• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Temu kullaniyorum balım ben sıkıntı yaşamadım kullanmayan birinin indirmesi lazım bu linkle, ben güzel ürünler aldım bugüne kadar problem yaşamadım ama açıklamayı çok iyi oku ölçü ebat nedir tam açıklaması nedir bak görsele aldanma 😊 eşim yüzde yüz indirimde açıklamaya bakmadan gitmiş matkap seti almış aklınca eve geldi matkap çıkartması 😂😂 şimdi bensiz alışveriş yapmıyor çıkartmayı da dolaba yapıştırdım ders olsun diye sakın kimseye anlatma diyor 😂😂 daha önce de soranlar oldu forumda anlattım yani dikkatli olmakta fayda var 😂😂 bende baktım bir sürü ürün çok şeker parçalar var arasam bulamazdim sevemiyorum abartmamk için eleme yapacağım karar veremiyorum 😂
Aa kötü olmuş ben yazın mayo bikini terlik filan aldım o vergisi en düşük mükemmel zamanında 🤣 hepsi çok iyi geldi terliğim hala cırtlamadı bu arada burdan alsam 50 yerinden patlamıştı 🤭🤭 bebiş kıyafetleri çok güzel 😍 çok farklı şeyler var fena düştüm 🥰 sepette 3 binlik ürün var şuan haziran gibi onaylarım sanırım siparişi

Aa kötü olmuş ben yazın mayo bikini terlik filan aldım o vergisi en düşük mükemmel zamanında 🤣 hepsi çok iyi geldi terliğim hala cırtlamadı bu arada burdan alsam 50 yerinden patlamıştı 🤭🤭 bebiş kıyafetleri çok güzel 😍 çok farklı şeyler var fena düştüm 🥰 sepette 3 binlik ürün var şuan haziran gibi onaylarım sanırım siparişi
50bin civarı da ben eklemisim acayip eleme yapmam lazım alacağım üç beş parça yeni doğan dönemi için, daha büyüklerini zamanla alacağım, kaldı ki annem hızını alamamış örtüler falan almış öyle bı eksikte yok anca tulum falan eklemisim, eşim görse kalbine iner, tabii hepsini almayacağım ama yine de güzeller ne yapayım 😂😂

50bin civarı da ben eklemisim acayip eleme yapmam lazım alacağım üç beş parça yeni doğan dönemi için, daha büyüklerini zamanla alacağım, kaldı ki annem hızını alamamış örtüler falan almış öyle bı eksikte yok anca tulum falan eklemisim, eşim görse kalbine iner, tabii hepsini almayacağım ama yine de güzeller ne yapayım 😂😂
Oyy ben 3 bini büyüttüm gözümde 🤣🤣🤣 napmışsın sen bizim şimdi çevredende gelmeye başladı bir şey almamak en iyisi dedim son 1 ay kala duruma göre ayarlıcm yoksa elimde kalır çoğu büyük ihtimal şimdiden 3 battaniyesi oldu 🤣 bende bakıyordum hangisinden alsam diye daha nereye alabilirim şimdi 🙄 hediyeden kalan kullanamadığım olursa da hediye ederim durumu olmayan birine sanırım banada ders oldu bir daha birine bebek için hediye almam e bebek yada civilden hediye kartı alır veririm duruma göre alsınlar 🤣

Oyy ben 3 bini büyüttüm gözümde 🤣🤣🤣 napmışsın sen bizim şimdi çevredende gelmeye başladı bir şey almamak en iyisi dedim son 1 ay kala duruma göre ayarlıcm yoksa elimde kalır çoğu büyük ihtimal şimdiden 3 battaniyesi oldu 🤣 bende bakıyordum hangisinden alsam diye daha nereye alabilirim şimdi 🙄 hediyeden kalan kullanamadığım olursa da hediye ederim durumu olmayan birine sanırım banada ders oldu bir daha birine bebek için hediye almam e bebek yada civilden hediye kartı alır veririm duruma göre alsınlar 🤣
Ya bende almayacagim zibinlar falan dolu oglumdan hepside beyaz ve bir iki kere anca kullanılmış bende son döneme birakacagim eleme yapıp işte cinsiyet farkı var diye tulumlar alacağım, sevdiklerimi ozendiklerimi, tecrübeliyim alıp giydirememe konusunda, hızlı toparlanacaklar inşallah sağlıcakla o yüzden az olsun öz olsun zamana yayariz alışveriş işini 😊

Ya bende almayacagim zibinlar falan dolu oglumdan hepside beyaz ve bir iki kere anca kullanılmış bende son döneme birakacagim eleme yapıp işte cinsiyet farkı var diye tulumlar alacağım, sevdiklerimi ozendiklerimi, tecrübeliyim alıp giydirememe konusunda, hızlı toparlanacaklar inşallah sağlıcakla o yüzden az olsun öz olsun zamana yayariz alışveriş işini 😊
Kız çocuğu olunca tutamıyor insan kendini erkeğe göre pek şey yok ki kızlara her şey cicili bicili 🤣 gözlük bile var sepette inşallah sağlıkla gelsinler de kullanmayı nasip etsin rabbim 🥰

Selam kızlar hastanelerden doğum fiyatı aldınız mı hiç fiyatlar nasıl biliyor musunuz 🌸 Ben Ankarada Lokman Hekım e sordum 24.haftadan sonraki mini paket 6 muayene nst ler tahlil fln 56 dediler sadece doğum 47 bin . Baska fiyat bılgısı olan var mı

Kızlar selam kendi dr uma yazdım karın bölgende ağrın yada kanaman yoksa bebek hareket ediyorsa gelme boş yere dedi ağrım var ne yazık ki hem de baya öksürürken gülerken falan çok ağrım oluyor sırt bölgemde kremde olmaz dedi sadece parol içebilirsin dedi oda fayda etmiyor.
neyse artık yavaş hareket etmeye çalışıyorum. işe de gidip geliyorum dinlenemiyorum. onun da etkisi oluyor tabi

Kizlar bişey soracağım ben drumu değiştirmek istiyorum şuan herhangi bi Dr beni kabul edermi oykumu takibimi bastan beri bilmediği için sorun yapar mı

Kizlar bişey soracağım ben drumu değiştirmek istiyorum şuan herhangi bi Dr beni kabul edermi oykumu takibimi bastan beri bilmediği için sorun yapar mı
Son ayda doktor değiştirenler bile oluyor sıkıntı olacağını düşünmüyorum doktor açısından. Çevremde bazı kişiler devlette muayeneleri olup son ayda özele gidip doğumuda orda yapıyorlar.

Hıc Problem olmaz sadece ilk ultrason fotoğrafını yanınızda bulundurun yeterli, belirtmeniz gereken önemli bı hastalık hassasiyet varsa onu da belirtirsiniz ben oğlumda son haftalar değiştirdim sadece ilk ultrason fotoğrafını istiyorlar

Kızlar selam kendi dr uma yazdım karın bölgende ağrın yada kanaman yoksa bebek hareket ediyorsa gelme boş yere dedi ağrım var ne yazık ki hem de baya öksürürken gülerken falan çok ağrım oluyor sırt bölgemde kremde olmaz dedi sadece parol içebilirsin dedi oda fayda etmiyor.
neyse artık yavaş hareket etmeye çalışıyorum. işe de gidip geliyorum dinlenemiyorum. onun da etkisi oluyor tabi
İstanbulda yarın okullar tatil olmuş. Hamileler de idari izinli olacakmış. Özelde çalışıyorsun galiba. Ama izin size de uygulanır di mi ?
Neden kabul etmesin ? :KK51:
Çok özel takip gerektiren riskli bi gebelik varsa tercih etmeyebilir ama ekserisi için sorun olmaz. Arkadaşın dediği gibi son ay bile Dr değiştiren var. Kime gideceksin ? Neden değiştirmeyi istiyorsun ?

Eklentiler

• 7b346ae9-92f6-4c6e-a1a7-f183bb709189.webp
    7b346ae9-92f6-4c6e-a1a7-f183bb709189.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar temu kullanan yada düşünen var mı bebeğe bir kaç parça seçtim 🤣 ücretsiz olması için iki kişinin daha desteği lazım link bıraksam tıklar mısınız? Aynı kampanyaya katılan varsa oda bana linkini atsın bende yardımcı olurum ☺
Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!
Kuzum ben aldım ama hepsi polyester geldi halbuki%100 cotton yazıyodu açıklamalarda aklında olsun 😢

Son ayda doktor değiştirenler bile oluyor sıkıntı olacağını düşünmüyorum doktor açısından. Çevremde bazı kişiler devlette muayeneleri olup son ayda özele gidip doğumuda orda yapıyorlar.
Peki teşekkürler canım
Hıc Problem olmaz sadece ilk ultrason fotoğrafını yanınızda bulundurun yeterli, belirtmeniz gereken önemli bı hastalık hassasiyet varsa onu da belirtirsiniz ben oğlumda son haftalar değiştirdim sadece ilk ultrason fotoğrafını istiyorlar
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım ultrason fotoğraflarımi yanıma alıp giderim o zaman
İstanbulda yarın okullar tatil olmuş. Hamileler de idari izinli olacakmış. Özelde çalışıyorsun galiba. Ama izin size de uygulanır di mi ?

Neden kabul etmesin ? :KK51:
Çok özel takip gerektiren riskli bi gebelik varsa tercih etmeyebilir ama ekserisi için sorun olmaz. Arkadaşın dediği gibi son ay bile Dr değiştiren var. Kime gideceksin ? Neden değiştirmeyi istiyorsun ?
Benim yıllardır gittiğim drum erkek bu zamana kadar hiç vajinal muayene gerekmedi aşılama vs hep onda yaptığım halde zaten vajinal de bakmıyor ama ben tecrübelerine çok güvendiğim için fiyat olarakta uygun olduğu için hep o dru tercih ettim hamileliğimin başlarında başka Dr vs gittim ama güven problemi oldu son kontrolde Cüneyt hoca ya normal doğum yapabilirmiyim diye sordum şuan bı sorun gözükmüyor demişti dolayısıyla artık kadın drla devam etmek istiyorum rahatlık vs için ersoyda doğum yapan çok fazla insan var yakınımda çokta memnun olduklarını söylediler çoğu Dr da normal doğum yanlisiymis hatta bu sebebten bende bı doğum dru seçmem gerektiğini düşündüm ladym

Kızlar temu kullanan yada düşünen var mı bebeğe bir kaç parça seçtim 🤣 ücretsiz olması için iki kişinin daha desteği lazım link bıraksam tıklar mısınız? Aynı kampanyaya katılan varsa oda bana linkini atsın bende yardımcı olurum ☺
Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!
Aiyyy ben saha vergiler artmadan önce deli givi alışverş yapmıştım dünyaları aldım. Ölçülere de dikkat etmiştim her aldığım tam beklediğim givi geldi hiç hayal kırıklığı yaşamadım 😍 özellikle altlarda Türk yorumları olunca en azından gümrükten geçer mi geçmez mi onu anlıyorsun. Ona dikkat edebilirsin 😍 bebiş için de kıyafet tarzı şeyleri çok almak istemiyorum yüzde yüz pamuk olmaz diye ama çok aşırı güzel kıyafetler var 🤣 nasıl duracağım bilmiyorum

Aiyyy ben saha vergiler artmadan önce deli givi alışverş yapmıştım dünyaları aldım. Ölçülere de dikkat etmiştim her aldığım tam beklediğim givi geldi hiç hayal kırıklığı yaşamadım 😍 özellikle altlarda Türk yorumları olunca en azından gümrükten geçer mi geçmez mi onu anlıyorsun. Ona dikkat edebilirsin 😍 bebiş için de kıyafet tarzı şeyleri çok almak istemiyorum yüzde yüz pamuk olmaz diye ama çok aşırı güzel kıyafetler var 🤣 nasıl duracağım bilmiyorum
Bende o zamanlar bir sürü almıştım ne uygundu valla trendyola 900e koydukları bikiniyi 120ye almıştım 😄😄 ekose etekler filan var dış giyim olarak kokoşlaştıracak tulum vs almam zaten ellemem lazım o yumuşaklığı almam gerek 😀😀 ama gözlükler tokalar ayy baktıkca deliriyorum 🥲

Bende o zamanlar bir sürü almıştım ne uygundu valla trendyola 900e koydukları bikiniyi 120ye almıştım 😄😄 ekose etekler filan var dış giyim olarak kokoşlaştıracak tulum vs almam zaten ellemem lazım o yumuşaklığı almam gerek 😀😀 ama gözlükler tokalar ayy baktıkca deliriyorum 🥲
Evet yaaa kız çocuğa göre de aşırı güzel şeyler var gerçekten kendimizi tutamayız muhtemelen yine alırız biz her şeyden 😀

İnşAllah çıkmıştır plesanta yukarı o ultrasonu bekleyene kadar da günler geçmez ben öyleyim şahsen
İnşallah canım benim inşallah. Seninde mi asagidaymis?
Kızlar malum biz yaz anneleri olacağız, hastanede giyeceğimiz doğum sonrası vs pijamalarımızı nasıl seçmeliyiz sizce? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi🙏
Canım valla ben 2 takım lohusa pijaması almayı düşünüyordum kısa kollu. Birini aldım bir tane daha alacağım. Diz altıma kadar uzun ince yarım kol gecelik almıştım kızıma hamileyken. Ebeler hastane elbisesini giydirene kadar çok iyi oldu o gelip gidip alttan muayene yapiyorlar çünkü açılma ne kadar diye. O gecelik duruyor kaldırıp koymuştum bir daha doğum yaparsam diye. Onu alacağım çantaya. Kızıma da hastane çıkışı iki - üç takım alacağım incelerden malum yaz. Gerçi annemler hep yeni doğmuş bebek üşür yaz da olsa diyorlar ama. Bilemiyorum. Kızımdan bir sürü zıbınlar takımlar kaldı yeni yeni. Kardeşine onlardan giydiririm. Her yer battaniye ince kalın.. son aya yakın onları kaldirdigim yerden çıkarıp yıkayıp hazırlayacağım. Öyle işte. Genelde ince almaktan yanayım ama bakalım nolur.
Kızlar selam cinsiyet haberi ile geldim sonunda. Çok büyük bir ihtimalle bir kızım olacak 🥰
Ayyy kızlar çoğaldı ya 🥰❤️ gözün aydın canım benim sonunda öğrendin 🥰 ❤️ çok sevindim sağlıkla al kucağına ❤️ 😍
Canım yazmakla olmaz ya bence bir gidip görünseydin? Bebeğin hareketleri hissediyorsun dimi. Yine de gidip gosterseydin. Kıyamam ya. Geçmiş olsun çok..

Back
X