• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
günaydın aşırı derecede grip oldum hamileliğin halsizliğiyle birleşince işe falan gidemedim ilaç da alamıyorum zencefil limon idare ediyorum, tam mevsim geçişi dikkat edin anneler hastalanmayın çok fena oluyor insan :(
gecmis olsun canim hamilelikde grip cok yoruyor insani

Günaydın. biz bugün tam 6+0 ız. göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var. Ara ara da kasık da batma oluyor ama çok seyrek.
Aaa negüzel biz de 6+0 olduk bugün.ptesi kalp atışı için gidicez çok çok çokkk heyecanlıyımmmm. Benim sabah bulantılarım başladı hafiften,belim enbaşından beri ağrıyor,göğüs hassasiyetim de var ama onun progestandan olduğunu düşünüyorum ama en en en önemlisi karnım 5aylık gibi şişti Yok böyle bişey :110: zayıf bi insanım hiç karnım yok normalde ama şuanda top gibi önümde kocaman çıkıntı var çok komik :nazar:

Aaa negüzel biz de 6+0 olduk bugün.ptesi kalp atışı için gidicez çok çok çokkk heyecanlıyımmmm. Benim sabah bulantılarım başladı hafiften,belim enbaşından beri ağrıyor,göğüs hassasiyetim de var ama onun progestandan olduğunu düşünüyorum ama en en en önemlisi karnım 5aylık gibi şişti Yok böyle bişey :110: zayıf bi insanım hiç karnım yok normalde ama şuanda top gibi önümde kocaman çıkıntı var çok komik :nazar:

Ben de garanti olsun diye haftaya cumaya aldım randevuyu. Bir önceki gebeliğimde şubat ayında kğrtaj olmuştum bebeğin kalp atışları oluşmadığı için. Bunda biraz endişeliyim açıkçası
Benim Allahın izniyle devam ederse gebeliğim 20 haftaya kadar göbek falan çıkmaz heralde. Çünkü zaten kiloluyum ve kocaman bir göbeğim var. Çıksa da kimse de bebek olduğunu fark etmez:)

Bel ağrısı bende ayakta çok durduğumda oluyor. Sizde devamli mi oluyor ?
Bende de normalde hafif hafif var ama ayakta çok durunca daha da şiddetleniyor

Amin canim inşallah tekrarlamaz ilk hamileligim cok sorunsuzdu:dua:bundan sonraki de oyle olur inşallah :dua:

Bende eylul başı kimyasal gebelik gecirdim sandim hatta oyle olsa simdi yeniden denerdik.Suan daha da garip gidişat.
Calismalara hizla baslarsin insallah ilk gebeligin gb sorunsuz olur :)

Pıt pıtlari dinledim çok şükür ya :anneadayı: inşallah herkrscikler dinler:KK200: şimdi 1 ay sonra gideceğim bakalım zaman su gibi aksın:emir_bebek:

Evde de olsa da dinlesem diyor di mi insan :) Kameraya cekme sansini unutmamak lazim heyecanla :)

Canım benim arkadaşımın 9 haftalıkken kalbi durmuş ama 12.hafta öğrendi. Bhcg vücudu kolay terketmiyor öyle hemen belirti kesildi diye kötü düşünme. Rabbim sağlıcakla devam ettirsin inşallah.
İnşallah devam ediyordur canım gerçi bu sabah yine bulantım oldu çıkaramadım ama göğüslerimdeki dolgunluk yok

Back