• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
evet aynen öyle bi ağrı. yine ayakta çok dursam, yürüsem geliyor. tırsıyorum ama geçiyor sonra. ne kadar sürede geçer hatırlamıyorum ama geçiyor.
bugün mesela bulantım çok. gece de çok kalkar oldum ya.
Şuan 5 haftanın içindeyim bulantılar oğlumda daha adete üç dört gün kala başlamıştı ve gebelik bitene kadar devam etmişti. Bunda henüz çok minimal şeylerde oluyor mesela türk kahvesinde. İnşallah biraz daha ılımlı olur bulantı konusunda çünkü baya zor oluyor. Gece uyanma konusunda daha çok fantastik rüyalar göreceksin hamileliğin şanındandır o rüyalar ahaha bende de bu gece başladı o uyanmalar 😆

Kızlar alttan bakılınca kesem 6+1 çıktı adetimle uyumlu ama kalp atışı duyulmadı kese içinde olusumda gördü ama kalp atışı yok normal mi çok stres yaptım yine 😣😣😣
Hiç kötü düşünme canım moral çok önemli benim de dün 5+6da sadece kese gördü. Kaç mm dedi kese için veya görüntüsü var mı

Kızlar nasılsınız? Kalp atısı duydunuz mu? Çok geriliyorum beklerken kafamda milyon tane soru var ya duyamazsam? Bos gebelik midir acaba dış gebelik midir? İçim içimi yiyor. Günler geçmek bilmiyor 😔
Ben dün duyamadım alttan oda baktı 6+1 kesem uyumlu ama kalp atışı yok normal mi bende onu bilemedim bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum

Merhabaa ben de Eylül annesi olacağım inş ama son kontrolümde dr düşük riski var dedi cuma günü tekrar kontrol olacak inşallah bir sorun olmazz
İlk bebiş
Hafta : 6+1
Ben de 28 yaşındayım canım ve tam 6 haftalık bugün. Düşük riski var dediyse bol bol dinlenmeye çalış ve elinden geldiğinde stres yapmamaya çalış. Keseyi görebildin mi son kontrolünde?

Galeta lar iyi geliyor galiba. Tam emin değilim ama
Bide sana ne sorucam. Senin kullandığın o gün gün gebelik uygulamasının simgesi nasıldı? İki ğç tane çıktı bu mu?
IMG_20250122_123159.jpg
uygula bu canım

Cumartesi günü sabah kan vermiştim 213 dü bu Sabah tekrar kan verdim dua edin artış güzel olsun

Şuan 5 haftanın içindeyim bulantılar oğlumda daha adete üç dört gün kala başlamıştı ve gebelik bitene kadar devam etmişti. Bunda henüz çok minimal şeylerde oluyor mesela türk kahvesinde. İnşallah biraz daha ılımlı olur bulantı konusunda çünkü baya zor oluyor. Gece uyanma konusunda daha çok fantastik rüyalar göreceksin hamileliğin şanındandır o rüyalar ahaha bende de bu gece başladı o uyanmalar 😆
Ondan mı bi kaç gecedir saçma rüyalar görüyorum 😁😁

kızlar siz tek doktorla mı takiptesiniz şuan? ben özel hastaneye gidiyorum. devlette de bir doktorum olsa mı diye düşünmekteyim.

Aynı durumdayız 1cm kese ölçtü bende yani 10mm. Her şey yolunda dedi ama biraz küçük gibi 5+6ya göre. Ultrason görüntünüz var mı
Benimde 12 mm çıktı malesef görüntü yok içinde bir şeyler gördü ama kalp atışı duyamadı haftaya gel normal olabilir dedi sadece ben evham yaptım geç dollenme olabilir de dedi haftaya kadar nasıl geçecek bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Kızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim. Aile hekimine tahlil için gittim ancak yoğun idrar yolu enfeksiyonun var dedi ve antibiyotik yazdı. Sizce kullanmalı mıyım yoksa kadın doğum doktoruna gidene kadar bekleyeyim mi. İlk gebeliğim olduğu için biraz tedirginim.

Kızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim. Aile hekimine tahlil için gittim ancak yoğun idrar yolu enfeksiyonun var dedi ve antibiyotik yazdı. Sizce kullanmalı mıyım yoksa kadın doğum doktoruna gidene kadar bekleyeyim mi. İlk gebeliğim olduğu için biraz tedirginim.
Ben çok duydum gebelikte enfeksiyon için antibiyotik kullanan tedavi olmalısın mutlaka

Back