• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Medicalpark'taki hemşire bir arkadaşımın önerisi üzerine Çağdaş bey'le tanıştım. Geçen sene dış gebelik geçirdim ve hangi doktora gittiysem ne olduğunu bilemeyiz anlayamayız dediler ve sırf para almak için de 2 kez kürtaj yapmamız lazım dedi çoğu doktor. Çağdaş bey sağolsun çok açık bir şekilde anlatıyor aklında hiçbir soru bırakmıyor çok güzel ilgileniyor ve asla para amaçlı hareket etmiyor. Şimdiki hamileliğimde de Çağdaş beyi tercih ettim yine ve çok memnunum. Hastaneye ulaşım da kolay, evim de yakın zaten çok şükür. Ama ilerleyen süreçlerde ne olacağını bilemeyiz tabii ki, aklımda bulunsun benim de Jimer. Doktorunun adını öğrenebilir miyim acaba?
Jimer de fatma nuray sözeri ye gidiyorum. Benim için en önemlisi ulaşılabilirlikdi ilk gebeliğimde çok sorun yaşadım çünkü. Kendisine hangi saat mesaj atsan dönüş yapması en fazla 10 dk. Doğumdaysa da hemşiresi bakıyor hemen ilgileniyor telefonuna. Jimer hastanesini başka birşey için tercih edermisin dersen etmem ama sırf o doktor için gidiyorum başka hastaneye geçse diye gözünğn içine bakıyorum açıkcası 😂

Kuzum oluyor o özellikle yorulunca oluyor. Ladycimin söylediği gibi hamilelik ayakta kalmayı sevmiyor bol dinlenmek gerekiyor. Bir de magnezyum kullanıyor musun bilmiyorum. Magnezyum eksikliğinde bu ağrılar daha sık yaşanıyor. Ben iki gün içmeyip unutayım başlıyor ağrımaya kasıklarım falan. Çok geçmiş olsun .
Allah razı olsun evet Lady de detaylıca yazmış haftaya perşembe kontrol günüm magnezyum ilacını mutlaka sorucam bugün çok az yürüdüm bacaklarım o kadar ağrıdı ki yürüyemedim tabi şikayet yok her halimize elhamdülillah bugünleri çok bekledim
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah en kısa zamanda geçer iyilesirsin. Dualarım seninle. Tayttan değildir o daha önce de demiştim. Geçen haftalarda içlik giyeyim dedim ama o kadar sıktı ki giydiğim gibi çıkardım geri. Zaten cok bunaltsaydi hiç duramazdin. Bebeğe o zarar vermemiştir. Bol bol dinlen kuzum benim. Yorulmaktan oluyor ne oluyorsa. Ne zaman yorulsam ağrılar saplanıyor kasıklarıma karnıma falan. Dikkat et dinlen. Bakabilecek biri var mı sana bilmiyorum ama pek ayakta kalmadan iyi olur çabuk toparlanman açısından. 🌸❤️

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını ❤️🥰

Maşallah bir kız daha haberi görünce sevindim 😍 ❤️ sağlıkla gelsin inşallah minik 🥰

Kasık ağrısı bende de ara ara oluyor ve ne zaman şiddetlense karnım biraz daha büyüyor o birkaç gün içinde 🥰 Ama birkaç gündür benim de vajina kısmında zonklama gibi bir ağrı var. Sanırım vücut her açıdan kendini bebek için hazırlıyor diye düşünüyorum. Kötüye yorarak canını sıkma hiç, dinlenmene bak sen🥰
Evet herkes öyle yazmış hepinize çok teşekkür ederim bu zamanları o kadar çok bekledim ki maşallah buradaki herkes de tecrübeli olunca herşeyi sorasım geliyo ama herşey yolunda olsun inşallah hepimiz için

Kasığında hafif hafiften ağrılar hisseden var mı, benim gebeliğin başından beri böyle o yüzden hep tedirginim sürekli hissedecek miyim böyle ağrılar başka yaşayan var mı
Ben canım kasığımda vajinamda kuyruk sokumunda resmen ağrı hissetmediğim tek bir yer bile yok. Dün fena üşütmüşüm. İş yerindeki klimalar çalışmıyordu malum buz gibi. Bütün gece gaz sancısında yatamadım. Tam gözümü kapıyorum sancıya uyanıyorum. Bugünde hafif alt kısımlar ağrıyor kasığımda bariz bir ağrı yok ama zorluyor ya . Yarın doktor kontrolüm var bakalım. Yani bu rahim büyüdükçe bağırsaklarım bi anormal olmaya başladı :/

Kızlar 14+2 yim bugün kasık ağrımı artık geçtim ama vajinal bir ağrı yaşıyorum alt kısım sızı gibi zonklama gibi o kadar ki kasılıp kalıyorum özellikle sol taraf aynı durumu yaşayan yada bilgisi olanlar yazabilirmi.
Vajina ön dudakları bile ağrıyor. Yani havalar soğuk üşütüyor muyuz acaba. Yani benzer ağrılar çünkü .

Bu arada hep sorunlarımı yazmışım cinsiyeti öğrendim onu demeyi unuttum. O kadar turşu ekşi aşermelerim sonucu🤪🤣 bir oğlum olacak Allah izin verirse
Her halimize bin şükür tabi kuzum. Ama magnezyum da önemli bebekler bizden çekiyor malum ondan oluyor kemik kas ağrıları falan sorarsan iyi olur. Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 🤲

Bu arada hep sorunlarımı yazmışım cinsiyeti öğrendim onu demeyi unuttum. O kadar turşu ekşi aşermelerim sonucu🤪🤣 bir oğlum olacak Allah izin verirse
Ben de ekşi tatlı karışık ne iyi gelirse yiyorum. 12. Haftada perinatoloji uzmanı biri erkeğe biri kıza benziyor dedi. Görenler ikisi de erkek yüzüne bir güzellik gelmiş diyip duruyor :) yaaa kesinlikle bir belirleyici belirti yok .Bakalım yarın doktorumuz ne diyecek 14+5 oluyoruz nasipse . Gösterirler cinsiyetlerini diye düşünüyoruz ama. :)

Her halimize bin şükür tabi kuzum. Ama magnezyum da önemli bebekler bizden çekiyor malum ondan oluyor kemik kas ağrıları falan sorarsan iyi olur. Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 🤲
Amin çok çok teşekkür ederim😘💕 önerilerinizi dikkate alıyorum ihmal etmiycem kesinlikle

Ben de ekşi tatlı karışık ne iyi gelirse yiyorum. 12. Haftada perinatoloji uzmanı biri erkeğe biri kıza benziyor dedi. Görenler ikisi de erkek yüzüne bir güzellik gelmiş diyip duruyor :) yaaa kesinlikle bir belirleyici belirti yok .Bakalım yarın doktorumuz ne diyecek 14+5 oluyoruz nasipse . Gösterirler cinsiyetlerini diye düşünüyoruz ama. :)
Sağlıkla gelsinler de cinsiyet işin espirisi tabi. Sadece insan merak etmeden de duramıyo 🤭🤣

Bende de görebilmek için baya bastırmışlardı hatta benim de canım acımıştı ama bir sorun olmuyor bence, belki siz de biraz ona odaklandığınız için stres oldunuz ondan ağrı girdi.. kötü düşünmeyin bebeğiniz çok korunaklı bir yerde, birkaç darbeyle hiçbir sorun olmayacağını umuyorum😇
İnşallah inşallah canım biraz dinlendim gelir gelmez geçti gerçi ama yinede insan bi korkuyor işte 😊

Kızlar selam ben bayadır arıyordum sonunda karar verdim ve aldım aslında basitte bişey kendim dikecektim ama astarı yüzünden pahalıya geliyor sipariş verdim hamile yastığımı memnunum açıkçası koltukta bile yanımda içi doğal yün dolgulu olanından aldım trendyoldan kinderhug markası kargo paketi kötüydü açıkçası bide koku sıkmışlar üstüne iade etöeyi düşündüm ama biraz denedim ve iade etmeyecek kadar rahat ettirdiğinden vazgeçtim yıkadım havalandırdım ve kullanıyorum umarım yün olduğundan zamanla düzleşme olmaz. Hamile yastığı arayanlara tavsiyemdir.

Eklentiler

• IMG_5228.jpeg
    IMG_5228.jpeg
    250,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5229.jpeg
    IMG_5229.jpeg
    318,5 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_5230.jpeg
    IMG_5230.jpeg
    296 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5231.jpeg
    IMG_5231.jpeg
    271,8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5232.jpeg
    IMG_5232.jpeg
    303,8 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5250.png
    IMG_5250.png
    653,6 KB · Görüntüleme: 11
Canım benim düşük riskim olduğu için her hafta rahim boyunu karından ölçüyor doktorum. Normal yani evham yapma. Bol su iç içini ferah tut hiçbir şey olmayacak 🧿🙏🏻
Sana da cok geçmiş olsun 🙏 insallah kazasiz belasız atlatırız bu günleri. Su icmeye özen gösteriyorum hep 2 gündür biraz aksatmistim basladim tekrar bol bol icmeye
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah en kısa zamanda geçer iyilesirsin. Dualarım seninle. Tayttan değildir o daha önce de demiştim. Geçen haftalarda içlik giyeyim dedim ama o kadar sıktı ki giydiğim gibi çıkardım geri. Zaten cok bunaltsaydi hiç duramazdin. Bebeğe o zarar vermemiştir. Bol bol dinlen kuzum benim. Yorulmaktan oluyor ne oluyorsa. Ne zaman yorulsam ağrılar saplanıyor kasıklarıma karnıma falan. Dikkat et dinlen. Bakabilecek biri var mı sana bilmiyorum ama pek ayakta kalmadan iyi olur çabuk toparlanman açısından. 🌸❤️
Amin inşallah çok sagol🙏 tayt evet normalde sıkmadı ama uzun süre oturunca darlamaya başladı beni. Uzanıyorum insallah faydası olur. Annemde kv de yakın ama ikiside çalışıyor bisey diyemiyorum o yuzden malesef eşim sagolsun cok destek oluyo işten gelince bakalım insallah 1hafta sonra hersey düzelmiş olur♥️🙏
Çok geçmiş olsun 💐
Ama taytan olacağını düşünmüyorum ki normalde bile bir kıyafet giydiğimizde kendimizi rahatsız hissedersek çıkarıyoruz seni rahatsız etmemiş sadece gün sonunda biraz rahatsızlanmışsın çok normal bence
Kendini üzme Rabbim sağlık versin sana da bebişine de ❤️
Bolca dinlen 🤗
Tesekkur ederim 🙏 Pantolin hic giymiyorum mesela o cok rahatsiz ediyor ama aklima gelen tek sey de tayt oldu o yüzden ona taktım. Birazda gujun yorgunluğu beni bu hale getirmis olabilir uzakti düğün yeri 1.5 saat yol gittik bide donusu var gece 12 ye kadar ordan oraya derken hava soguk vs hepsi ust uste geldi iste. İnşallah gecicek dua ediyorum hep 🙏♥️

merhaba ben ilk defa yazıyorum 14+1 oldum bulantılardan ilk zamanlar telefonu bile alamadım doğru düzgün yeni yeni kendime geliyorum ama her iyi hissettiğimde girip okudum burayı

Merhaba,
İstanbul’da perinataloga danışmak isteyenler var ise, Recep Has’tan çok memnun kaldım. Çok pahalı bir muayene ücreti var, fakat değdiğini düşünüyorum kendi adıma. Bir sağlık problemimiz yok, 39 yaşında gebe kalmış olmaktan başvurma ihtiyacı hissetmiştim.

Back