• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Kızlar bişi soracağım, ben şimdi fetal DNA yaptırdım ya doktor hiç NT ölçümü yapmıyor ama ben pimpiriklikler kraliçesi olarak ense kalınlığı da olcturmek istiyorum ama artık 15 haftalık oldum ve bir daha ki randevum Şubat 10unda. Acaba o tarihte ense kalınlığı bakmak için çok mu geç?
Fetal DNA testi yaptırıp düşük risk sonucu aldığımızda ense kalınlığının önemi kalmıyor zaten diye biliyorum. İçinizi ferah tutun🙏💐

Bende de değişik bir şey oldu, belki yaşayan ve benim gibi bilmeyen olur, bilgi vermiş olayım. Önceki gece boyunca hep kustum (belki mideme bir şey dokunmuştu, farklı bir durumdu), sabah işe de gidemedim. Öğlene doğru kalkıp aynaya baktığımda gözümün içinin kan dolduğunu, gözümün etrafında da koyu kırmızı/hatta siyaha yakın bir sürü koyu lekecikler oluştuğunu gördüm. Çok korktum. Meğer şiddetli kusmada kılcal damarlar zarar görünce olabiliyormuş. Birkaç günde kendiliğinden geçmezse doktora soracağım, şimdilik kanlı gözle dolaşıyorum.

Bende de değişik bir şey oldu, belki yaşayan ve benim gibi bilmeyen olur, bilgi vermiş olayım. Önceki gece boyunca hep kustum (belki mideme bir şey dokunmuştu, farklı bir durumdu), sabah işe de gidemedim. Öğlene doğru kalkıp aynaya baktığımda gözümün içinin kan dolduğunu, gözümün etrafında da koyu kırmızı/hatta siyaha yakın bir sürü koyu lekecikler oluştuğunu gördüm. Çok korktum. Meğer şiddetli kusmada kılcal damarlar zarar görünce olabiliyormuş. Birkaç günde kendiliğinden geçmezse doktora soracağım, şimdilik kanlı gözle dolaşıyorum.
kendini çok zorladığın için olmuştur bol bol su iç gecer bende aşırı kusma oldugunda gözlerim bir gün boyunca cok kızarıp agrımıştı sonraki gün gecmişti

Canim sen her ihtimale karşı tansiyonunu da takip et. Muhtemelen kusmadan kaynaklidir ama tansiyonunu da ihmal etme her ihtimale karşı ❤️

Geçmiş olsun kızlar, 15-16.haftalarda hormonlardan dolayı gözler ekstra hassas oluyor kuruluk kaşıntı rahatsizlik oluyor öyle de gidiyor varsa kuruluk kaşıntı bı doktora gidin genel bı belirti çok gebeliğe baglamiyoruz ama not duseyim dedim göz konusu acilmisken

Back