- 24 Ağustos 2017
- 223
- 249
- 33
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.701
Ilk hissettiğim kız oldu :) ama cinsiyet tahminim genellikle tutmadı cevremdeSence benim bebeğinin cinsiyeti ne olacak :) hislerim kuvvetlidir deyince sormadan edemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk hissettiğim kız oldu :) ama cinsiyet tahminim genellikle tutmadı cevremdeSence benim bebeğinin cinsiyeti ne olacak :) hislerim kuvvetlidir deyince sormadan edemedim
En korktuğum durum 7 ve 8 de başlayan çok var kusmaya çok korkuyorum
Anammmm her türlü işimiz zor desene benim bulantım olmuştu hafif canım ama hiç çıkaracak kadar kötü olmamıştım. Bir de kız da çok bulantı olur derler güyaKusmak rahatlatıyor gözünü korkutmak gibi olmayayım ama bulantı olup da lavabonun basında beklemek ve çıkaramamak var ya çok kötü
Yoo Herhangi bir şey demediBide benimki köşeye sıkışmıştı seninki içinde öyle bişey dedimi
Ayy bu bulantılara insallah kızdır hep hayalim kız bebekti ama rüyamda gördüm erkekti bebegim:))Anammmm her türlü işimiz zor desene benim bulantım olmuştu hafif canım ama hiç çıkaracak kadar kötü olmamıştım. Bir de kız da çok bulantı olur derler güya
Kızımda hiç bulantı nedir bilmedim canım iki kere direkt kustum başkada olmadı arkadaşım da kıza hamileydi klozetle yapışık yaşadı serumlarla ayakta duruyordu bünyedenmi neden anlamadımAnammmm her türlü işimiz zor desene benim bulantım olmuştu hafif canım ama hiç çıkaracak kadar kötü olmamıştım. Bir de kız da çok bulantı olur derler güya
Bana öyle dedi bak şurada köşeye girmiş dedi tabi ben hala kalp sesindeydimYoo Herhangi bir şey demedi
hoşbulduk:)Hoşgeldiniz
Ben de haftaya çarşamba gideceğim geçen hafta sadece kese görmüştük bakalım hayırlısı
Koca göbüşlü olmayayım bu sefer lütfeeeeeennn diye dua ediyorum 23 kilo almıştım çok feciydim yâ
Benimde pek umudum yok zaten ekrek olacak gibiIlk hissettiğim kız oldu :) ama cinsiyet tahminim genellikle tutmadı cevremde
Ben de çok kız istiyorum ama rüyamda da erkek görmüştüm rüyalarımda genelde çıkarBenimde pek umudum yok zaten ekrek olacak gibi
Can'ım ya yolk sac ın olması boş gebelik olmadığı anlamına gelir. Bebeğin beslendiği kese o.İnşallah canım
Canım rüyanda ne gördüysen tersi doğar. Rüya tabirine bakmıştım. Ben hep erkek görüyordum hatta seviniyordum me yalan söyleyim meğersem tersi doğarmış Ay çıkarmak çok kötü canım sadece bulantın varsa zencefilli limon suyu bastırıyormuş. Beyaz leblebi ve ekmek içi de iyi geliyor.Ayy bu bulantılara insallah kızdır hep hayalim kız bebekti ama rüyamda gördüm erkekti bebegim:))
Saka bir yana dün çıkarınca baya rahattım bugün yine başladı rahatsızlık
Aynıymışız canım kesinlikle haklısın bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Arkadaşım afedersiniz burnundan bile çıkarıyordu o da kızdı. Annem de hep kız çocukta kusmuş. Bunda bulantım olsa belki sevinirdim ama ilki kız bu farklı demekki erkek olabilir diyeKızımda hiç bulantı nedir bilmedim canım iki kere direkt kustum başkada olmadı arkadaşım da kıza hamileydi klozetle yapışık yaşadı serumlarla ayakta duruyordu bünyedenmi neden anlamadım
Canım rüyanda ne gördüysen tersi olurmuşBen de çok kız istiyorum ama rüyamda da erkek görmüştüm rüyalarımda genelde çıkar
Canım benim ben akrep burcuyum hissederim okuyunca direk boşuna üzmüşler kızcağızi pis doktorlar dedim bence minnoş bir yere saklandi ya da arkadaşların dediği gibi makina eskiydi göremedi ya bana çok saçma geliyor olan şeyin kaybolması
Günaydın canım bende yolk sac da yok. Ama ilk hanileliğimde de böyleydi herşeyi geç göründü. Aşılama olsa bile belki geç ilerliyordur bilemeyiz canım boş gebelik de o halka da olmuyor Ki. Misal bende Yok ondan bakalım haftaya görünecek mi. Bir de her doktorun gözü bir değil İnan önceki var dediyse vardır.
Can'ım ya yolk sac ın olması boş gebelik olmadığı anlamına gelir. Bebeğin beslendiği kese o.
İlk hamileliğimde öyle demişti doktorum. Ve seninkinde çok net yolk sac görünüyor. İçini ferah tut lütfen.
Günaydın içini ferah tut canım boyle anneyi bulmuş bırakır mı . Allah hicbirimizi korktugumuza ugratmasin. Kanama vs tekrar eden bişey oldumuGünaydın herkese bugüne umut dolu başladım inşallah bebeğim benimle kalır annesini bırakmaz ..
Yok çok şükür dün sabahtan beri bir vukuat yok. Olmaz da inşallah. Ama iyice yatak moduna geçtim . 5 iğnemden 4 ü kaldı bugün de pazar sağlık ocağı açık olur mı sence ? Nereye gitsem bilemedimGünaydın içini ferah tut canım boyle anneyi bulmuş bırakır mı . Allah hicbirimizi korktugumuza ugratmasin. Kanama vs tekrar eden bişey oldumu
Çok şükür aman Allah korusun bir daha da olmasin. Hastane acilinde vurdurabilirsin. Sağlık ocağı açık olmaz zannetmiyorum. araçla gitme imkanın varsa eğer yurumemeye çalış.Yok çok şükür dün sabahtan beri bir vukuat yok. Olmaz da inşallah. Ama iyice yatak moduna geçtim . 5 iğnemden 4 ü kaldı bugün de pazar sağlık ocağı açık olur mı sence ? Nereye gitsem bilemedim