- Konu Sahibi kardelen384
- #67.541
3 tane düşünüyorum canım ama bu kadar erken değil
Lohusa sendromu yaşamadın galiba:)) helal sana devam :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane düşünüyorum canım ama bu kadar erken değil
Yapidan cnm ben birşey yapmiyorum her ebeye doktora soruyorum obez olmaz dimi diye anne sütü olunca sıkıntı yok diyorlar. Çok da iyi birşey değil kilo olunca basamiyor ayaklarının üstüne.masallah 10 kilo nasil yapabildin, benimki minnak kaldi
O zaman kazalara mahal vermemek lazım3 tane düşünüyorum canım ama bu kadar erken değil
Lohusa sendromu yaşamadın galiba:)) helal sana devam :))
O zaman kazalara mahal vermemek lazım
Her banyodan sonra bir avuç dökülüyor.Ki benim sert ve gür hiç dökülmezdi saçlarım.İnternette altıncı aya kadar dökülmenin normal olduğu ve devam edeceği yazıyor.Birde her yaşlı kadın bebeğin seni tanımaya başladığı an saçlar dökülmeye başlarmış diyor. :)Off lohusa sendromumu dibine vurdum . Kizlar benim sacim bir dokulmeye basladi obek obek. Her tutugumda geliyo istisnasiz. Kimsede yazmamis siz yasamadinizmi. Bide benim saclarim kalin telli ve sık. Tararken hic zorlanmazdim kolayca acilan cinsten. Simdi birbirine giriyo ve tarakla aglaya aglaya aciyorum sacin yarisida gidiyo tabi. Sizlerde durumlar nasil
Off lohusa sendromumu dibine vurdum . Kizlar benim sacim bir dokulmeye basladi obek obek. Her tutugumda geliyo istisnasiz. Kimsede yazmamis siz yasamadinizmi. Bide benim saclarim kalin telli ve sık. Tararken hic zorlanmazdim kolayca acilan cinsten. Simdi birbirine giriyo ve tarakla aglaya aglaya aciyorum sacin yarisida gidiyo tabi. Sizlerde durumlar nasil
Esim bıktı ben de kendimden bıktım bu saç konusunda:)temizlik yapıyorum saçım toplu arkama bı bakıyorum arkamda saç temizlik bezi saç:)duş alınca zaten sacimin yarısı dökülüyor adeta.ben 3. Aydan beri yaşıyorum bunu canım ama yenilenecek diyordu netteOff lohusa sendromumu dibine vurdum . Kizlar benim sacim bir dokulmeye basladi obek obek. Her tutugumda geliyo istisnasiz. Kimsede yazmamis siz yasamadinizmi. Bide benim saclarim kalin telli ve sık. Tararken hic zorlanmazdim kolayca acilan cinsten. Simdi birbirine giriyo ve tarakla aglaya aglaya aciyorum sacin yarisida gidiyo tabi. Sizlerde durumlar nasil
Ooo kardeşime tarattim kendim açamadım o derece dökülüyor dolaşıyor uzun bir de aynı senin gibi çok ve kalın.Off lohusa sendromumu dibine vurdum . Kizlar benim sacim bir dokulmeye basladi obek obek. Her tutugumda geliyo istisnasiz. Kimsede yazmamis siz yasamadinizmi. Bide benim saclarim kalin telli ve sık. Tararken hic zorlanmazdim kolayca acilan cinsten. Simdi birbirine giriyo ve tarakla aglaya aglaya aciyorum sacin yarisida gidiyo tabi. Sizlerde durumlar nasil
Hayirli olsun ve bebeğe geçmiş olsun ins.bizde 26 nisan doğumluyuz sünnetimizi 15 gün kadar önce olduk.yazdığıni hep forumlarda okuyordum ama bebegimde olmadı. kilodan diye okuyorum pipinin iceri kaçmasina.biz su an yeni yeni dokunabiliyoruz annemle vs.sen iyi elleyip duzeltebiliyorsun biz korkuyorduk acır diye ) banyoyu doktor sünnetin 2. Gününden itibaren 2 gün sabunsuz sonra normal yapabilir dedi.ben yine buradan okuduguma gore 7 gun sonra iyilesmeyi bekleyerek yaptirdım.gunaydin kizlar.nasilsiniz? bebegini sunnet ettiren annelere sorularim .oglumu 4gun once sunnet ettirdik 25nisan dogumlu.sadece ilk gun huysuzlandi her altini actigimda paansuman yapiyorum.sadece pipisi iceri giriyor.sizdede oluyormuydu oyle??kenarlarindan basinca disari cikiyor.ne yapmaliyim? sunnet sonrasi ilk banyoyu ne zaman yaptirdiniZ?
telaslanmayin kizlar ben de yasiyorum oglumun agzinda bezinde her yerde sac :) ilk cocugumda da aynisini yasadim, emzirme azalmaya baslayinca geciyor ve hepsi tekrar cikiyor ilk cikarken diken diken dikiliyorlar kafada ama eski halini aliyor:)Ooo kardeşime tarattim kendim açamadım o derece dökülüyor dolaşıyor uzun bir de aynı senin gibi çok ve kalın.
Bat da cift cizgiyi görmeyi umut edenler :)))Hadi canım hangi forum :)
Kız 3 nasıl diyon allasen:) bana bi prematüre yetti:))Evet erkekse daha iyi olur sanki iyi arkadaş olurlar inşallah 3 kız olur :)
Aaa :) ne günlerdi ya çift çizgiyi oraya yüklemiştim doğru mu görüyorum diye :))Bat da cift cizgiyi görmeyi umut edenler :)))
Kız 3 nasıl diyon allasen:) bana bi prematüre yetti:))
banyoda ayrı tararken ayrı dökülüyo hem de avuç avuç.Off lohusa sendromumu dibine vurdum . Kizlar benim sacim bir dokulmeye basladi obek obek. Her tutugumda geliyo istisnasiz. Kimsede yazmamis siz yasamadinizmi. Bide benim saclarim kalin telli ve sık. Tararken hic zorlanmazdim kolayca acilan cinsten. Simdi birbirine giriyo ve tarakla aglaya aglaya aciyorum sacin yarisida gidiyo tabi. Sizlerde durumlar nasil
Off lohusa sendromumu dibine vurdum . Kizlar benim sacim bir dokulmeye basladi obek obek. Her tutugumda geliyo istisnasiz. Kimsede yazmamis siz yasamadinizmi. Bide benim saclarim kalin telli ve sık. Tararken hic zorlanmazdim kolayca acilan cinsten. Simdi birbirine giriyo ve tarakla aglaya aglaya aciyorum sacin yarisida gidiyo tabi. Sizlerde durumlar nasil