabbim tamamına erdirsn inşallah.benim bi kaç gündr karın ağrım var normal mi sizce
Benim önceki hamileliğimde de ağrırdı. Şimdi de ağrıyor. Benim ağrı eşiğim çok yüksek. Bana göre dayanılmaz bir ağrı değil gelip geçiyor. Birden ayağa kalktığımda ağrıyor genelde.

Canım ceviz meyve semizotu kabak çekirdeği et bazen balık ama kalp atışından sonra herhafta sonu balık .
Canım her balık yenmemesi gerekiyormuş. Ton balığından birşey olurmu aceba.bazıları agır metal içeriyormuş.hangisini yememiz gerektiğini biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…