• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok şükür aman Allah korusun bir daha da olmasin. Hastane acilinde vurdurabilirsin. Sağlık ocağı açık olmaz zannetmiyorum. araçla gitme imkanın varsa eğer yurumemeye çalış.
Araçla gidicem yürümeye korkuyorum açıkcası , en iyisi hastaneye gidiyim doğru söylüyon . Nasıl gidiyor gebelik ? Ben de bulantılar son sürat sabah ilk uyanınca özellikle . Onun dışında sadece göğüs hassasiyeti. Kalbini duymak için sabırsızlanıyorum :KK200:

Kızlar çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim sizlere dertsiz tasasız sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Endişe görene kadar devam edecek biliyorum ama yüreğime su serptiniz.

toist toist canım dualarım seninle inşallah ikimizde guzel haberlere rahat bir nefes alırız çok yakında
İnşallah canım sen hangi gün gideceksin. Benimkine daha çok var Çarşamba

İnşallah canım
Canım keisnlikle kese dolu yani Dr niye olumsuz konuşmuş anlamadım. Bı de herkese sesleniyorum ikinci hamileliği yaşayanlar bilir kadın doğum Dr lari hep en kötü senaryoyu söyler üstünden sorumluluğu atmak için. Benim sağlıklı bebeğime büyümüyor bu bile demişti

Sansli miyiz.:nazar: eltim çok kötü oda benden 15 gun kadar önde ama yazık aksama kadar cikartiyormus ekmek yiyemiyorum çıkartırken zorlanıyorum diyor
Allah yardımcısı olsun eminim çok zordur ama en güzeli belirtisiz yaşamak hamileliği herşeyden yiyorsun işte daha ne :nazar:

Canım keisnlikle kese dolu yani Dr niye olumsuz konuşmuş anlamadım. Bı de herkese sesleniyorum ikinci hamileliği yaşayanlar bilir kadın doğum Dr lari hep en kötü senaryoyu söyler üstünden sorumluluğu atmak için. Benim sağlıklı bebeğime büyümüyor bu bile demişti
Evet katılıyorum hep en kötüyü söylerler bu 9 ay böyle sürecek hanımlar. Artık dönmez derler döner. Çok kilolu doğmaz derler doğar. Suyu az çoğalmaz diyecekler çoğalacak. Onlar da işlerini yapıp en kötüsüne hazırlıyor bizi ama bizim güçlü olmamız gerek. Psikoloji çok etkiliyor. Sonra kolik bebeklerimiz olsun istemeyiz değil mi ☺️

Evet katılıyorum hep en kötüyü söylerler bu 9 ay böyle sürecek hanımlar. Artık dönmez derler döner. Çok kilolu doğmaz derler doğar. Suyu az çoğalmaz diyecekler çoğalacak. Onlar da işlerini yapıp en kötüsüne hazırlıyor bizi ama bizim güçlü olmamız gerek. Psikoloji çok etkiliyor. Sonra kolik bebeklerimiz olsun istemeyiz değil mi ☺️
Ay evet ya en sakin olmamız gereken dönemde bizi geriyorlar yok yere

Araçla gidicem yürümeye korkuyorum açıkcası , en iyisi hastaneye gidiyim doğru söylüyon . Nasıl gidiyor gebelik ? Ben de bulantılar son sürat sabah ilk uyanınca özellikle . Onun dışında sadece göğüs hassasiyeti. Kalbini duymak için sabırsızlanıyorum :KK200:
İnşallah canım çok şükür aynıyım günlük hayatımdan hiç farkim yok bende bir bir an önce duymak istiyorum:KK200::KK200::KK200: minnak minnak kalplerinden nasıl bir ses gelecek:nazar:

Yok güzelim Dr. Olumsuz konuşmadı hatta herşey yolunda bana göre sen evham yapıyorsun dedi ama o geç döllenme olabilecegini düşünerek böyle söylediği için ben endişe ediyorum çünkü 15. Gün catladi yumurtam

Yok güzelim Dr. Olumsuz konuşmadı hatta herşey yolunda bana göre sen evham yapıyorsun dedi ama o geç döllenme olabilecegini düşünerek böyle söylediği için ben endişe ediyorum çünkü 15. Gün catladi yumurtam
O zaman sıkıntı yok tatlım bebiş belli ki orda ;)

Back