- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.241
Kızlar çarşamba tahlil yaptirmistim sağlık ocağında bugün kadın doğuma gösteririm diye HCG 52978 çıkmış bebeği görürüm dimi
Maşallah görürsün canım haber et bize de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çarşamba tahlil yaptirmistim sağlık ocağında bugün kadın doğuma gösteririm diye HCG 52978 çıkmış bebeği görürüm dimi
son adet tarihin neydi arkadaşım maşallaaahh beta hcg değerin negüzel yükselmiş. bu değerle kesinlikle görürsünKızlar çarşamba tahlil yaptirmistim sağlık ocağında bugün kadın doğuma gösteririm diye HCG 52978 çıkmış bebeği görürüm dimi
Benimde tüp bebek canım ağustos ayı tüp bebek topiğinden hatırlıyorum seni benim 25 ağustosta transfer oldu endişeliyim kalp atışı duyulmaz diye pazartesiinşallah duyarız arkadaşım yaa, benim tüp bebek bu gebeliğim oyüzden hem biraz daha fazla heyecanlı hem de endişeliyim ister istemez kan değerim enson ptesi baktırdıgımda 10binleri görmüştü ordan hesap edersem duyarım gibi geliyor eğer sağlıklı bir gebelikse inşallahh :)
Ay sorma aklıma gelmedi ama işe geciktim diye zaten hemen açtı dinledi kapattı de yalnizdim da cekemedim ay keşke normalde de ses dışarıdanda duyulsaEvde de olsa da dinlesem diyor di mi insan :) Kameraya cekme sansini unutmamak lazim heyecanla :)
Amin inşallah canım darısı başınaMaşallah gözün aydın. Darısı biz bekleyenlerin başına insaAllah
Benimde öyle pantolonlarım falan olmuyor iki saat kıyafet uydurmaya çalışıyorum kendime kızımda son ayıma kadar aynı kıyafetlerimi giymiştim bir tane hamile pantolonu almıştımGünaydın kızlar. Ya Benim karnım aşırı şişti oğlumda hiç böyle olmamıştı. Annem şimdiden 5 aylık gibi duruyor diyo. Ciddi ciddi baya çıktı
Ay sorma aklıma gelmedi ama işe geciktim diye zaten hemen açtı dinledi kapattı de yalnizdim da cekemedim ay keşke normalde de ses dışarıdanda duyulsa
Amin inşallah canım darısı başına
Canım görürsün inşallah ben gecen perşembe yaptırdım 5000 lerde cıktı dün gittim tam bi hafta sonra gördüm sende güzek haberlerle gel inşallahKızlar çarşamba tahlil yaptirmistim sağlık ocağında bugün kadın doğuma gösteririm diye HCG 52978 çıkmış bebeği görürüm dimi
4 ağustosta cnm spirali 17 sinde çıkarttırdım direk kalmışımson adet tarihin neydi arkadaşım maşallaaahh beta hcg değerin negüzel yükselmiş. bu değerle kesinlikle görürsün
İnşallah cnm.randevum 2 de yazarım mutlaka sizedeCanım görürsün inşallah ben gecen perşembe yaptırdım 5000 lerde cıktı dün gittim tam bi hafta sonra gördüm sende güzek haberlerle gel inşallah
ağustosun 17sinde mi çıkarrtırdın? ayy maşallaahh bu ne hız nazar değmesin4 ağustosta cnm spirali 17 sinde çıkarttırdım direk kalmışım
Aynen bende çift çizgiyi görünce çok şaşırmıştır demekki zamaniymis artıkağustosun 17sinde mi çıkarrtırdın? ayy maşallaahh bu ne hız nazar değmesin
Henüz duymadik cnm ben gittiğimde 5. Haftaya yeni girmiştim 7. Haftada gel dedi doktor inş duyarız çok da heycanlaniyorum. Benim aile hekimim başka bi ilde sanırım önce onu değiştirme gerekİçek o zaman teşekkür ederimcanım aile hekimliğinde kart açtırman gerekiyor sen gitmesen de onlar sana ulaşacaklardır zaten. aile hekimliğine başvurmanın en önemli amacı 20. haftadan sonra yaptırman gereken tetanoz aşısı,bu aşııyı özel kadın dogumcunda yaptıramazsın o da seni sağlık ocagına yönlendirecek. eğer kalp atışlarını duyduysan şuan sağlıklı bir gebelikse bir uğra bağlı bulundugun aile sağlığı merkezine yaptır kaydını
Benim 1200 du keseyi gördük cnm inş sende görürsunKızlar çarşamba tahlil yaptirmistim sağlık ocağında bugün kadın doğuma gösteririm diye HCG 52978 çıkmış bebeği görürüm dimi
Benim ilk gebeliğinBenim tüp bebek olduğu için rutin koruma amaçlı kullanıyorum günde 3tane 200mg ama normal gebeliklerde kanama şikayeti olmadığı sürece kullanımının fayda sağladığına dair net bir bilgi Yok açıkçası. Senin gebeliğin normal yolla mı oldu??
Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca ikinci gebeliğimde dr önlem amaçlı vermişti. Şimdi de oğlum 3 yaşında ve sürekli kucak istediği için bazen taşımak zorunda kalıyorum. Bel agrım oluyor çok fazla. Biraz da korktuğumdan progestan kullanmak istiyorum açıkçası. Inşallah hepimiz hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızBenim tüp bebek olduğu için rutin koruma amaçlı kullanıyorum günde 3tane 200mg ama normal gebeliklerde kanama şikayeti olmadığı sürece kullanımının fayda sağladığına dair net bir bilgi Yok açıkçası. Senin gebeliğin normal yolla mı oldu??
nasıl yöntemler onlar tatlım teşekkürlerKurban olsunlar onu vereneee
Var bikac bisy dinlemek icin oyle ama tartisilir tabii :)
Değerin kaçtı canm. Aramızda 3 gün var ondan dolayı soruyoru benim 50 idi.
Ben geçen yıl temmuzda cikarttirmistim 14 ay sonra hamile kalabildim nasip işte4 ağustosta cnm spirali 17 sinde çıkarttırdım direk kalmışım