- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 32
- Konu Sahibi kardelen384
- #67.561
Ay evet yaaaaaa o an ki mutlulugunu hep sakla, lazım olur canın bunaldıgında :))Aaa :) ne günlerdi ya çift çizgiyi oraya yüklemiştim doğru mu görüyorum diye :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet yaaaaaa o an ki mutlulugunu hep sakla, lazım olur canın bunaldıgında :))Aaa :) ne günlerdi ya çift çizgiyi oraya yüklemiştim doğru mu görüyorum diye :))
Nasıl korkmadı kız sen benden iki hafta önce dogurdun sende ben bile korktum hoopp üstüne bende dogurdum. Pek cesursun masallah :)Bnmkide prematüre belki diğerleride öyle olucak ama bnm gözüm bundan korkmadı yeterki sağlıklı olsunlar :)
masallah canim, obez degilse kilolu bebek iyidir, daha direncli olur. bazi annelerin sutu boyle yagli, besleyici oluyormus. sen de o sansli gruptansin demekki. Allah'im hepimin kuzularini korusun.Yapidan cnm ben birşey yapmiyorum her ebeye doktora soruyorum obez olmaz dimi diye anne sütü olunca sıkıntı yok diyorlar. Çok da iyi birşey değil kilo olunca basamiyor ayaklarının üstüne.
Nasıl korkmadı kız sen benden iki hafta önce dogurdun sende ben bile korktum hoopp üstüne bende dogurdum. Pek cesursun masallah :)
Evet canım aynıydıAynı attığım foto da ki miydi kan? Ben
İki gün verdim ikinci gün öyle oldu. Bugün vermeyi düşünmüyorum
Biraz duzeldim cnm ama hala atlatmış değilim. Sağol cnmGeçmiş olsun canm, nasıl oldun, iyileştin mi.
Pek anlamam canm ama erkek mi acep, sanki bi çıkıntı var. Nasıl gidiyor hamilelik
Sagolasin canım inşallah geçer , sekrol ve bricanyl kullaniyorduk sekrolu kestik öksürük yapar dedi doktor ne zormus bebeklerin hasta olmasıçok. Geçmiş olsun canım ya benim.oglumda olmuştu tam 5 aylikti # yaşına kadar çektik o bronsiloiti sizinki hemen geçer inşallah aklinda olsun peditus şurup.kullanma balgamı direk cigerlere indiriyor
Allah razı olsun canım evet terleme ve usumeden olmuş okadar da dikkat ediyorm atlet zibinini degistiriyorm degistirene kadar mendil koy hemen müdahale edilmeli doktor dedi onu da yapiyorm ama hastalandı ışte biraz vardı hastaneye gittik bezmi aleme emel diye bi doçent var çok iyi ama çok bekletiyor bi saat muayene ediyor hastanede enfeksiyon kapmasin dedi babası bahçede dolaştılar bir buçuk saat orda usuttu sanırım. Çünkü ufak bi hiriltiyla gittik o akşam öksürük hapsirma başladı. Hala da geçmedi bir haftadır oksurugu yazık öldürmeyi bile bilmiyorlar minik minik zorlaniyo, aman dikkat et inşallah senin bebeginde iyi olur yoktur bir seyicok gecmis olsun canim. ben de doktora goturucem bugun. dun aksam ve sabah oksurdu biraz. sanki bogazina bisey takilmis gibi. insallah bir sıkıntı cikmaz.
bizimki biraz fazla terliyor, terleyip sogudu diye mi oldu seninki? iyi bakmaya calisiyorum kizima ama o kadar deneyimsizim ki nasil guzel bakilir onu bile deneye yanila ogreniyorum.
insallah tez vakitte gecer minişinin ve senin rahatsizliklariniz
Allah razı olsun canım amin inşallahçok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun yazık bu yavrulara ya yaptirsan bi dert yaptirmasan bi dert bu aşılar 5. Ayda bizim ikinci doz daKızlar dün ömrümden ömür gitti.gotayı yaptıracaklar için akıllarında olsun diye yazıyorum.kesin olmamakla beraber benim fikrim rota aşısı yaptı diye düşünüyorum.
Oğlumun şu zamana kadar kusması çok nadir görülürdü.bun 4 ay aşıları ile rotanın 2.dozunu yaptırdım 12 gibi.eve geldik 1.30 olamamıştı saat bi kustu ve sarılı yeşilli sümüksü çok az kaka geldi.unutmadan önce yine kustu.uyuturken çok zorlandım.çok huzursuzdu.nitekim 40 dk sonunda ağlaya ağlaya uyandı.genelde ağlayarak uyanırdı ama bi şekilde avuturdum.uyandıktan sonra yarım saat susturamadım.memede almadı.en sonunda banyoda saç kurutma makinasıyla zorla biraz emzirdim ama huysuzluğu devam etti.eşimi aradım durmuyo hemen gel diye.eşim gelince bidaha kustu ve bu sefer yemyeşil bi kaka.saat 5.30 oldu.doktorumuzu aradım.aşılardan olmaz dedi.devam ederse acile götür dedi.bende riske atmayarak evimizin yanındaki özel hastaneye götürdüm.ordada oğlumu takip eden doktor çocuk cerrahisi görse iyi olur,bu bağırsak düğümlemesi olabilir,rota aşısı yapabiliyor bazen dedi ve bizi devlet aciline yazı eşliğinde sevk etti.acil de film gayta ve kan tahlili yaptılar.kan alımı çok zor oldu ve çok ağladım oğlum.çok içim acıdı o ağladıkça.tabi çocuk cerrahisi dr gelmedi.uzman birşey bulamadı ve sıvı alması için serum takmak istedi. 2 3 saat burda kalmanız gerek serum için dedi.bu arada saat9.30 oldu.bende kabul etmedim ve eve döndüm ve ondan sonra hiçbir şikayetimiz kalmadı çok şükür.
Özelde ki doktorumuz ya bi mikroptu öyle geldi geçti yada aşı yaptı bunu diyor.2 gündür çocuğu dışarı bilr çıkarmadım ki mikrop alsın.ben aşı yaptı diyorum bilginiz olsun
Kizim bronsit oldu daha 4 bucuk aylik basit bir hiriltiyla goturmustum bronsit dedi doktor cigeri dinleyince iki surup verdi eve geldik aksamina oksuruk hapsirma, burun tikanikligi ile nefes alamama ve emememe basladi. 3 gundur mahvoldu yavrum burun akmasi kesildi ama tikanik nefes alamiyor zararli olmasina ragmen aspiratorle temizliyorm yine tikaniyo. Ustune ben usutmusum gece grip oldum cocuga bulasacak daha kotu olacak diye emzirirken korkuyorm okula zor geldm sesim de kisildi yeni yila basladik hasta olarak.
çok. Geçmiş olsun canım ya benim.oglumda olmuştu tam 5 aylikti # yaşına kadar çektik o bronsiloiti sizinki hemen geçer inşallah aklinda olsun peditus şurup.kullanma balgamı direk cigerlere indiriyor
cok gecmis olsun canim. ben de doktora goturucem bugun. dun aksam ve sabah oksurdu biraz. sanki bogazina bisey takilmis gibi. insallah bir sıkıntı cikmaz.
bizimki biraz fazla terliyor, terleyip sogudu diye mi oldu seninki? iyi bakmaya calisiyorum kizima ama o kadar deneyimsizim ki nasil guzel bakilir onu bile deneye yanila ogreniyorum.
insallah tez vakitte gecer minişinin ve senin rahatsizliklariniz
Canım cok geçmiş olsun. Şimdi hastalalıklar yeniden türedi. Kimi görsem grip. Bugun alısveriş yaparken sümüklü bi kadınla magza icinde köşe kapmaca oynadım elaya gecmesin diye. Mümkün oldugunca bu geçiş dönemlerinde misafir kabul etmemek kalabalığa girmemek gerek bence olan bebeklere oluyor. Benimki prematüre diye ben bu konuda cok fazla hassasım. Biri burnunu cekse sanki vebalı gibi kacıyorum ordan. Gerci senin yazdıkların icimi sızlattı yemiyor icmiyor diyince canım yavrum ya rabbim sifa versin.Gecen haftadan beri biz de benzer sıkıntılarla ugrasıyoruz. Önce bogazına bir sey takılmış gibi yutkunamıyordu, huysuzdu. Doktora güttik. Bu sebeple değil ama idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle antibiotik başladık. O gün akşam burun akıntısı, hırıltı, hapşuruk başladı. Sonraki günde öksürük. Öksürük başlayınca doktorunu aradım ventolin şurup başlayalım dedi. Geçmezse ventolin buhar veririz dedi. Cumartesiden beri içiyor ventolini. Öksürük azaldı gibi. Dün ve önceki gün bayagı balgam söktü sanki ventolin. Öksürünce yutkunmaya başlıyordu çünkü. Bir de üstüne ben hasta oldum. Analı kızlı hapşurup tıksırıyoruz. Ay ben hasta olayım da bebeklere bir şey olmasın. Ne yedirebiliyoruz bine içirebiliyoruz. Öylee bekliyoruz sadece. Hayırlısıyla bir dertlerini anlatacakları yaşa gelseler
Sende yapsana kusum bu kez babasına benzesin ama yazıktır adama :)Ooo 3mu maşallah kız sana ama :))
Canım benimde ikinci adetim 11 gün gecikmişti düzensizlik olabiliyormuş birkaç ay ama içinin rahatlaması için test yap istersenKızlar merhaba 29 mayısta sezeryan doğum ile oğlumu kucağıma aldım şimdi 3.5 aylık iki kere adet gördüm ilk adetim 18 nde ikinci adetimi 14 nde görmüştüm ama şimdi eylül ayında 18nde olmam gerekirken olmadım 6 gun geçti korunuyoruz da sizce hamile olma ihtimali var mı acil cevap verir misiniz
Yok canım ben almiyimda Allah olmayanlara versin belki çok ilerde :)Sende yapsana kusum bu kez babasına benzesin ama yazıktır adama :)
Evet yaaa aklım takıldıCanım benimde ikinci adetim 11 gün gecikmişti düzensizlik olabiliyormuş birkaç ay ama içinin rahatlaması için test yap istersen
Bizde bugun tam 4 ay 27 günlüğüz bende yoğurt vererek başladım kendim yapıyorum evde pastörize süt ve hazır yoğurt tutan yapıyorum günlük olarak şarbon tehlikesinden dolayı ev sütü ve yoğurdu kullanmıyorum bende 3 gün kuralı ile vermeye başladım ama ben bazen meyve rendeliyorum cam rendesinde bir çay kaşiği falan ondan veriyorum yani tadına baktırıyorum mama vermediğim için su bile vermiyordum bir kaç gündür su veriyorum şimdilik bizde böyleKızlar merhaba. Ek gıdaya başlayan oldu mu? Ben 3 gündür her fün 1 çay kaşıgı arttırarak yoğurt veriyorum. Yogurdu kendim yaptım tabi. Toplasan 3 günde 1 kahve fincanı etmez verdiğim. Severek yiyor kızım nazar değmesin yarın yoğurdun yanına çok az da taze kabak pişirip vericem. 3 gün kuralı uyguluyorum ama süte alerjisi yoktur benim kızımın. Olsaydı mama yediği için şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl? Deneyimli annelerde fikir verebilirlerse sevinirim tabi. Bu arada biz bugün tam 4 ay 22 günlüğüz