• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
Kızlar hayırlı kandiller öncelikle🌸 bulantılarınız ne durumda benim bugün üç kez olunca iyice yıprandım çalışıyorum da içim dışıma çıktı resmen. Bir düzene binmişti sabah uyanınca gidiyordum koşarak sonra rahat ediyordum bugün aştı iyice kendini midem
günaydınn
hala devam ediyor. günün hep aynı saatlerinde. sabah işe gelmeden önce, akşam eve gidince. açken oluyor sanıyordum ama bazen tokkende öğürme geliyor. az kaldı geçecek sabır

Merhaba kızlaarr, tahmin de bulunabilir misiniz? 11+5 haftalık
hhhhh.webp

Ben de dün doktor muayenesine gittim kızlar,
Minik kendini gösterdi ve kalp atışı gördük maşallah 😍🧿 insanın boş gebelik sonrasında bunu görüp şahit olması müthiş duygu maşallah 😍🧿 rabbim sağlıkla ilerleyip kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🙏
Bu arada normalde 6+1 iken gitmiştim, 6+4 çıktı maşallah 😍🧿🧿doktorum kalp atışını dinletmedi ısı verdiği için 3 aydan önce buna sıcak bakmadığını söyledi.

Tmd2020 Tmd2020
Sat 19 aralık
Yaş 34 3.gebeliğim ama diğer ikisini kaybetmiştim daha önce ki gebelşklerimde kalp atışı olmamıştı bugün duydum o kadar mutluyum ki umarım herkes bu duyguyu tadar
maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
tahmini doğum tarihine 19/09/25 yazdm ama ?

Ben de dün doktor muayenesine gittim kızlar,
Minik kendini gösterdi ve kalp atışı gördük maşallah 😍🧿 insanın boş gebelik sonrasında bunu görüp şahit olması müthiş duygu maşallah 😍🧿 rabbim sağlıkla ilerleyip kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🙏
Bu arada normalde 6+1 iken gitmiştim, 6+4 çıktı maşallah 😍🧿🧿doktorum kalp atışını dinletmedi ısı verdiği için 3 aydan önce buna sıcak bakmadığını söyledi.
yaaaa maşallah ona , bazı doktorlar dinletmiyormuş evet
olsun onlar iyi olsun , gördüysen oda yeter
bizimde bugüne alındı randevumuz. heyecanlıyım sanki ilkmiş gibi :)

yaaaa maşallah ona , bazı doktorlar dinletmiyormuş evet
olsun onlar iyi olsun , gördüysen oda yeter
bizimde bugüne alındı randevumuz. heyecanlıyım sanki ilkmiş gibi :)
yaa saat kaçta canım? 😍

Dün özelde doktorum hamilelik tahlillerini yapalım dedi, ama bazılarını sigorta karşılamıyomuş başka özel hastaneye gönderdikleri için. Karşılananları yaptırdım diğerlerini aldım, bugüne devletten randevu aldım gideceğim kalan tahlilleri isteyeceğim. Gitmişken belki farklı doktor muayene etmek isterse yine muayene olurum ben de 😍🧿

yaa saat kaçta canım? 😍

Dün özelde doktorum hamilelik tahlillerini yapalım dedi, ama bazılarını sigorta karşılamıyomuş başka özel hastaneye gönderdikleri için. Karşılananları yaptırdım diğerlerini aldım, bugüne devletten randevu aldım gideceğim kalan tahlilleri isteyeceğim. Gitmişken belki farklı doktor muayene etmek isterse yine muayene olurum ben de 😍🧿
saat 3 de
ol ol gitmişken bide o baksın :D
bende komple sağlık ocağında yaptırdım tahlilleri. aynı şey zaten fark etmiyor

saat 3 de
ol ol gitmişken bide o baksın :D
bende komple sağlık ocağında yaptırdım tahlilleri. aynı şey zaten fark etmiyor
Toxoplazma, rubella d vitamini b12 ve folat ferrin hepsine bakıyolar mı aile hekimliğinde de? Bilmiyodum. Neyse hastanede hepsini yaparlar sanırım.

Sen de inşallah cnm evet duydum çok şükür snn kaç haftalık

Hayırlı kandiller cnm bnm de 2 gündür iyice arttı bulantı kusma. Hiç iyi hissetmiyorum yaa. Hayırlısıyla sağlıkla geçseydi bu günler. Çok zor çok yıpratıcı bi süreç
Ben de çok yıprandığımı hissediyorum elimde ayağımda hâl kalmıyor. Nasılsa gidecek diye yemek yemek istemiyorum artık 🙊

Ben de çok yıprandığımı hissediyorum elimde ayağımda hâl kalmıyor. Nasılsa gidecek diye yemek yemek istemiyorum artık 🙊
sen ye yinede. çıkarsanda ondan vitamin alınıyormuş
benimde mesela ağzımın tadı yeni yeni geliyor. hala su içemiyorum o ayrı

selam kızlar biz 11. haftayı bitirdik 10 yıl aradan sora üçüncüye hamileyim. Haftaya ikili testimiz var cinsiyetide merak etmiyor değilim.İlk gebeliklerimde 16 ve sanıyorum 17. haftalarda hissettiğim bebek hareketlerini şimdiden hissetmeye başladım araştırdım ama benim gibi hisseden çok az kişi var bağırsak hareketi diyende var ama değil esasen seğirme de değil başlangıçta küçük bir cimdik atma gibiydi git gide ani minik bir tekmeye dönüştü ve biranda acayip panik oluyorum müthiş güzel duygu isteyen herkes umarım evlat sahibi olur

Back
X