2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya kızlar arkadaşlarla konuşurken aklıma ne geldi.bizi alacaklar bi hamama.sırt üstü göbek taşına yatacağız bi iki saat sonra üstüne bide masaj.hayalinde bile insan rahatlıyor

kizlar kizimi doktora goturdum oksuruyordu. bogazi kizarmis, mikrop kapmis bi yerden. ihlamur ver, burnuna 5-6 kez serum fizyolojik damlat bi de evi hep nemlendir, havasi nemli olsun dedi.
baska onerisi olan var mi, iyilesmesi icin

Cok gecmis olsun

internette cok fena seyler yaziyor. resmini cekip doktora gonderdim. gamze bu, sorun yok dedi ama ultrasona fln baktirtmadik. delik olursa onemli dedi, senin de aklinda olsun
Benim kızımın kuyruk sokumunda baya bir girinti var. İlk başlar doktor bakmıştır diye dert etmiyordum. Ne gibi bir sıkıntı olusturabilir? Gamze ve deliğin farkı ne

Benim kızımın kuyruk sokumunda baya bir girinti var. İlk başlar doktor bakmıştır diye dert etmiyordum. Ne gibi bir sıkıntı olusturabilir? Gamze ve deliğin farkı ne
gamze ise sıkıntı yokmus, ama delik varsa omurga sıkıntısı olabilir ve ameliyat gerektirebilirmis. doktor bu kadar aciklama yapti ayrintisini ben de bilemiyorum. doktorun muhakkak kontrolde gormustur ve bir sorun olmadi icin dile getirmemistir. ama ben de arada kontrol etmeye basladim

Günaydın kızlar.benim oğlan durmadan tekmeleyerek üstünü açıyor ve havalarda soğumaya başladı.uyku tulumu düşünüyordum bi netten bakayım dedim.be çok dikkat edilmesi gereken şey varmış.oda sıcaklığına göre tog u kaç olacak,içine ne giydiricen.

kizlar kizimi doktora goturdum oksuruyordu. bogazi kizarmis, mikrop kapmis bi yerden. ihlamur ver, burnuna 5-6 kez serum fizyolojik damlat bi de evi hep nemlendir, havasi nemli olsun dedi.
baska onerisi olan var mi, iyilesmesi icin
Bol bol emzir canım buhar makinesi de iş görür böyle zamanlarda ev nemlenir yoksa çaydanlığı kaynat odaya getir nemlenir

Selam arkadaşlar nasılsınız benciller büyüdü mü benim oğlan büyüyor ama kilo almıyor mama yemiyor gelişimi gayet güzel ilerliyor yuvarlanıyor ve emeklemeye çalışıyor :) bu arada bebeğimin ultrason görüntüsüne tahminde bulunurmusunuz

Eklentiler

• EF70DC19-AA2E-4002-A474-7FD042278A20.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 66
Geçmiş olsun canm, nasıl oldun, iyileştin mi.
Pek anlamam canm ama erkek mi acep, sanki bi çıkıntı var. Nasıl gidiyor hamilelik

gunaydin kizlar.nasilsiniz? bebegini sunnet ettiren annelere sorularim .oglumu 4gun once sunnet ettirdik 25nisan dogumlu.sadece ilk gun huysuzlandi her altini actigimda paansuman yapiyorum.sadece pipisi iceri giriyor.sizdede oluyormuydu oyle??kenarlarindan basinca disari cikiyor.ne yapmaliyim? sunnet sonrasi ilk banyoyu ne zaman yaptirdiniZ?

canim benim kizim 3yas 2aylik aynen dedigun.gibi kuyruk sokumunda delik gibi birsey var :) doktorumuzda onemsememisti.hicbir sorun yasamadik 11aylikken yurudu cok hareketli.bence korkmana gerek yok

Tatlım.bacak arası goruntusuyse eğer bence erkek :)

Tatlım.bacak arası goruntusuyse eğer bence erkek :)

Evet canım bacak arası görüntüsü :) Dr %80 erkek dedi ama kordonda olabilir 1 ay sonra sonra netleşir dedi açıkcası şaşırdım ilk bebeğim erkekti bulantım çoktu kız diye düşünüyordum

Evet canım bacak arası görüntüsü :) Dr %80 erkek dedi ama kordonda olabilir 1 ay sonra sonra netleşir dedi açıkcası şaşırdım ilk bebeğim erkekti bulantım çoktu kız diye düşünüyordum
Hayırlı sağlıklı olsun da ikiz gibi büyükçekmece ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…