• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Herkese güzel hamilelikler kolay doğumlar dilerim ben bugün 8+3 tekrar gittim kese buyuyo yolk var ama kalp atışı hala yoktu boş gebelikten kürtaj oldum çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın
Cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda yeniden nasip olur

Merhaba kizlar,
9. Haftaya kahverengi akinti ile baslamis bulunuyorum. Randevum persembe sabah, insallah hersey yolundadir

Merhaba kizlar,
9. Haftaya kahverengi akinti ile baslamis bulunuyorum. Randevum persembe sabah, insallah hersey yolundadir
Bende gribim iki gündür. Bugün kasıklarım ağrıyor. Biraz tedirginim. Ağeın var mı? Bazen akıntı gelebilir dediler ama acaba biraz önce gitsen belki kanama varsa iğneyle progestanla durdururlar

Kızlar yarın kontrol günümüz, burun ve ense ölçümü yapılacak. Biraz stresliyim, her kontrol öncesi birkaç önceden böyle oluyorum. Umarım her şey yolundadır 🌸
Âmin inşallah güzel haberlerle gelirsin🤲🏻
Benim de cuma günü kontrolüm aynı detaylı muayene olacak ben de çok endişeliyim🥲

Merhaba kizlar,
Benmde 9.haftada baya kahve akntm gelmişti ck korktm ama şükür bebek iyiydi.Randevuna kadr sürekli yatmaya cals yorma kendni,Allah in izniyle bsy plmz.

Back