Semt olarak nerde kuzum internettnmi siparis veriliyorİstanbul Taşdelen her meyve var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semt olarak nerde kuzum internettnmi siparis veriliyorİstanbul Taşdelen her meyve var
Bende varımKızlar aranızda henüz kontrole gitmeyen bir ben kaldım sanırım![]()
İstanbul Anadolu yakası Taşdelen int numarasıda var özelden atayım eşim akşam gitti kendi aldı 12 kadar açıkSemt olarak nerde kuzum internettnmi siparis veriliyor![]()
Ben avrupa yakasindayim ama bi arayip sormak lazimİstanbul Anadolu yakası Taşdelen int numarasıda var özelden atayım eşim akşam gitti kendi aldı 12 kadar açık
Bn de bugün 7+6 dayım bugün bnm de bayağı kaşık ağrım var yarın hastaneye gideceğim cnm bnm ikiz gebelik. İnşallah bi sıkıntı yokturKızlar hayırlı kandiller diliyorum herkesebugün doktor kontrolüm vardı sabah uyandığımdan beri aşırı kasık ağrım var oturup kalkmakta bile zorlanıyorum
7+2 haftalık çıktık ultrasonda. Doktor ağrıların olması normal dedi ama çok ağrım var 7. Haftalarda çok ağrısı olan oldu mu
İnşallah canımBn de bugün 7+6 dayım bugün bnm de bayağı kaşık ağrım var yarın hastaneye gideceğim cnm bnm ikiz gebelik. İnşallah bi sıkıntı yoktur
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahBn de bugün 7+6 dayım bugün bnm de bayağı kaşık ağrım var yarın hastaneye gideceğim cnm bnm ikiz gebelik. İnşallah bi sıkıntı yoktur
Sen de inşallah cnm evet duydum çok şükür snn kaç haftalık?Sağlıkla alın kucağınıza inşallahbenim de ikiz
kalbi duydunuz mu acaba?
Sen de inşallah cnm evet duydum çok şükür snn kaç haftalıkSağlıkla alın kucağınıza inşallahbenim de ikiz
kalbi duydunuz mu acaba?
Hayırlı kandiller cnm bnm de 2 gündür iyice arttı bulantı kusma. Hiç iyi hissetmiyorum yaa. Hayırlısıyla sağlıkla geçseydi bu günler. Çok zor çok yıpratıcı bi süreçKızlar hayırlı kandiller önceliklebulantılarınız ne durumda benim bugün üç kez olunca iyice yıprandım çalışıyorum da içim dışıma çıktı resmen. Bir düzene binmişti sabah uyanınca gidiyordum koşarak sonra rahat ediyordum bugün aştı iyice kendini midem
Şu an tam 7. 6+4 te duyulmadı ama Yolk vardı. Olumlu da konuşmadı olumsuz da beklicez dedi. Yolundadır inşallah her şeySen de inşallah cnm evet duydum çok şükür snn kaç haftalık?
Yolk çok önemli yolk olmasi boş gebelik olmadığı anlamına geliyor. Bn de tam 7 haftalık olunca duyabildim kalp atışlarını inşallah sen de duyarsın cnmŞu an tam 7. 6+4 te duyulmadı ama Yolk vardı. Olumlu da konuşmadı olumsuz da beklicez dedi. Yolundadır inşallah her şey![]()
Hayırlı kandiller canım. Ben kötü durumdayım aşırı mide bulantım var bu durum kötü etkiliyor beni yataktan çıkamıyorum zar zor oğlumla ilgileniyorumKızlar hayırlı kandiller önceliklebulantılarınız ne durumda benim bugün üç kez olunca iyice yıprandım çalışıyorum da içim dışıma çıktı resmen. Bir düzene binmişti sabah uyanınca gidiyordum koşarak sonra rahat ediyordum bugün aştı iyice kendini midem
Bende 6+5te gitmiştim doktora yolk gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmemişti . 7+4te gittiğimde çok şükür hem bebişi gördük hemde kalp atışını duyduk. İçin rahatlasın diye yazıyorumŞu an tam 7. 6+4 te duyulmadı ama Yolk vardı. Olumlu da konuşmadı olumsuz da beklicez dedi. Yolundadır inşallah her şey![]()
Ay inanın yaşasın diye gözüm dolarak okudum. Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sağ Salim evladınızı kucağınıza alın inşallahBende 6+5te gitmiştim doktora yolk gözüktü bebek ve kalp atışı gözükmemişti . 7+4te gittiğimde çok şükür hem bebişi gördük hemde kalp atışını duyduk. İçin rahatlasın diye yazıyorum![]()
Çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallahYolk çok önemli yolk olmasi boş gebelik olmadığı anlamına geliyor. Bn de tam 7 haftalık olunca duyabildim kalp atışlarını inşallah sen de duyarsın cnm
Amin inşallah sizdeAy inanın yaşasın diye gözüm dolarak okudum. Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sağ Salim evladınızı kucağınıza alın inşallahçok sevindim
![]()