Canım sen değerleri Düşünme önemli olan 48 saatte bir 2 ye katlamasıİkiz yazacaktım pardon kıZlar
Vajinal cesaret edemedim ben da daha yeni olunca Ama dünden beri içim içimi yiyor ya boş gebelikse diyeHaftaya kadar napcam benOlabilir canım belkide vajinal gözükür
Gözükür canım vajinal
O korku hepimizde var canımVajinal cesaret edemedim ben da daha yeni olunca Ama dünden beri içim içimi yiyor ya boş gebelikse diyeHaftaya kadar napcam ben
Kesede bebek görülmesi hangi haftaya tekabül ediyor peki?
O da 7.ci haftada .
Ben kızımın 6. Haftada vajinal kalp sesini dinlemiştimVajinal cesaret edemedim ben da daha yeni olunca Ama dünden beri içim içimi yiyor ya boş gebelikse diyeHaftaya kadar napcam ben
Maşallah Allah bağışlasın...Kesede bebek görülmesi hangi haftaya tekabül ediyor peki?
Hayırlı olsun tatlım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
2014 eylül annesiydim benim de bir oğlum var
oy maşallahİlk ikiz haberi senden o zaman
Amin canım en önemlisi o Rabbim sağ salim kucağımıza Almayı nasip etsin inşallahNe demek canım artık terfi edelim dimi ama inşaallah devamı da gelir hep beraber sağlıklı sıhhatli ve hayırlı şekilde doğurup büyütürüz
Benim önceki hamileliğimde de ağrırdı. Şimdi de ağrıyor. Benim ağrı eşiğim çok yüksek. Bana göre dayanılmaz bir ağrı değil gelip geçiyor. Birden ayağa kalktığımda ağrıyor genelde.Mrb bayanlar yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorm Rabbim tamamına erdirsn inşallah.benim bi kaç gündr karın ağrım var normal mi sizce
AminAmin canım en önemlisi o Rabbim sağ salim kucağımıza Almayı nasip etsin inşallah
Benim kızım da 31 aylık.Hoş geldin canım benim oğlumda 30 aylık
Allah bağışlasın canım .araları 3 YAŞ olacak Allah nasip ederseBenim kızım da 31 aylık.
Bendeki de dayanılmayack gibi deil.normal demekki skntı yokBenim önceki hamileliğimde de ağrırdı. Şimdi de ağrıyor. Benim ağrı eşiğim çok yüksek. Bana göre dayanılmaz bir ağrı değil gelip geçiyor. Birden ayağa kalktığımda ağrıyor genelde.
İnşallah sağ salimAllah bağışlasın canım .araları 3 YAŞ olacak Allah nasip ederse
Canım ceviz meyve semizotu kabak çekirdeği et bazen balık ama kalp atışından sonra herhafta sonu balık .Kızlar beslenmenizde neye dikkat ediyorsunuz ne yemiyorsunuz.bugün kan testi verdiğimde proteinim çok düşük gelmiş
Canım her balık yenmemesi gerekiyormuş. Ton balığından birşey olurmu aceba.bazıları agır metal içeriyormuş.hangisini yememiz gerektiğini biliyormusunCanım ceviz meyve semizotu kabak çekirdeği et bazen balık ama kalp atışından sonra herhafta sonu balık .