- 12 Eylül 2017
- 177
- 260
- 18
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.961
Masallaaahhh Allah bagislasinn nazarlardan korusunnn cokkk tatlii yaaaa
Benim ilk olacak insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallaaahhh Allah bagislasinn nazarlardan korusunnn cokkk tatlii yaaaa
Tammm yemelikk buuu anaaammm masallahhh supanallah tekrardann
Ayy teyzesi çok tesekkürler. İnsallah sağ salim kucağımıza alırız nasip olur da. Çok güzel bir duygu. Umarım sağlıklı olurlar tek isteğimTammm yemelikk buuu anaaammm masallahhh supanallah tekrardann
Amiinnnn insallahhhAyy teyzesi çok tesekkürler. İnsallah sağ salim kucağımıza alırız nasip olur da. Çok güzel bir duygu. Umarım sağlıklı olurlar tek isteğim
Tutunur sana sıkı sıkı insallah. Sanırım önncesinde kaybın oldu. Benim de oğlumdan önce olmuştu canım. Dua edelim 9 ay kalsınlar bizimleAmiinnnn insallahhh
Malesef 3 kayibim var insaallahh bu sefer cok umut var icimde Allahim izin verir insallahh hepimize saglikli sihhatli huzurlu bi sekilde kucagimiza aldigimizi gosterir insallahhTutunur sana sıkı sıkı insallah. Sanırım önncesinde kaybın oldu. Benim de oğlumdan önce olmuştu canım. Dua edelim 9 ay kalsınlar bizimle
Çok üzüldüm canım benim. İnsallah rabbim dileklerini dualarını kabul eder. Her işte bir hayır vardırMalesef 3 kayibim var insaallahh bu sefer cok umut var icimde Allahim izin verir insallahh hepimize saglikli sihhatli huzurlu bi sekilde kucagimiza aldigimizi gosterir insallahh
Aminnn cnmm hepimizin insallahhÇok üzüldüm canım benim. İnsallah rabbim dileklerini dualarını kabul eder. Her işte bir hayır vardır
Benim 3 ekimsabırsızlıkla bekliyorum.kalp atışlarını duyacağız inşallah canım.Benimde 13 agustos :) 25 inde kontrolum seeninki ne zaman
bende göğüslerde şişlik ve halsiZlik oluyor ara ara,,sen de ne değişiklikler var canım??bende bulantı,tiksinme hiçbirşey yokBenim 3 ekimsabırsızlıkla bekliyorum.kalp atışlarını duyacağız inşallah canım.
evet karından gördük canım . ama yinede erken döllenme geç döllenme olayı var. geç döllenme olduysa henüz görünmeyebilir.Banada 24-25 milim dedi keseye cihazda baya yeni ve iyiydi alltan muayne edelim demedi bende teklif etmedim siz karından mı gördünüz günlerimiz yakın birbirine
Oooww maasallah canım iyi almissin gerçekten bunda nasılsın bulanti iştah durumun?ben kizimda toplamda 9 kilo aldım şuan 7+6 yim ve 3 kilo verdim su ve meyveden başka bişey midem almıyor kızıma ve eşime zor yemek yapıyorum komşularim sağolsun yardım ediyorlarAhh kilo demeyin oğlumda tam 28 kilo aldım doktor bile şok olmuştu. Hayatımda gördüğüm en şiş en ödemli hamilesin diyordu. İnanılmaz şişti ellerim ayaklarım 41 olmuştu o da terlikle çok şükür ki 90 kilodan 9 ayda 59 kiloya.düşmüştüm
evet.siz kimsiniz ki?Merhaba canım ya nickten bana tanıdık geldin arkadaşım varda hatice kurt diye o olabilir misin acaba?
inşallahHoş buldum 1 gün var aramızda ne güzel birlikte bekleriz bebeklerimizi.
Benimki cok karisik. Benim sat 15 temmuz. Ve korundugumuzu dusunuyorduk. Hamilelik gibi bir suphem yoktu
Ama adet olmayinca yine de kontrole gideyim dedim. 5 eylul de gitmistim sanirim. Sata gore bebek varsa coktan buyumus olmasi lazimdi. Ultrasonda gorunmedi. Kan verdim onda da 8 cikti. Yani net degildi var mi yok mu. Sonra 22 cikti 118 cikti ve en son dun 1525 cikti. Artisi gayet normal.
Benim son adet tarihim tekrae hesaplanacak sanirim gec dollenme oldugu icin.
Yasaaaaa inanamıyorum hep duyardım üstüne görme diye ay çok sevindim canım ya me güzel. Bak sen sıpaya nasıl sürpriz yapmış annesine çok güzel :)
Ayy ben yerim onu çok tatlı maasallah canım yalnız bişey dicem arkası kız bunun bence
Yeditepe de mi çalışıyorsunevet.siz kimsiniz ki?
Genisleyen Rahim filan baski yaparmis. Hamilelik boyunca olurmus. Bende de var. Iyi oluyor masamdan kalmis azicik yurumus oluyorumben aslinda cok su da icemiyorum ama yine de sık sık tuvaletteyim