• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
SekerPancarii SekerPancarii Cok gecmis olsun. Allah kizini sana bagislasin... Insallah en kisa zamanda yine guzel haberler alirsin :KK200:
Amin canim :dua::KK200::KK200::KK200:
senin iki gunde pihtilarin bittimi ben dusugumde 10 gun adet oldum cok agrim oldu cok kalin pihtilar attim. insallah senin agrisiz olur ve insallah sanada en yakin zamanda nasip olur mutlulugun daim olur insallah
Hala devam ediyo kanama ve pihti dusmesi canim biraz belim agriyo o kadar aminn inşallah hayirli zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin Rabbim tum isteyenlerle beraber:KK200:

SekerPancarii SekerPancarii Canım çok üzüldüm ya...Rabbimin bi bildiği vardır. Allah hayirlisini versin. Demekki sağlıklı bi gebelik değildi. Yine nasip olur inşallah,üzme kendini. Çok geçmiş olsun.
Sagol canim bende oyle dusunuyorum herseyde bi hayir vardir Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin hepimize:KK200:

Merhaba hayırlı uğurlu olsun ne güzel bir haber :) Hissiyat olarak ben de ikiz olacak diyorum eşime, bakalım biz daha doktora gitmedik :) Benim ikinci hamileliğim ama ikiz olursa çok farklı bir duygu olacaktır.
Teşekkür ederimmmm,,gerçekten farklı bir duygu ve heyecan,,ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar,,sağ salim alalımmm kucağımıza inşallah

Yüzük testi nedir canım ilk defa duydum :KK57:
şimdi düz bir altın yüzük alyans ve saç ya da ip ile yapılıyor. Tabii tutmadığı da oluyor da eğlence oluyor ipi yüzüğe geçiriyorsun. Sağ elinle yüzük takılı ipi sol bileğinin üzerine getiriyorsun. Yüzük bir takım hareketler yapmaya başlıyor. İleri geri hareket ederse erkek daire çizerse kız oluyor.

kizlar esim kardesim kizim hrp hasta oldular soguk alginligi oksuruk insallah bana gecmez bende bademcikde var bu surec nasil hizli atlatcaz bilmiyorum kizim ilaci verdin gibi kusuyo bi turlu basaramadim yine igne yoluna basvurucam galiba hamilelikde zor ya kiz hasta masta ama canima okuyor kerata

Kızlar merhaba 3. Değerimin sonucu da 11,87 ye düşmüş. Bebişim düştü sanırım. Doktor gitmedim henüz. Bu durumda kimyasal gebelik mi oluyor

Back