• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gecmis olsun.Sizin kan degerleri nasil?
Benimde kanamam oldu ama Eylul 6da.Cok karmasik bi durumdayim iyice saskina döndüm.Degerlere gore devamda ediyor.

Ben 3 defa kan verdim ve değerlerim gayet iyiydi. Zaten benim o dönem lekelenmem olmadı. Lekelenmem daha sonradan oldu ve olduktan sonra kan vermedim doktora da gitmedim. Yarın doktora gideceğim kalp atışı için. Inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Ben de merakla bekliyorum.

Ben 3 defa kan verdim ve değerlerim gayet iyiydi. Zaten benim o dönem lekelenmem olmadı. Lekelenmem daha sonradan oldu ve olduktan sonra kan vermedim doktora da gitmedim. Yarın doktora gideceğim kalp atışı için. Inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Ben de merakla bekliyorum.

Insallah cikmaz sikinti.Guzel haberler alirsin.Beklemek zor :)

Aaa negüzel biz de 6+0 olduk bugün.ptesi kalp atışı için gidicez çok çok çokkk heyecanlıyımmmm. Benim sabah bulantılarım başladı hafiften,belim enbaşından beri ağrıyor,göğüs hassasiyetim de var ama onun progestandan olduğunu düşünüyorum ama en en en önemlisi karnım 5aylık gibi şişti Yok böyle bişey :110: zayıf bi insanım hiç karnım yok normalde ama şuanda top gibi önümde kocaman çıkıntı var çok komik :nazar:
Günaydın kızlar. Progestan günde kaç tane kaç mg lık kullanıyorsun ? Ben ilk hamileliğimde kullanmıştım şimdi daha dr a gitmediğim için kullanmıyorum ama sanki kullanmak daha iyi gibi geliyor bebek açısından

İnşallah devam ediyordur canım gerçi bu sabah yine bulantım oldu çıkaramadım ama göğüslerimdeki dolgunluk yok
Göğüs dolgunluğu benim de baya azaldı. Sanırım ilk öğrendiğimizde adet olamadığımız için göğüslerde aşırı şişlik ve hassasiyet oluyor. Adet zamanı geçince azalıyor

Günaydın kızlar. Progestan günde kaç tane kaç mg lık kullanıyorsun ? Ben ilk hamileliğimde kullanmıştım şimdi daha dr a gitmediğim için kullanmıyorum ama sanki kullanmak daha iyi gibi geliyor bebek açısından
Benim tüp bebek olduğu için rutin koruma amaçlı kullanıyorum günde 3tane 200mg ama normal gebeliklerde kanama şikayeti olmadığı sürece kullanımının fayda sağladığına dair net bir bilgi Yok açıkçası. Senin gebeliğin normal yolla mı oldu??

Arkadaslar bişey sormak istiyorum inş ilk gebeliğim olucak onun için herşeyi burda size soruyorum ben şimdi özel bi hastaneye gidiyorum doktor a sağlık ocağına gidip kayıt mi olmak gerekiyo onlar da takip ediyolar mis heralde

Günaydın kızlar. Ya Benim karnım aşırı şişti oğlumda hiç böyle olmamıştı. Annem şimdiden 5 aylık gibi duruyor diyo. Ciddi ciddi baya çıktı :oha:
ahah yukarıda ben de aynı şeyi yazdım.benim de kızım da hiç böyle olmamıştı yine erken çıkmıştı karnım ama 10. 12. haftadan sonraydı.bunda daha 6+0 ım ama kocaman top gibi karnım var,50kilo insanım çok komik duruyor :)

Arkadaslar bişey sormak istiyorum inş ilk gebeliğim olucak onun için herşeyi burda size soruyorum ben şimdi özel bi hastaneye gidiyorum doktor a sağlık ocağına gidip kayıt mi olmak gerekiyo onlar da takip ediyolar mis heralde
canım aile hekimliğinde kart açtırman gerekiyor sen gitmesen de onlar sana ulaşacaklardır zaten. aile hekimliğine başvurmanın en önemli amacı 20. haftadan sonra yaptırman gereken tetanoz aşısı,bu aşııyı özel kadın dogumcunda yaptıramazsın o da seni sağlık ocagına yönlendirecek. eğer kalp atışlarını duyduysan şuan sağlıklı bir gebelikse bir uğra bağlı bulundugun aile sağlığı merkezine yaptır kaydını ;)

ahah yukarıda ben de aynı şeyi yazdım.benim de kızım da hiç böyle olmamıştı yine erken çıkmıştı karnım ama 10. 12. haftadan sonraydı.bunda daha 6+0 ım ama kocaman top gibi karnım var,50kilo insanım çok komik duruyor :)
Aynen öyle komik duruyor çok erken oldu ya :) yalnız değilmişim :anneadayı::halay:

Aaa negüzel biz de 6+0 olduk bugün.ptesi kalp atışı için gidicez çok çok çokkk heyecanlıyımmmm. Benim sabah bulantılarım başladı hafiften,belim enbaşından beri ağrıyor,göğüs hassasiyetim de var ama onun progestandan olduğunu düşünüyorum ama en en en önemlisi karnım 5aylık gibi şişti Yok böyle bişey :110: zayıf bi insanım hiç karnım yok normalde ama şuanda top gibi önümde kocaman çıkıntı var çok komik :nazar:
Benimde 6+2 bugün pazartesi gitcem bende kalp atışı için inşallah duyarız

Ben normal de de göbekli olduğum için fark edemiyorum:KK59: ama şişkinlik oluyo

Benimde 6+2 bugün pazartesi gitcem bende kalp atışı için inşallah duyarız

Ben normal de de göbekli olduğum için fark edemiyorum:KK59: ama şişkinlik oluyo
inşallah duyarız arkadaşım yaa, benim tüp bebek bu gebeliğim oyüzden hem biraz daha fazla heyecanlı hem de endişeliyim ister istemez ;) kan değerim enson ptesi baktırdıgımda 10binleri görmüştü ordan hesap edersem duyarım gibi geliyor eğer sağlıklı bir gebelikse inşallahh :)

Anladım canım benim 1 aylık olması gerektiği zaman 50 çıkmıştı değerim düşük geliyor bana ondan sordum randevumda pazartesiye.
Canım benim ilk gebeliğimde adetimi 10 gün geçtiğinde 45 cıkmıstı geç döllenmeydi iki gün sonra baktır demişti dr katlamıstı ikiye telaşlanma güzel haberler alırsın inşallah

Back