Kızlar dün ömrümden ömür gitti.gotayı yaptıracaklar için akıllarında olsun diye yazıyorum.kesin olmamakla beraber benim fikrim rota aşısı yaptı diye düşünüyorum.
Oğlumun şu zamana kadar kusması çok nadir görülürdü.bun 4 ay aşıları ile rotanın 2.dozunu yaptırdım 12 gibi.eve geldik 1.30 olamamıştı saat bi kustu ve sarılı yeşilli sümüksü çok az kaka geldi.unutmadan önce yine kustu.uyuturken çok zorlandım.çok huzursuzdu.nitekim 40 dk sonunda ağlaya ağlaya uyandı.genelde ağlayarak uyanırdı ama bi şekilde avuturdum.uyandıktan sonra yarım saat susturamadım.memede almadı.en sonunda banyoda saç kurutma makinasıyla zorla biraz emzirdim ama huysuzluğu devam etti.eşimi aradım durmuyo hemen gel diye.eşim gelince bidaha kustu ve bu sefer yemyeşil bi kaka.saat 5.30 oldu.doktorumuzu aradım.aşılardan olmaz dedi.devam ederse acile götür dedi.bende riske atmayarak evimizin yanındaki özel hastaneye götürdüm.ordada oğlumu takip eden doktor çocuk cerrahisi görse iyi olur,bu bağırsak düğümlemesi olabilir,rota aşısı yapabiliyor bazen dedi ve bizi devlet aciline yazı eşliğinde sevk etti.acil de film gayta ve kan tahlili yaptılar.kan alımı çok zor oldu ve çok ağladım oğlum.çok içim acıdı o ağladıkça.tabi çocuk cerrahisi dr gelmedi.uzman birşey bulamadı ve sıvı alması için serum takmak istedi. 2 3 saat burda kalmanız gerek serum için dedi.bu arada saat9.30 oldu.bende kabul etmedim ve eve döndüm ve ondan sonra hiçbir şikayetimiz kalmadı çok şükür.
Özelde ki doktorumuz ya bi mikroptu öyle geldi geçti yada aşı yaptı bunu diyor.2 gündür çocuğu dışarı bilr çıkarmadım ki mikrop alsın.ben aşı yaptı diyorum bilginiz olsun