• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Bizde bi takım isimler düşünüyoruz oğluşumuza bu arada 3.oğluşumuz. abilerden biri 3 biri 2 isimli 😝 bunun isminide diğerleri gibi doğuma kadar netleştiremeyeceğiz sanırım 😄 çünkü bir sürü güzel isim geliyor aklımıza. Tuna ve cihanıda beğendim 😜 aklımıza gelip beğendiklerimizi yazıyorum.

Alperen
Salih
Orhan
Yahya
Enes
Ali
Batuhan
Mahmud
Mert
Burak
Mahir
Ali ve mert benim listemde de var. Biz 5 kardeşiz hepimizin 2şer oğlu oldu ve herkes 2 isim koydu yeminle yeğenlerimin adını koymayayım diye dört dönüyorum isim bırakmadıki kardeşlerim her güzel isim yeğenimde var😁

Kızıma iki isim koyduk. Ama şimdiki aklım olsa tek isim koyardım. Düşünün evlenince; iki ismi + kendi soyadı+ eşinin soyadı. Yaz yaz bitmez. 😅

Bu bebekte de niyetim tek isim. Hatta isim koyma hakkını ve yetkisini (benim onayımla tabi) eşime vermeyi düşünüyorum. 😄

Kızıma iki isim koyduk. Ama şimdiki aklım olsa tek isim koyardım. Düşünün evlenince; iki ismi + kendi soyadı+ eşinin soyadı. Yaz yaz bitmez. 😅

Bu bebekte de niyetim tek isim. Hatta isim koyma hakkını ve yetkisini (benim onayımla tabi) eşime vermeyi düşünüyorum. 😄
Bizde sadece tek isim koyuyoruz çünkü ikili isimler kullanılmıyor ablam da her iki kızına iki isim koymuş ama herkes ilk isimiyle çağırıyor
Ben ve eşimde sevmiyoruz iki isim koymayı kızımda ismi ortak koyduk adı arya 🥰
bu bebişte ise eşim ben koymak istiyorum diyor tabi onun düşündükleri benimkiyle hiç uyuşmuyor bakalım ne olacak son durum 😂

Geçen seneyle karşılaştırınca kız senesi sayılabilir bence bu sene 😄 Geçen sene neydi öyle ya hiç kız bebek haberi duymadım. Çevremdeki herkesin erkek bebeği oldu😄 Bu sene kızı biz bulduk bakalım🥰 Prenseslerle prensler yarı yarıya sayılırlar, sağlıkla doğsunlar inşallah🩷🩵
Önceliğimiz her zaman sağlıklı olmaları 🤲 bende aksine geçen sene hep kız duydum çevremde demek ki evrene bağlı 😀😀

henüz test sonucum çıkmadı detaylı ultrason baktılar kalp için 23-24. haftada tekrar gideceğim randevu verdiler. biraz böbreklerde büyüme varmış erkek bebeklerde normalmiş takip edeceğiz dedi. bu seferde suyun fazla onu da takip etmemiz lazım dedi. microarray sonucun çıkınca her şey belli olur dedi bakalım yine moral bozuk döndüm işe. birde geldi düştüm merdivenlerde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor sağ salim eve gitseydim inşaallah
Bacım geçmiş olsun ya 😕
İns ağrı sızı geçmiştir. Ama devam ediyorsa illa acile git. Allah beterinden saklasın. 🤲🏼
Kızlar doktora kac hafta aralikla gidiyorsunuz.
Ayda bir çağırıyor.

Merhaba canım plesenta çıkmış mı yukarı ne zaman belli olacak
Canım en son 2 hafta önce gittim doktora plesanta aşağıda dedi. 2 hafta sonra detaylıya gideceğim o zaman göreceğim çıkıp çıkmadığını. İnşallah çıkmıştır zira sürekli kafamda bu düşünceyle gezmekten yoruldum. Çıktığını duysam da doktordan bir rahatlasam. İki haftadır aklımda sürekli plesanta var.
Günaydın herkese 💙
Benim danışmak istediğim bir şey var. Birkaç gündür göbek deliğimin 3-4 parmak soluna denk gelen yerde nefes alırken, hareket ederken sık sık batma oluyor. Sanki böyle çok yürüyünce bazen olur ya onun gibi. Benzer bir şey yaşayan var mı? Ya da önerisi olan ☺️
Canım aynı şeyi 1 aydır sürekli yaşıyorum. Sol tarafa doğru batma gibi acıma gibi tuhaf bir his. Doktor sıkıntı yok her şey yolunda plesanta aşağıda o da ilerleyen haftalarda çıkar yukarıya demişti. Plesanta ile ilgili değil bence o ağrı batma bence büyüdüğü için böyle bir şey yaşıyorum. Uzun süre sabit oturamiyorum veya gezinemiyorum çünkü çoğalıyor o his.
henüz test sonucum çıkmadı detaylı ultrason baktılar kalp için 23-24. haftada tekrar gideceğim randevu verdiler. biraz böbreklerde büyüme varmış erkek bebeklerde normalmiş takip edeceğiz dedi. bu seferde suyun fazla onu da takip etmemiz lazım dedi. microarray sonucun çıkınca her şey belli olur dedi bakalım yine moral bozuk döndüm işe. birde geldi düştüm merdivenlerde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor sağ salim eve gitseydim inşaallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah ondan da güzel haberler alacaksın. Kıyamam sert mi düştün? İhmal etmeseydin gitseydin doktora canım benim. Çok geçmiş olsun.
Ali ve mert benim listemde de var. Biz 5 kardeşiz hepimizin 2şer oğlu oldu ve herkes 2 isim koydu yeminle yeğenlerimin adını koymayayım diye dört dönüyorum isim bırakmadıki kardeşlerim her güzel isim yeğenimde var😁
Ya o durum var ya beni deli ediyor. Eşim 3 kardeş, kayinpederim 5 kardeş. Kayınvalidem 4 kardeş. Eşimde her yer kuzen, onların çocukları.. hep güzel isimler denk gelmesin diye düşünüp durmak falan. Büyük kızımda denk gelmemişti beğendiğimiz isimi koyabilmistik. Şimdi eşimin amcaoglunun kızı olacakmış amcakizinin kızı olacakmis tam benim doğum yaptığım zamanlarda. Aklımızda isim var inşallah aynı adı koymamış oluruz onlarla. Tam cildirmalik her yer kuzen, kuzen çocukları olunca böyle oluyor.. 🙈😅
Ayda 1 kere gidiyoruz çoğumuz

Özeldeki doktor ayda bir çağırıyor ama ara kanama oldu gittim cinsiyeti merakımdan gittim devlete randevu buldum denemek için gittim falan derken karıştı bnm çok ☺️ bazen araya 1 hafta girdi bazen 3 hafta bazende gerçekten ayda bir gittim. Birde özelde 9 gün içinde ücretsiz kontrol var bi bahaneyle onlarada gittim 🤪🤪

Canım en son 2 hafta önce gittim doktora plesanta aşağıda dedi. 2 hafta sonra detaylıya gideceğim o zaman göreceğim çıkıp çıkmadığını. İnşallah çıkmıştır zira sürekli kafamda bu düşünceyle gezmekten yoruldum. Çıktığını duysam da doktordan bir rahatlasam. İki haftadır aklımda sürekli plesanta var.

Canım aynı şeyi 1 aydır sürekli yaşıyorum. Sol tarafa doğru batma gibi acıma gibi tuhaf bir his. Doktor sıkıntı yok her şey yolunda plesanta aşağıda o da ilerleyen haftalarda çıkar yukarıya demişti. Plesanta ile ilgili değil bence o ağrı batma bence büyüdüğü için böyle bir şey yaşıyorum. Uzun süre sabit oturamiyorum veya gezinemiyorum çünkü çoğalıyor o his.

Canım çok geçmiş olsun inşallah ondan da güzel haberler alacaksın. Kıyamam sert mi düştün? İhmal etmeseydin gitseydin doktora canım benim. Çok geçmiş olsun.

Ya o durum var ya beni deli ediyor. Eşim 3 kardeş, kayinpederim 5 kardeş. Kayınvalidem 4 kardeş. Eşimde her yer kuzen, onların çocukları.. hep güzel isimler denk gelmesin diye düşünüp durmak falan. Büyük kızımda denk gelmemişti beğendiğimiz isimi koyabilmistik. Şimdi eşimin amcaoglunun kızı olacakmış amcakizinin kızı olacakmis tam benim doğum yaptığım zamanlarda. Aklımızda isim var inşallah aynı adı koymamış oluruz onlarla. Tam cildirmalik her yer kuzen, kuzen çocukları olunca böyle oluyor.. 🙈😅

İnşAllah çıkmıştır plesanta yukarı o ultrasonu bekleyene kadar da günler geçmez ben öyleyim şahsen

kızlar merhaba, sağlık ocağına gittim yarın dr kontrolüm var rutin kan değerlerine baktırmak istiyorum dedim. Aile hekimi açtı sayfamı geçen ay hastanede baktırmışsınız zaten gerek yok dedi. Dedim ki sadece kan sayımı bakıldı demir b12 vb değerler bakılmadı. Gerek yok zaten bakılmasına dedi. Demir d vitamini öner miyor musunuz dedim multivitamin alıyorsanız gerek yok onlara dedi gönderdi 😂😂😂
Merhaba canım 15. Haftadan itibaren mullti vitamin+ kan ilacı + magnezyum + haftada bir D vitamini kullanıyorum ben D vitaminini dahiliyeci yazdı çok düşmüş benim D vitamini

Kızlar iyi pazarlar başladı mı minik tekmeler? Akvaryuma çarpan japon balığı hissini hissediyor musunuz? 💞 Ben bir şeyler yiyince özellikle fazlalaşıyor.
Yarın işe başlayacağım doktorumun haberi yok 🙈🙈 bu aralar enerjim arttı kendimi iyi hissediyorum 7 hafta yatıştan sonra biraz canlanmam lazım umarım kötü bir şey olmaz.
Merhaba ben de içimde kelebek kıpırdar gibi oynamalar başladı bir kaç gündür tam hissediyorum 😍😍

Back
X