Canım en son 2 hafta önce gittim doktora plesanta aşağıda dedi. 2 hafta sonra detaylıya gideceğim o zaman göreceğim çıkıp çıkmadığını. İnşallah çıkmıştır zira sürekli kafamda bu düşünceyle gezmekten yoruldum. Çıktığını duysam da doktordan bir rahatlasam. İki haftadır aklımda sürekli plesanta var.
Canım aynı şeyi 1 aydır sürekli yaşıyorum. Sol tarafa doğru batma gibi acıma gibi tuhaf bir his. Doktor sıkıntı yok her şey yolunda plesanta aşağıda o da ilerleyen haftalarda çıkar yukarıya demişti. Plesanta ile ilgili değil bence o ağrı batma bence büyüdüğü için böyle bir şey yaşıyorum. Uzun süre sabit oturamiyorum veya gezinemiyorum çünkü çoğalıyor o his.
Canım çok geçmiş olsun inşallah ondan da güzel haberler alacaksın. Kıyamam sert mi düştün? İhmal etmeseydin gitseydin doktora canım benim. Çok geçmiş olsun.
Ya o durum var ya beni deli ediyor. Eşim 3 kardeş, kayinpederim 5 kardeş. Kayınvalidem 4 kardeş. Eşimde her yer kuzen, onların çocukları.. hep güzel isimler denk gelmesin diye düşünüp durmak falan. Büyük kızımda denk gelmemişti beğendiğimiz isimi koyabilmistik. Şimdi eşimin amcaoglunun kızı olacakmış amcakizinin kızı olacakmis tam benim doğum yaptığım zamanlarda. Aklımızda isim var inşallah aynı adı koymamış oluruz onlarla. Tam cildirmalik her yer kuzen, kuzen çocukları olunca böyle oluyor..

Ayda 1 kere gidiyoruz çoğumuz