• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
Kızlar hayırlı kandiller diliyorum herkese🤲🏻 bugün doktor kontrolüm vardı sabah uyandığımdan beri aşırı kasık ağrım var oturup kalkmakta bile zorlanıyorum:( 7+2 haftalık çıktık ultrasonda. Doktor ağrıların olması normal dedi ama çok ağrım var 7. Haftalarda çok ağrısı olan oldu mu

Kızlar hayırlı kandiller diliyorum herkese🤲🏻 bugün doktor kontrolüm vardı sabah uyandığımdan beri aşırı kasık ağrım var oturup kalkmakta bile zorlanıyorum:( 7+2 haftalık çıktık ultrasonda. Doktor ağrıların olması normal dedi ama çok ağrım var 7. Haftalarda çok ağrısı olan oldu mu
Bn de bugün 7+6 dayım bugün bnm de bayağı kaşık ağrım var yarın hastaneye gideceğim cnm bnm ikiz gebelik. İnşallah bi sıkıntı yoktur

Bn de bugün 7+6 dayım bugün bnm de bayağı kaşık ağrım var yarın hastaneye gideceğim cnm bnm ikiz gebelik. İnşallah bi sıkıntı yoktur
İnşallah canım 🤲🏻 doktor rahim büyüdüğü için ağrılar normalmiş ama yine de insan bi tedirgin oluyor. İnternetten baktım 7. Haftalarda baya ağrılı oluyormuş inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Kızlar hayırlı kandiller öncelikle🌸 bulantılarınız ne durumda benim bugün üç kez olunca iyice yıprandım çalışıyorum da içim dışıma çıktı resmen. Bir düzene binmişti sabah uyanınca gidiyordum koşarak sonra rahat ediyordum bugün aştı iyice kendini midem

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 benim de ikiz ☺️ kalbi duydunuz mu acaba?
Sen de inşallah cnm evet duydum çok şükür snn kaç haftalık
Kızlar hayırlı kandiller öncelikle🌸 bulantılarınız ne durumda benim bugün üç kez olunca iyice yıprandım çalışıyorum da içim dışıma çıktı resmen. Bir düzene binmişti sabah uyanınca gidiyordum koşarak sonra rahat ediyordum bugün aştı iyice kendini midem
Hayırlı kandiller cnm bnm de 2 gündür iyice arttı bulantı kusma. Hiç iyi hissetmiyorum yaa. Hayırlısıyla sağlıkla geçseydi bu günler. Çok zor çok yıpratıcı bi süreç

Hayırlı kandiller canım. Ben kötü durumdayım aşırı mide bulantım var bu durum kötü etkiliyor beni yataktan çıkamıyorum zar zor oğlumla ilgileniyorum

Şu an tam 7. 6+4 te duyulmadı ama Yolk vardı. Olumlu da konuşmadı olumsuz da beklicez dedi. Yolundadır inşallah her şey 🙏
Bende 6+5te gitmiştim doktora yolk gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmemişti . 7+4te gittiğimde çok şükür hem bebişi gördük hemde kalp atışını duyduk. İçin rahatlasın diye yazıyorum 🥰

Bende 6+5te gitmiştim doktora yolk gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmemişti . 7+4te gittiğimde çok şükür hem bebişi gördük hemde kalp atışını duyduk. İçin rahatlasın diye yazıyorum 🥰
Ay inanın yaşasın diye gözüm dolarak okudum. Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sağ Salim evladınızı kucağınıza alın inşallah 🥰 çok sevindim 🥲

Kızlar 8 haftalık benim ama ultrasonda bir hafta geri çıkıyor yarın gidicem 7 haftalık olacak muhtemelen karından kalp atışı duyulur mu acaba

Back
X