• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar benimde dun aksam hafif mide bulantim oldu ama oyle cok degil her seyi yiyorum. Bugunde oldu biraz. Acaba diyorum psikolojik mi?
Degildir diye dusunuyorum :) Asıl belirtiler 7-8 haftalarda ve sonrasinda vuruyor.

Yaşim 23 canim 2. hamileligimdi:KK200:

Allah saglik versin canim.Cok gecmis olsun.
Insallah en kisa zamanda surpriz yapar minik bi kardes :)

Çok geçmiş olsun öncelikle ☹ Allah diğer evladınızı size bağışlasın.
Benim kahverengi lekelenmem oluyor, biraz ateşim de vardı 2 gün önce. Sizin mesajlarınızdan sonra tedirgin oldum. Sizin kanamanız çok yoğun muydu? Regl kanaması gibi mi? Afedersiniz ama kıl gibi incecik sekilde kan da oluyor arada. Sizin bahsettiğiniz pıhtı bu şekilde mi yoğun muydu?

Gecmis olsun.Sizin kan degerleri nasil?
Benimde kanamam oldu ama Eylul 6da.Cok karmasik bi durumdayim iyice saskina döndüm.Degerlere gore devamda ediyor.

Bugun dr a gittim bebisi gormedik ama beta degeri guzelmis haftaya tekrar gidicem bakalim gorebilecek miyiz

Nasil cikti degerin merak ettim canim?

Kızlar gittim bugün dr a. İkimizin biri kaybolmuş. Zaten küçük demişti doktor diğerine göre.
Sanırım boş keseydi.

Diğerini gördük ve kalbini duyduk çok şükür. 6+4 çıktık ultrasona göre. Gününe göre uyumlu. 2 hafta sonra kontrol.
Canim herşeyin hayırlısı rabbim yavruna sağlık sıhhat versin sağlıcakla doğmasını nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar:halay:

Bebeğin doğum öncesi gelişimini inceleyen embriyoloji uzmanları, bilgisayar destekli gelişmiş elektronik araçlarla yaptıkları araştırmalarda, bebeğin ana rahminde annenin psikolojik durumundan etkilendiğini, sinirler yoluyla onun mutluluğunu ve mutsuzluğunu hissettiğini ortaya çıkarmışlardır. Annenin yaşadığı bir korkudan dolayı erken doğumların, hamilelik erkense düşük olma ihtimallerin ve hatta anne huzursuzken bebeğin kasların daha hareketlenmesi gibi hamilelik evrelerinin olduğunu bilmekteyiz.

Anne adayı da dil ve kalbine bazı dua ve tesbihleri yerleştirebilir.Böylece hamilelik sebebiyle yaşadığı sıkıntıları daha iyi atlatabileceği gibi bebeğinin manevi gelişimine de katkı sağlar.:dua:

5. Hafta: el-Muhyî, el-Habîr
6. Hafta: el- Bâri, el- Velî, el- Vâlî
7. Hafta: el- Mü’min , el-Mâni
8. Hafta: el-Mübdi, el- Musavvir

Şahsen ben elimi karnıma koyup çektiğimde huzur doluyorum:KK19:

Günaydın kızlar:halay:

Bebeğin doğum öncesi gelişimini inceleyen embriyoloji uzmanları, bilgisayar destekli gelişmiş elektronik araçlarla yaptıkları araştırmalarda, bebeğin ana rahminde annenin psikolojik durumundan etkilendiğini, sinirler yoluyla onun mutluluğunu ve mutsuzluğunu hissettiğini ortaya çıkarmışlardır. Annenin yaşadığı bir korkudan dolayı erken doğumların, hamilelik erkense düşük olma ihtimallerin ve hatta anne huzursuzken bebeğin kasların daha hareketlenmesi gibi hamilelik evrelerinin olduğunu bilmekteyiz.

Anne adayı da dil ve kalbine bazı dua ve tesbihleri yerleştirebilir.Böylece hamilelik sebebiyle yaşadığı sıkıntıları daha iyi atlatabileceği gibi bebeğinin manevi gelişimine de katkı sağlar.:dua:

5. Hafta: el-Muhyî, el-Habîr
6. Hafta: el- Bâri, el- Velî, el- Vâlî
7. Hafta: el- Mü’min , el-Mâni
8. Hafta: el-Mübdi, el- Musavvir

Şahsen ben elimi karnıma koyup çektiğimde huzur doluyorum:KK19:
Benim oğlumda düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi vardı plasenta previaydı. 1 ay erken doğmasına rağmen küveze girmedi dua sayesinde öyle olduğuna inanıyorum ben biz hep El Mübdi çekiyorduk eşimle.

Ilk bebegin miydi.? Henuz kucuk oldugundan hic beklemeden tekrar kalabilirsin moralini yuksek tut yeterki
Bi kizim var canim inşallah sağolasin bugun biraz daha iyiyim :dua:
SekerPancarii SekerPancarii canım çok üzüldüm rabbim sabır versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canim sagol:dua::KK200:
SekerPancarii SekerPancarii Allah yeniden hayırlı sağlıklı bir gebelik kısmet etsin.
Amin canim:KK200: Allah sizinkileri sağsalim kucağınıza almayi nasip etsin:nazar::KK200:
SekerPancarii SekerPancarii canım benim çok üzüldüm kaybın için.. yaşlarımız aynı imiş. Sen de çok gençsin gene olur Allahın izniyle. Bebişin tesellin olsun. Üzme kendini. Çok çok geçmiş olsun. Vardır rabbimin bi bildiği :dua::KK200:
Aynen canim herseyde vardir bi hayir:( Rabbim yine nasip eder inşallah :KK200::dua:

Oğlumu öğrendiğimde 425 ti onuda hemen hemen aynı zamanlarda öğrenmiştim kısmet diyorum oğlum tedaviyle olmuştu bunu Allah verdi. Sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum

Döllenme zamani farklıdır . Ben ilk gebeligimi adetimden 3 gun once 100 le ogrenmistim ama sagliksiz gebelikti, kurtaj oldum. Iki kati artmasi yeterli bence. Bende pazartesi kese görmeye gidecegim, ins ikimiz de görürüz :KK49:

gunaydin hamişler:anneadayı::KK200:

Eklentiler

• IMG-20170911-WA0000.jpg
    IMG-20170911-WA0000.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 51
günaydın aşırı derecede grip oldum hamileliğin halsizliğiyle birleşince işe falan gidemedim ilaç da alamıyorum zencefil limon idare ediyorum, tam mevsim geçişi dikkat edin anneler hastalanmayın çok fena oluyor insan :(

Back