• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Üfff bende de vardı ilk zamanlar sonra geçince unutmuşum. 2 gündür regli olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Bu yorumunu okuyunca hatırladım büyüme ağrılarımız 🥹🥹🥹🥹 vesvesem gitti valla 🤍

Benim doktor hala oluyor mu diye muayenelerde soruyor kasık ağrısı, biraz oluyor diyince normal bebek iyice yerine yerleşiyor rahim büyüyor ve yukarı çıkıyor diyor :)

Ense kalınlığının 11- 12. Haftada ölçümü önemli diye biliyorum sonrasında ölçmenin bi manası yokmuş . Kafanı hiç bulandırma bence canım
Öyle mi diyorsun... Yani mantıklı olan kafayı bulandirmamak aslında, 16. Haftada olcam bir dahakine zaten hiç sağlıklı bir ölçüm olmaz heralde

Kızlar bişi soracağım, ben şimdi fetal DNA yaptırdım ya doktor hiç NT ölçümü yapmıyor ama ben pimpiriklikler kraliçesi olarak ense kalınlığı da olcturmek istiyorum ama artık 15 haftalık oldum ve bir daha ki randevum Şubat 10unda. Acaba o tarihte ense kalınlığı bakmak için çok mu geç?
En son ne zaman kontrole gittiniz bilmiyorum ama fetal dna gonderseniz de burun kemiğine ve nt ye bakmıştır dr. Belki siz bakarken fark etmemissinizdir. Muhakkak bakmıştır. Bi sıkıntı olsa söylerdi. Mesela benim kızımdakinde usg de nt gözüküyor. Bugün gittik verdiği usg de yok. Cinsiyetini göstermedi Bi yarım saat sonra tekrar gittik çıkarken feral dna sonucu şu gün çıkar ama burun kemiği var nt 1,2 dedi. Ben usg yaparken görmemiştim merak da etmiştim

En son ne zaman kontrole gittiniz bilmiyorum ama fetal dna gonderseniz de burun kemiğine ve nt ye bakmıştır dr. Belki siz bakarken fark etmemissinizdir. Muhakkak bakmıştır. Bi sıkıntı olsa söylerdi. Mesela benim kızımdakinde usg de nt gözüküyor. Bugün gittik verdiği usg de yok. Cinsiyetini göstermedi Bi yarım saat sonra tekrar gittik çıkarken feral dna sonucu şu gün çıkar ama burun kemiği var nt 1,2 dedi. Ben usg yaparken görmemiştim merak da etmiştim
İşte boyle herkese bakmışlar ama benim doktorum bakmadı malesef çok eminim. Kafa tasını ve boyunu ölçtü sadece, benim de o yüzden aklımda kaldı...

Kızceler, kontrolden çıktım NT si iyi burun kemiğini gördük çok şükür, fetal DNA için de kan verdik. Bizimki naptiysak göstermedi kendini yürüdüm çikolata yedim yok. Yan gelmiş yatıyor. Dr çok zorladı yanılmam heralde ama erkeğe benziyor dedi 😀 yine de net bir görüntü alamadığı için 2 gün sonra tekrar gideceğiz o da ben çok merak ettiğim icin Bi daha bakalım dedi 😀 çok şükür hersey için ♡
Çok şükürrr 😍 inşallah cinsiyeti de öğrenirsiniz kendini gösterir de 😍 fetal dna da çok uzun sürede çıkmıyor zaten max2 hafta

Kizlar dörtlü tarama yaptıracak misiniz ? Benim kafam karışık biraz. Aldığım dogum paketinde 2li ve 4lu tarama var2li yaptırdım temiz 4lubl yaptırsam mi yaptirmasam mi bilemiyorum
Hanımlar çok şükür güzel haberle geldim🥰🥰 bugun kendi doktorum nobetciymis simdi ciktim yanindan. Dünku doktora biraz kızdı neden boyle bilgi veriyolar diye bakti hersey yolunda rahim uzunlugunu olcmeye bile gerek yok gayet yeterli bi uzunluk dedi bebek de yerinde sadece plasenta biraz rahim agzina yakin ama daha 15+2 sin ilerideki surecte yer degistirecek suan bi sorun teşkil etmiyo dedi. Progestani da kullanmana gerek yok iyice sersemletir seni dedi. 🙏🙏♥️♥️♥️ cok şükür Rabbime iyiki 1 hafta beklemedim yoksa onun stresiyle olmayan da olacakti
Bende 15+2de girmiştim benim doktorum da plesenta aşağıda biraz ama korkma demişti :)

Bana sadece yatacaksın diyor 3 haftadır yatıyorum sizde kahverengi akıntı olmuş muydu ?
Bende akıntı olmadı ama ağrısı çok oldu
Umarım sizinde kapanır 🙏🏼

Gebelik başında bulaşıcı hastalık krizi yaşadım, çok sor bir süreçti..çok iyi anlıyorum sizi.. umarım herrr şey gönlünüzce olur🥰
Amin inş 🙏🏼 Allah’a sığındım artık 🙏🏼

İşte boyle herkese bakmışlar ama benim doktorum bakmadı malesef çok eminim. Kafa tasını ve boyunu ölçtü sadece, benim de o yüzden aklımda kaldı...
Benim doktorum da sadece "burun kemiğini gördük" diyerek hızlıca geçti o kısmı. Doktorun dillendirmemiş olsa da illaki bakmıştır. Herhangi bir işaretleme vs yapmadı zaten hızlıca bakıp geçti sadece. İçin rahat olsun bir problem olsaydı söylerdi

Kızceler, kontrolden çıktım NT si iyi burun kemiğini gördük çok şükür, fetal DNA için de kan verdik. Bizimki naptiysak göstermedi kendini yürüdüm çikolata yedim yok. Yan gelmiş yatıyor. Dr çok zorladı yanılmam heralde ama erkeğe benziyor dedi 😀 yine de net bir görüntü alamadığı için 2 gün sonra tekrar gideceğiz o da ben çok merak ettiğim icin Bi daha bakalım dedi 😀 çok şükür hersey için ♡
Maşallah canım benim ❤️ sağlıkla gelsin minik hayırlısıyla öğrenirsin inşallah en kısa zamanda 🤲 🥰
Selamlar kızlar , bugün fetal Dna sonucumuz geldi çok şükür düşük riskli temiz çıkmış. Allahımm elhamdülillah çok sevindik 🥰🥰 Ve bir kızımız olacakmış inşallah, bir oğlum vardı bir de kızım oluyor Allahın izniyle çok mutlu olduk 🥰🤲🏼🌸
Maşallah sağlıkla gelsin cici kızın hayırlısıyla kucağına al insallah❤️ 🥰
Hanımlar çok şükür güzel haberle geldim🥰🥰 bugun kendi doktorum nobetciymis simdi ciktim yanindan. Dünku doktora biraz kızdı neden boyle bilgi veriyolar diye bakti hersey yolunda rahim uzunlugunu olcmeye bile gerek yok gayet yeterli bi uzunluk dedi bebek de yerinde sadece plasenta biraz rahim agzina yakin ama daha 15+2 sin ilerideki surecte yer degistirecek suan bi sorun teşkil etmiyo dedi. Progestani da kullanmana gerek yok iyice sersemletir seni dedi. 🙏🙏♥️♥️♥️ cok şükür Rabbime iyiki 1 hafta beklemedim yoksa onun stresiyle olmayan da olacakti
Güzel haberlerle gelmene çok çok çok sevindim kuzum benim. İkinizin de iyi olmanıza çok sevindim. Bazı doktorlar gereksiz korkutuyor işte insanı. En iyisi kendi guvendigin doktor 🥰❤️
Canım sen yetkili birine benziyorsun 😁 ben aile hekiminde vitamin değerlerime baktırmak istiyorum, d vit, demir, magnezyum, kalsiyum bunları istiycem sence başka baktirmam gereken bir değer var mı tavsiye edebilecegin 😊
Kız benim nerem yetkili lady peacock lady peacock benden bin kat yetkili. 🤣🤣 Sen ondan yapabilecekleri bütün testleri iste onlar yaparlar SulErzkn SulErzkn dediği gibi ❤️🥰

Canım, benim doktorum burun kemiğine ve ense kalınlığına bakmasına ve ikili testim düşük riskli gelmesine rağmen üzerine basa basa down sendromu olup olmadığından emin olmak istiyorsan fetal dna yaptıracaksın bu şekilde bilgilendirmek zorundayız biz aileleri dedi. Fetal dna vermişsin temiz gelirse burun kemiği ense vs hiç takılma. Senin yapman gereken sürecine güvenip fetal sonucunu beklemek. Yorma kendini annesi bebeğin de hisseder..😍

Çok sevindim gerçekten güzel haberler duymak o kadar iyi geliyor ki gebelikte
Özellikle herhangi bir doktorun yaptığı farklı bir yorumda sürekli kafanda tilkiler dolaşıyor
Neyseki gidip öğrenmişsin herşey yolundaymış en azından ❤️

Çok sevindim gerçekten güzel haberler duymak o kadar iyi geliyor ki gebelikte
Özellikle herhangi bir doktorun yaptığı farklı bir yorumda sürekli kafanda tilkiler dolaşıyor
Neyseki gidip öğrenmişsin herşey yolundaymış en azından ❤️

Çok bulantım olmadı sivilcem epey oldu ve kız 😬 bende tutan tek teori popo basen büyümesi.

Ben kız hissediyorum. İlk kez buradan birine böyle yorum yaptım tutarsa bi loto oynarım.
Evet bende de popo baya çıkıyor 😂😂 ahahasjs bütün teorik belirti ne varsa kendimde arıyorum resmen hepsi de var 🤣🙈
Hadi bakalım hislerin doğru çıkar mı bilmiyorum ama doktordan çıktığım zaman hepinize haber edeceğim o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🤣

Back