• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
Ben de dün doktor muayenesine gittim kızlar,
Minik kendini gösterdi ve kalp atışı gördük maşallah 😍🧿 insanın boş gebelik sonrasında bunu görüp şahit olması müthiş duygu maşallah 😍🧿 rabbim sağlıkla ilerleyip kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🙏
Bu arada normalde 6+1 iken gitmiştim, 6+4 çıktı maşallah 😍🧿🧿doktorum kalp atışını dinletmedi ısı verdiği için 3 aydan önce buna sıcak bakmadığını söyledi.
Maşallah kuzum 🤗 Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin♥️ben dün gittim ne bebegi nede kalbini göremedi doktor kese hakkinda bilgi verdimi kuzum kese kac mm idi dün biraz endiseliyim Goremedigim icin 6+3 du dun ama doktor daha geriden gozukuyor 5+3dedi keseye 12mm dedi senin sat neydi kuzum

Kizlar istanbul avrupa yakasinda olan varmi hangi hastneye gidiyorsunz memnunmusunz şu an iyi bi doktor arayişindayim devlette olur özelde 🤗

selam kızlar biz 11. haftayı bitirdik 10 yıl aradan sora üçüncüye hamileyim. Haftaya ikili testimiz var cinsiyetide merak etmiyor değilim.İlk gebeliklerimde 16 ve sanıyorum 17. haftalarda hissettiğim bebek hareketlerini şimdiden hissetmeye başladım araştırdım ama benim gibi hisseden çok az kişi var bağırsak hareketi diyende var ama değil esasen seğirme de değil başlangıçta küçük bir cimdik atma gibiydi git gide ani minik bir tekmeye dönüştü ve biranda acayip panik oluyorum müthiş güzel duygu isteyen herkes umarım evlat sahibi olur
Ciddi misiniz çok şaşırdım 😳 ben de şu an 10. haftanın içindeyim yani böyle şeyler yaşayabilirim ayy çok heyecanlandım

Kizlar istanbul avrupa yakasinda olan varmi hangi hastneye gidiyorsunz memnunmusunz şu an iyi bi doktor arayişindayim devlette olur özelde 🤗
Ben gaziosmanpaşa avrasya hastanesinde mete sarıözkana gidiyorum. çok memnunum kendisinden. içeri kafamda kasırgalarla giriyorum benim hiçbir soru sormama gerek kalmadan her şeyi anlatıyor. çok ilgili ve bilgili birisi

Ben gaziosmanpaşa avrasya hastanesinde mete sarıözkana gidiyorum. çok memnunum kendisinden. içeri kafamda kasırgalarla giriyorum benim hiçbir soru sormama gerek kalmadan her şeyi anlatıyor. çok ilgili ve bilgili birisi
Anladim kuzum teşekkur ederim bana uzak sanirim internetten baktim sen hangi semtte oturuyosun ben kucukcekmecedeym halkali tarafinda

Kızlarrr 9+1 mişiz 😍kıpırdanıyor sıpacık 🤩
Oyyy maşallaahh yirimmmm 😍🧿
Ben de gittim karından baktı idrarım da yoktu ama göründü yine vajinal gibi net olmasa da, burada da bana kalp atışlarını gösterdi dinletmedi yine. Gerçekten insanın kalbi kıpraşıyor 😍🧿 sağlıkla büyüsün minnoşlar inşallaahhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Maşallah kuzum 🤗 Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin♥️ben dün gittim ne bebegi nede kalbini göremedi doktor kese hakkinda bilgi verdimi kuzum kese kac mm idi dün biraz endiseliyim Goremedigim icin 6+3 du dun ama doktor daha geriden gozukuyor 5+3dedi keseye 12mm dedi senin sat neydi kuzum
Canım bana doktorum kese kaç cm filan hiçbişe söylemiyo 😂 napcan öğrenip demişti kızmıştı, önceki gittiğimde daha bebek gözükmemişken. Kimseyle kıyaslama hiçbişe de araştırma git keyfine bak ramdevuya gel demişti 😁 herkeste bambaşka ilerliyo süreç bi kere daha anladım. Kimisi 6.hafta da kalp atışı görüyo kimisi 7. Haftanın sonunda mesela. Benim sat 1 ocak normalde canım.

Canım ben Avrupa yakasindayim benim özelde arada gittiğim bir doktor var çok iyi görümcem falan hepsi o doktora gitmişler hastanenin ismi Bahat

Kızlar homa ır değerim çok yüksek geldi doktor pazartesi tekrar gel dedi :( 25 çıktı etkiler mi

Canım bana doktorum kese kaç cm filan hiçbişe söylemiyo 😂 napcan öğrenip demişti kızmıştı, önceki gittiğimde daha bebek gözükmemişken. Kimseyle kıyaslama hiçbişe de araştırma git keyfine bak ramdevuya gel demişti 😁 herkeste bambaşka ilerliyo süreç bi kere daha anladım. Kimisi 6.hafta da kalp atışı görüyo kimisi 7. Haftanın sonunda mesela. Benim sat 1 ocak normalde canım.
Anladim kuzum benim sat 30aralik ondan sordum kuzum🥰

Back
X