• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
inşallah duyarız arkadaşım yaa, benim tüp bebek bu gebeliğim oyüzden hem biraz daha fazla heyecanlı hem de endişeliyim ister istemez :KK66: kan değerim enson ptesi baktırdıgımda 10binleri görmüştü ordan hesap edersem duyarım gibi geliyor eğer sağlıklı bir gebelikse inşallahh :)
Benimde tüp bebek canım ağustos ayı tüp bebek topiğinden hatırlıyorum seni benim 25 ağustosta transfer oldu endişeliyim kalp atışı duyulmaz diye pazartesi

Evde de olsa da dinlesem diyor di mi insan :) Kameraya cekme sansini unutmamak lazim heyecanla :)
Ay sorma aklıma gelmedi ama işe geciktim diye zaten hemen açtı dinledi kapattı de yalnizdim da cekemedim:110: ay keşke normalde de ses dışarıdanda duyulsa :emir_bebek:
Maşallah gözün aydın. Darısı biz bekleyenlerin başına insaAllah:KK36:
Amin inşallah canım:KK200: darısı başına

Günaydın kızlar. Ya Benim karnım aşırı şişti oğlumda hiç böyle olmamıştı. Annem şimdiden 5 aylık gibi duruyor diyo. Ciddi ciddi baya çıktı :oha:
Benimde öyle pantolonlarım falan olmuyor iki saat kıyafet uydurmaya çalışıyorum kendime kızımda son ayıma kadar aynı kıyafetlerimi giymiştim bir tane hamile pantolonu almıştım

Ne zor beklemek.
Hic bi fikirde yok durumumla alakalı,daha da can sıkıcı oluyor.Bi iyi haber bi kotu,bi iyi haber bide simdi boyle belirsizlik oldu,iyice stres yaptım sanırım:KK64:

Ay sorma aklıma gelmedi ama işe geciktim diye zaten hemen açtı dinledi kapattı de yalnizdim da cekemedim:110: ay keşke normalde de ses dışarıdanda duyulsa :emir_bebek:

Amin inşallah canım:KK200: darısı başına

:KK48: Kurban olsunlar onu vereneee
Var bikac bisy dinlemek icin oyle ama tartisilir tabii :)

Bende gördüm çok şükür carsamba gittim görememiştik persembe doktor tokso plazma testlerinden filan istedi onları yaptırmaya gittim hastaneye gitmişken baska bi dr daha göründüm ve gördüm miniğimi :KK200:Bir gün bile farkediyo kızlar cünkü carsamba gittiğim dr ultrasonu cok cok daha iyiydi 6+4 olmam lazımdı sata göre 6+1 cıktı yarım santimmiş bebiş cok kücük oldugu icin duyamadım kalp atısını ama pıt pıt yanıp sönüyodu gördüm :emir_bebek:gecen persembe 5000 lerde cıkmıştı beta ikiye katlayarak gitse bu persembe 40000 ler filandı heralde

Kızlar çarşamba tahlil yaptirmistim sağlık ocağında bugün kadın doğuma gösteririm diye HCG 52978 çıkmış bebeği görürüm dimi
Canım görürsün inşallah ben gecen perşembe yaptırdım 5000 lerde cıktı dün gittim tam bi hafta sonra gördüm sende güzek haberlerle gel inşallah

canım aile hekimliğinde kart açtırman gerekiyor sen gitmesen de onlar sana ulaşacaklardır zaten. aile hekimliğine başvurmanın en önemli amacı 20. haftadan sonra yaptırman gereken tetanoz aşısı,bu aşııyı özel kadın dogumcunda yaptıramazsın o da seni sağlık ocagına yönlendirecek. eğer kalp atışlarını duyduysan şuan sağlıklı bir gebelikse bir uğra bağlı bulundugun aile sağlığı merkezine yaptır kaydını :KK66:
Henüz duymadik cnm ben gittiğimde 5. Haftaya yeni girmiştim 7. Haftada gel dedi doktor inş duyarız çok da heycanlaniyorum. Benim aile hekimim başka bi ilde sanırım önce onu değiştirme gerekİçek o zaman teşekkür ederim

Benim tüp bebek olduğu için rutin koruma amaçlı kullanıyorum günde 3tane 200mg ama normal gebeliklerde kanama şikayeti olmadığı sürece kullanımının fayda sağladığına dair net bir bilgi Yok açıkçası. Senin gebeliğin normal yolla mı oldu??
Benim ilk gebeliğin
Benim tüp bebek olduğu için rutin koruma amaçlı kullanıyorum günde 3tane 200mg ama normal gebeliklerde kanama şikayeti olmadığı sürece kullanımının fayda sağladığına dair net bir bilgi Yok açıkçası. Senin gebeliğin normal yolla mı oldu??
Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca ikinci gebeliğimde dr önlem amaçlı vermişti. Şimdi de oğlum 3 yaşında ve sürekli kucak istediği için bazen taşımak zorunda kalıyorum. Bel agrım oluyor çok fazla. Biraz da korktuğumdan progestan kullanmak istiyorum açıkçası. Inşallah hepimiz hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Hayirli cumalar hanimlar insalh herkes iyidir ve tabi minnaklarda oyle ara verdim giremedim cunku kizim 1 haftadir atesler icinde firsatim olup yazamdim allah nasip ederse 7. Haftaya giricem bir hafta sonra yani 8 haftlikken dr. Gidip kalp atislarini duymayi planliyorum okuyamadigim icin duyanlar varsa hayirli olsun diyorum simdiden darisi bekleyen annislerin basina olsun insalh

Back