• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Arkadaşlar merhaba. Benim 13 aylık oğlum var. Bugun hamile olduğumu öğrendim. Regli tarihine göre doğum tarihi 26 Mayıs. Yanlız beta hcg49.76 bana düşük gibi geldi oğlumda 465 civarı bişeydi çünkü

Zamanla netlesir canim.Benimde kizimda 4+2de 2062ydi degerim ama bunda hersey tam tersi :) Sabir azcik

kardelen384 kardelen384 Kolaygelsiin :)
Yaş;31
Sakarya
2. bebeğim
Ama ne sat ne bdt belli degil :)

Ben gecen salı yaptırmıstım 2500 cıkmıstı persembede 5200 lerde cıktı benim yükseldi ama göremedik bekliyorum duayla inşallah sizde güzel haber alırsınız güzel haber bekleyen bütün anneler pıt pıt duyarlar minicik kalbin sesini inşallah

bende daha hic gitmedim doktora ayin 25 inde gitcem ayniyiz gerci sen mecbur bekliyorsn ama bende erken gitmek istemedim
Cok zor bekliyorum. Ama yapacak bir sey yok. Iyi oldu sizinde gitmediginizi bilmek.
Bir ara yalan soyleyim, soyle Boyle diyeyim de Beni alsinlar planliyordum. Sonra vazgectim, sabirla bekleyecegim artik.
Yine de simdi bir arayayim hemsiremi, haftalik tacizimi yapayim. Tshim yuksek cikti niye bakmiyorsunuz bana diyeyim. Duramiyorum..

Merhabalar sevgili anne adayları size önemli bir şey sorcam. Daha önce boş gebelik yaşadığım için korkuyorum. Bugün Dr a gittim beta hcg 19086 çıktı. Ama yolk görünmedi. 7. Haftamdayım sat a göre. Doktorda bişey demedi takip dedi. Ne yapmalıyım?

bekliceksin benimki bayramin ikinci gunu 29382 cikti cumartesi 3 gun sonra carsamba gittimde kese bos kese gozuktu kesede hic birsey yoktu hatta doktor bir suru tahlil yapip hemen radyoloji gonderdi yoksa bos gebelik sayilicakdim. 6 hafta 1 gunlukdum radyolojide zarzor gozuktu bi hafta sonrada o bos kesede baya buyumusdu findikim seninde oyle olacak insallah ve gec dollenmede olabilir hemen karamsar olmayin insallah yuzunuz gulecek

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
merhaba sayfayi devrealmaniza sevindim benide eklermisiniz
yas 23 sehir istanbul sat 25 temmuz dogum 01.05.2018 3 bebek bi kizim bi dusugum buda 3 cu ben iki gibi gorsemds hastanede 3cu sayiliyor simdiden tesekkurler

Cok zor bekliyorum. Ama yapacak bir sey yok. Iyi oldu sizinde gitmediginizi bilmek.
Bir ara yalan soyleyim, soyle Boyle diyeyim de Beni alsinlar planliyordum. Sonra vazgectim, sabirla bekleyecegim artik.
Yine de simdi bir arayayim hemsiremi, haftalik tacizimi yapayim. Tshim yuksek cikti niye bakmiyorsunuz bana diyeyim. Duramiyorum..
bende zor duruyorum ama bekliyrm insallah hayirlisiyla gorcez bebisleri :KK5:

gunaydin kizlar.. plojovic plojovic tekrar hosgeldin :) ne guzel surpriz yapmis bebis boyle.bence erken yumurtlamissin.ustune gorme oldugunu sanmiyorum canim.hayirli olsun :) sagsalim kucagimiza alalim insallah

gunaydin kizlar.. plojovic plojovic tekrar hosgeldin :) ne guzel surpriz yapmis bebis boyle.bence erken yumurtlamissin.ustune gorme oldugunu sanmiyorum canim.hayirli olsun :) sagsalim kucagimiza alalim insallah
Günaydın canım beni hatirladin mi? Rabbim çok bekletmeden verdi inşallah sağlıkla devam eder ikimizinde. Ben sadece kan verdim salı günü 944 çıktı degerim cumartesi kese için çağırdı doktor inşallah keseyi görürüz. Ardından bebisimi ve kalp atışını da görürüz. Sen ne durumdasin, gördün mü bebegini kalp atışını?

kardelen384 kardelen384 canım
Yas . 37
Yaşadığım şehir. Kocaeli
Sat . 4 ağustos 2017
Bdt.10.05.2018
2. Cocuk
Bu arada topigin en yaşlısı :cool:
Bende varım yaşlılardan ama öyle deme daha çok genciz :KK47:
kardelen384 kardelen384 beni de eklermisin
37 yaş
Antalya
14 ağustos
Bdt 21.05.2018
3. Cocugum:spor:

Günaydın canım beni hatirladin mi? Rabbim çok bekletmeden verdi inşallah sağlıkla devam eder ikimizinde. Ben sadece kan verdim salı günü 944 çıktı degerim cumartesi kese için çağırdı doktor inşallah keseyi görürüz. Ardından bebisimi ve kalp atışını da görürüz. Sen ne durumdasin, gördün mü bebegini kalp atışını?
hosgeldin canim.seni burada gormek cok guzel ;) evet gorduk cok sukur.gecen sali gunu..bugun 8+1olduk Rabbime cok sukur..senin adina cok sevindim.sagsalim kavusalim insallah :)

kardelen384 kardelen384 merhabalar
Yaş 40
İstanbul
Sat 22.08.2017
30.05.2018 ( İnşallah)

Geçen sene kan pıhtılaşması sebebiyle 2.5 aylık bebeğimi kaybettim. Yarın kadın doğum uzmanina gidicem. Sağlık ocağinda dün test yaptırdım. Beta HCG 384 çıktı
Rabbim inşallah bu sefer kucağima almak nasip eylesin.

Gorusmek üzere:anneadayı:

Back