• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
masallah 10 kilo nasil yapabildin, benimki minnak kaldi
Yapidan cnm ben birşey yapmiyorum her ebeye doktora soruyorum obez olmaz dimi diye anne sütü olunca sıkıntı yok diyorlar. Çok da iyi birşey değil kilo olunca basamiyor ayaklarının üstüne.

Off lohusa sendromumu dibine vurdum :KK11:. Kizlar benim sacim bir dokulmeye basladi obek obek. Her tutugumda geliyo istisnasiz. Kimsede yazmamis siz yasamadinizmi. Bide benim saclarim kalin telli ve sık. Tararken hic zorlanmazdim kolayca acilan cinsten. Simdi birbirine giriyo ve tarakla aglaya aglaya aciyorum sacin yarisida gidiyo tabi. Sizlerde durumlar nasil

Off lohusa sendromumu dibine vurdum :KK11:. Kizlar benim sacim bir dokulmeye basladi obek obek. Her tutugumda geliyo istisnasiz. Kimsede yazmamis siz yasamadinizmi. Bide benim saclarim kalin telli ve sık. Tararken hic zorlanmazdim kolayca acilan cinsten. Simdi birbirine giriyo ve tarakla aglaya aglaya aciyorum sacin yarisida gidiyo tabi. Sizlerde durumlar nasil
Her banyodan sonra bir avuç dökülüyor.Ki benim sert ve gür hiç dökülmezdi saçlarım.İnternette altıncı aya kadar dökülmenin normal olduğu ve devam edeceği yazıyor.Birde her yaşlı kadın bebeğin seni tanımaya başladığı an saçlar dökülmeye başlarmış diyor. :)

Kııızzz deli misin :D bebek 4.ayını bitirdi saçlar dökülmek ne akıyor akıyor :D evin her yeri topuz yapmama rağmen saç!!! Banyo sonrası yarısı yıkarken kalan yarısı da tararken akıyor..

Bu aylarda normalmiş, daha çok süt çekiyorlar haliyle bizde daha çok üretiyoruz.. bizim ailede saçlar gür sorun olmamış ama komşumda dökülme sonrası kellikler oluşmuş ve öylece kalmış.. genetik olarak anneniz nasılsa öyle olacak sizinkide diyorlar..

Esim bıktı ben de kendimden bıktım bu saç konusunda:)temizlik yapıyorum saçım toplu arkama bı bakıyorum arkamda saç temizlik bezi saç:)duş alınca zaten sacimin yarısı dökülüyor adeta.ben 3. Aydan beri yaşıyorum bunu canım ama yenilenecek diyordu nette

Ooo kardeşime tarattim kendim açamadım o derece dökülüyor dolaşıyor uzun bir de aynı senin gibi çok ve kalın.

gunaydin kizlar.nasilsiniz? bebegini sunnet ettiren annelere sorularim .oglumu 4gun once sunnet ettirdik 25nisan dogumlu.sadece ilk gun huysuzlandi her altini actigimda paansuman yapiyorum.sadece pipisi iceri giriyor.sizdede oluyormuydu oyle??kenarlarindan basinca disari cikiyor.ne yapmaliyim? sunnet sonrasi ilk banyoyu ne zaman yaptirdiniZ?
Hayirli olsun ve bebeğe geçmiş olsun ins.bizde 26 nisan doğumluyuz :KK66: sünnetimizi 15 gün kadar önce olduk.yazdığıni hep forumlarda okuyordum ama bebegimde olmadı. kilodan diye okuyorum pipinin iceri kaçmasina.biz su an yeni yeni dokunabiliyoruz annemle vs.sen iyi elleyip duzeltebiliyorsun biz korkuyorduk acır diye ) banyoyu doktor sünnetin 2. Gününden itibaren 2 gün sabunsuz sonra normal yapabilir dedi.ben yine buradan okuduguma gore 7 gun sonra iyilesmeyi bekleyerek yaptirdım.
Sünnet konusunda doktorların yorum farkları var sanırım her biri ayrı telden çalıyor :) ama dr kontrolde şunu yaptı. Kağıt bardağı ortasına yakın kesip iki yanlı acık olan kismı pipiye kapak yapti bezi kapattım tavsiye ederim bu yöntemi.tekrar bebege gecmis olsun kipkirmizi oluyor bebekken bile zor işmiş sünnet.

Ooo kardeşime tarattim kendim açamadım o derece dökülüyor dolaşıyor uzun bir de aynı senin gibi çok ve kalın.
telaslanmayin kizlar ben de yasiyorum oglumun agzinda bezinde her yerde sac :) ilk cocugumda da aynisini yasadim, emzirme azalmaya baslayinca geciyor ve hepsi tekrar cikiyor ilk cikarken diken diken dikiliyorlar kafada ama eski halini aliyor:)

Benim saclarda iki tane koca yumak oldu dolayip kıskaç türü saç tokasi ile tutturmaktan.yeni kuafore gittim.eliyle cart cart güc kullanarak açtıda kesti uclardan.o kadar kötuydu ki.ve saçım dökuluyordu demek bu da normalmiş

Kizlar gebelik varmi sizce krem kivaminda akıntı basladi

Eklentiler

• 20180923_002630.jpg
    20180923_002630.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 71
banyoda ayrı tararken ayrı dökülüyo hem de avuç avuç.

Yaşamaz olur muyuz hiç! Benim saçlarım da kalın telli ama kısa. Yani bildiğin erkek traşı. O yüzden her an dökülüyor, evde heryer benim saçım. Banyoda saçımı yıkarken yüzümde hissediyorum resmen döküldüğünü. Gözümü bir açıyorum duşakabinin heryeri saç. Çok fena bir durum. Hormonlarla alakalı tabi. Geçici bir durum. Bir de efsanelere göre bebeğin seni tanımaya başlayınca saçların dökülürmüş :skandal: efsaneler efsaneler

Back