• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya kızlar arkadaşlarla konuşurken aklıma ne geldi.bizi alacaklar bi hamama.sırt üstü göbek taşına yatacağız bi iki saat sonra üstüne bide masaj.hayalinde bile insan rahatlıyor :rolleyes:

kizlar kizimi doktora goturdum oksuruyordu. bogazi kizarmis, mikrop kapmis bi yerden. ihlamur ver, burnuna 5-6 kez serum fizyolojik damlat bi de evi hep nemlendir, havasi nemli olsun dedi.
baska onerisi olan var mi, iyilesmesi icin

Kızlar dün ömrümden ömür gitti.gotayı yaptıracaklar için akıllarında olsun diye yazıyorum.kesin olmamakla beraber benim fikrim rota aşısı yaptı diye düşünüyorum.

Oğlumun şu zamana kadar kusması çok nadir görülürdü.bun 4 ay aşıları ile rotanın 2.dozunu yaptırdım 12 gibi.eve geldik 1.30 olamamıştı saat bi kustu ve sarılı yeşilli sümüksü çok az kaka geldi.unutmadan önce yine kustu.uyuturken çok zorlandım.çok huzursuzdu.nitekim 40 dk sonunda ağlaya ağlaya uyandı.genelde ağlayarak uyanırdı ama bi şekilde avuturdum.uyandıktan sonra yarım saat susturamadım.memede almadı.en sonunda banyoda saç kurutma makinasıyla zorla biraz emzirdim ama huysuzluğu devam etti.eşimi aradım durmuyo hemen gel diye.eşim gelince bidaha kustu ve bu sefer yemyeşil bi kaka.saat 5.30 oldu.doktorumuzu aradım.aşılardan olmaz dedi.devam ederse acile götür dedi.bende riske atmayarak evimizin yanındaki özel hastaneye götürdüm.ordada oğlumu takip eden doktor çocuk cerrahisi görse iyi olur,bu bağırsak düğümlemesi olabilir,rota aşısı yapabiliyor bazen dedi ve bizi devlet aciline yazı eşliğinde sevk etti.acil de film gayta ve kan tahlili yaptılar.kan alımı çok zor oldu ve çok ağladım oğlum.çok içim acıdı o ağladıkça.tabi çocuk cerrahisi dr gelmedi.uzman birşey bulamadı ve sıvı alması için serum takmak istedi. 2 3 saat burda kalmanız gerek serum için dedi.bu arada saat9.30 oldu.bende kabul etmedim ve eve döndüm ve ondan sonra hiçbir şikayetimiz kalmadı çok şükür.
Özelde ki doktorumuz ya bi mikroptu öyle geldi geçti yada aşı yaptı bunu diyor.2 gündür çocuğu dışarı bilr çıkarmadım ki mikrop alsın.ben aşı yaptı diyorum bilginiz olsun

Cok gecmis olsun

internette cok fena seyler yaziyor. resmini cekip doktora gonderdim. gamze bu, sorun yok dedi ama ultrasona fln baktirtmadik. delik olursa onemli dedi, senin de aklinda olsun
Benim kızımın kuyruk sokumunda baya bir girinti var. İlk başlar doktor bakmıştır diye dert etmiyordum. Ne gibi bir sıkıntı olusturabilir? Gamze ve deliğin farkı ne

Benim kızımın kuyruk sokumunda baya bir girinti var. İlk başlar doktor bakmıştır diye dert etmiyordum. Ne gibi bir sıkıntı olusturabilir? Gamze ve deliğin farkı ne
gamze ise sıkıntı yokmus, ama delik varsa omurga sıkıntısı olabilir ve ameliyat gerektirebilirmis. doktor bu kadar aciklama yapti ayrintisini ben de bilemiyorum. doktorun muhakkak kontrolde gormustur ve bir sorun olmadi icin dile getirmemistir. ama ben de arada kontrol etmeye basladim

Günaydın kızlar.benim oğlan durmadan tekmeleyerek üstünü açıyor ve havalarda soğumaya başladı.uyku tulumu düşünüyordum bi netten bakayım dedim.be çok dikkat edilmesi gereken şey varmış.oda sıcaklığına göre tog u kaç olacak,içine ne giydiricen.

kizlar kizimi doktora goturdum oksuruyordu. bogazi kizarmis, mikrop kapmis bi yerden. ihlamur ver, burnuna 5-6 kez serum fizyolojik damlat bi de evi hep nemlendir, havasi nemli olsun dedi.
baska onerisi olan var mi, iyilesmesi icin
Bol bol emzir canım buhar makinesi de iş görür böyle zamanlarda ev nemlenir yoksa çaydanlığı kaynat odaya getir nemlenir

Selam arkadaşlar nasılsınız benciller büyüdü mü benim oğlan büyüyor ama kilo almıyor mama yemiyor gelişimi gayet güzel ilerliyor yuvarlanıyor ve emeklemeye çalışıyor :) bu arada bebeğimin ultrason görüntüsüne tahminde bulunurmusunuz

Eklentiler

• EF70DC19-AA2E-4002-A474-7FD042278A20.jpeg
    EF70DC19-AA2E-4002-A474-7FD042278A20.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 66
Al benden de o kdr. Benim kocamın eline kimse su dökemez. Sabah alti buçuğa geliyodu oyun oynadı o saate kdr. Gece oğlum uyandi hasta halimle aglicaktim yanındayız kalkıp ta ver bana demedi. Oyunu bırak demiyorum ayağına alcak uyutucak ztn hemen uyurdu. Sabah ezanında uyandi oğlum 12 .kdr bir buçuk saat uyudu. Ağlıyor kucağıma almaya halim yoktu. Ben de ağladım hüngür hüngür oğlumda çığlık çığlığa ağladı hiç duymamazlıktan geldi uyumaya devam etti. Duyduğuna eminim. Bilerek kalkmadı. İki gibiydi uyandı guzellik uykusundan
Geçmiş olsun canm, nasıl oldun, iyileştin mi.
Selam arkadaşlar nasılsınız benciller büyüdü mü benim oğlan büyüyor ama kilo almıyor mama yemiyor gelişimi gayet güzel ilerliyor yuvarlanıyor ve emeklemeye çalışıyor :) bu arada bebeğimin ultrason görüntüsüne tahminde bulunurmusunuz
Pek anlamam canm ama erkek mi acep, sanki bi çıkıntı var. Nasıl gidiyor hamilelik

gunaydin kizlar.nasilsiniz? bebegini sunnet ettiren annelere sorularim .oglumu 4gun once sunnet ettirdik 25nisan dogumlu.sadece ilk gun huysuzlandi her altini actigimda paansuman yapiyorum.sadece pipisi iceri giriyor.sizdede oluyormuydu oyle??kenarlarindan basinca disari cikiyor.ne yapmaliyim? sunnet sonrasi ilk banyoyu ne zaman yaptirdiniZ?

canim benim kizim 3yas 2aylik aynen dedigun.gibi kuyruk sokumunda delik gibi birsey var :) doktorumuzda onemsememisti.hicbir sorun yasamadik 11aylikken yurudu cok hareketli.bence korkmana gerek yok

Tatlım.bacak arası goruntusuyse eğer bence erkek :)

Tatlım.bacak arası goruntusuyse eğer bence erkek :)

Evet canım bacak arası görüntüsü :) Dr %80 erkek dedi ama kordonda olabilir 1 ay sonra sonra netleşir dedi açıkcası şaşırdım ilk bebeğim erkekti bulantım çoktu kız diye düşünüyordum

Evet canım bacak arası görüntüsü :) Dr %80 erkek dedi ama kordonda olabilir 1 ay sonra sonra netleşir dedi açıkcası şaşırdım ilk bebeğim erkekti bulantım çoktu kız diye düşünüyordum
Hayırlı sağlıklı olsun da ikiz gibi büyükçekmece ne güzel

Back