Hayırlısı canım inşallahGözükür canım vajinal
Evet insan beyni oyun oynuyor âdeta. Umarım bunlar gerçek belirtilerdir.Bende de bu anlattıkların var ve göğüs hassasiyeti var süt dolu sanki iki kere kan verdim adete 7 ve 6 gün kala sonuç aynı bebek bekledikçe belirtiler oluyor rahat olmak lazım yapamıyorum bende sen gibi dua ediyorum inşallah bunlar belirtidir diye yoksa da inşallah regl olayım beklemek zor
Acaba geç döllenme mi? Diğer sayfada bir arkadaş daha vardı böyle. Hadi inşallah hayırlı haberler ile gelirsin canım yaCanım benim adetim ince üstünden 4 gün geçti test yaptım cikmadi.kafam karıştı cuma tekrar bı test yapicam bakalım.duzenli adet gören biriyim hiç şaşmaz.hayirlisi inşallah.
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım :) inşallah kan değerimde iyi çıkar çünkü daha önce düşük yaşadım ben.Bide sen bilirsin ama bence kan testi için biraz daha bekle.pazartesiyi filan hem dahada büyümüş olur.ilk gebeligimde erken yaptirmistim acele Edip doktora gittiğimde tekrar kan vermek zorunda kalmıştım.bi tavsiye
GünaydınnGünaydın kızlar
Canım belirtilerin nasıl ağrın sızın varmıGünaydınn
Kızlae bilgisi olanlar yazabilirmi
Değeriniz kaç olunca keseyi ve kalp atışını gördünüz
Kaçıncı haftaya denk geldi
Merhaba canım hoş geldinGünaydın kızlar yeniyim bende herkese merhabalar.
Hoşbulduk merhaba.nasılsınız ?Merhaba canım hoş geldin
Göğüs hassasiyeti fazlacaCanım belirtilerin nasıl ağrın sızın varmı
Kalp atışı 7.ci haftadan sonra duyulurmuş genelde ,kese 5-6 hastalıkken görülebiliyor.Günaydınn
Kızlae bilgisi olanlar yazabilirmi
Değeriniz kaç olunca keseyi ve kalp atışını gördünüz
Kaçıncı haftaya denk geldi
Canım sadece Göğüs etrafım koyulaştı ve bazen bulantı.başka belirtim kalmadı ağrılarım geçtiGöğüs hassasiyeti fazlaca
Bide sabah midem yanıyo
Bunlar var canım
sen ne alemdesin
Hoş bulduk canımMerhaba kizlar aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz
Hoş geldin canım benim oğlumda 30 aylıkMerhaba kızlar. Ben de yeni katılıyorum aranıza. 3 yaşında bir oğlum var dün hiç beklemediğim halde öylesine idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür kanda da bhcg 2433 çıktı. Yarın Dr A gideceğim inşallah. Hamile olan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. İsteyen herkese de Rabbim sağlıcakla nasip etsin
Hoşbulduk canım benim oğlum 36 aylık. 2 gün önce doğum günüydü. Dün de eşimin doğum günüydü. Güzel bi doğum günü hediyesi oldu ona da :)Hoş geldin canım benim oğlumda 30 aylık