• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
kıslarr bir şey soracağım. ben kaliteli uyku uyuyamaz oldum sizde de öyle mi? gece devamlı uyanıyorum. sonra bi çişim geliyor vs böyle.
içimde bi huysuzluk var gibi anlamadım :(
Ben öyle bir yorğun oluyorumki ondan tak diye uyuyorum çişede hiç kalkmam

Yok çok değil Zaten ne yapacak ki sürekli gittiğimde, ağrım olursa giderim acile o ayrı.. kalp atışı vs sormadım sadece genel hamile miyim diye alttan ultrasonla baktı gördü 6,6 cm dedi her şey yolunda dedi bu kadar 😍😍 Emzirmeye devam edebilirsin dedi, balık mayonez vs yeme, tavuk yiyeceksen çok pişmiş ye dedi.. kahve , çay günde 1 bardak dedi.. hatırladığım bunlar
Gözün aydın, sonunda gördün bebişini😍 Birsonraki randevuyudamı geç verdi canım?

Gözün aydın, sonunda gördün bebişini😍 Birsonraki randevuyudamı geç verdi canım?
5 hafta sonraya verdi… gerek yok daha erkene çok küçük dedi.. kan aldılar benden ama neye bakacaklar bilmiyorum. Kan sonuçlarımı bana da atın diye mail atsam atarlar mı biliyor musun sen de yurtdışındasın :( ona göre eksik vitaminlerimi kendim alırdım. Çünkü ne vitamini alacağımı bile bilmiyorum kan sonuçlarımı öğrenmem içinde 5 hafta boyunca beklemem gerekecek maalesef.. canım sıkıldı bu duruma ama ses çıkaramadım işte..

Tersliyor malesef bizim memlekette daha çok soru veriyorlar hatta bir defa bana başka bir doktor dediki bu azeriler hepsi böyle çok soru veriyorlar😅dahada gitmedim bana diyordu yaşın çok ileri çocuğun olmaz senin salak bir tek tüp bebek gittim tüp bebeğe kimyasal oldu sonra doğal hamile kaldım ve yine doğal kaldım çok şükür
Bazıları sırf gıcıklığına böyle şeyler diyor demekki. Yaşın kaçtı senin? İnsanlar 40ta bile hamile kalabiliyor ki.. Çok sevindim doğal yollar ile uğraşmadan bebeklerin oluyor çok güzel bir lütuf..💖

kıslarr bir şey soracağım. ben kaliteli uyku uyuyamaz oldum sizde de öyle mi? gece devamlı uyanıyorum. sonra bi çişim geliyor vs böyle.
içimde bi huysuzluk var gibi anlamadım :(
Ya bu bendede oldu. Az önce anneme söylüyordum. Bi kaç gecedir sabah 4 de 5 de uyanıyorum. Kalksam kalkar otururum dalamıyorum. Benim bildiğim bu haftalarda uyursun

Bazıları sırf gıcıklığına böyle şeyler diyor demekki. Yaşın kaçtı senin? İnsanlar 40ta bile hamile kalabiliyor ki.. Çok sevindim doğal yollar ile uğraşmadan bebeklerin oluyor çok güzel bir lütuf..💖
36 yaş o zaman onun yanına gittiğimde 33 düşün evet çok şükür Allahıma ama o doktorun konuşmasına göre ben tüp bebeğe baş vurdum yollarda kalmıştık kimyasal olunca sanki dünya başıma yıkıldı tamam dedim doktor haklı olmucak bizde..birde benim kürtajımıda aynı doktor yaptı soruyorumki ama ben bu kalbi duran bebeğe doğal hamile kaldım demekki kala biliyorum ya dedi kala biliyorsun ama devam etmiyor🤦🏻‍♀️işte böyle böyle beni bitirdiler korkuttular

Bebeğimin ateşi var kendim hamileyim diye unuttum resmen bulantımda sanki fazla yok ve ya takmadığım için yeterki diyorum iyileşsin

5 hafta sonraya verdi… gerek yok daha erkene çok küçük dedi.. kan aldılar benden ama neye bakacaklar bilmiyorum. Kan sonuçlarımı bana da atın diye mail atsam atarlar mı biliyor musun sen de yurtdışındasın :( ona göre eksik vitaminlerimi kendim alırdım. Çünkü ne vitamini alacağımı bile bilmiyorum kan sonuçlarımı öğrenmem içinde 5 hafta boyunca beklemem gerekecek maalesef.. canım sıkıldı bu duruma ama ses çıkaramadım işte..
Canım daha önce kan vermediysen değerlerine bakmaları içindir belki. Ben burda kan verdiğim zaman sonuç çıkar çıkmaz mail olarak geliyor. İsviçrede tam olarak nasıl sistem bilemiyorum. Ama sor normalde göndermeleri gerekiyor. Vitamin olarakta doktor hamile olduğumu gördüğünde mutlivitamin yazdı, hepsi içinde. Ayrı ayrı yazmadı vitaminleri. Ve biz aynı hafta/gündeyiz burda bebeğin küçüklüğüne değilde gelişimine bakılması gerekmiyormu? Benim birsonraki randevum 2 hafta sonra. 5 hafta bana çok geldi, ki biz ozaman 12-13 haftalık oluyoruz. Senin yerinde olsaydım başka bi doktordan daha erkene alırdım randevuyu❤️ Herdaim pozitif ol, kötü düşünme inşaallah herşey yolundadır

Ya bu bendede oldu. Az önce anneme söylüyordum. Bi kaç gecedir sabah 4 de 5 de uyanıyorum. Kalksam kalkar otururum dalamıyorum. Benim bildiğim bu haftalarda uyursun
aynen canım yalnız değilsiin bence kalp atısı falan bekliyoruz ya süreci o yüzden içten içe huzursuzuz

Canım daha önce kan vermediysen değerlerine bakmaları içindir belki. Ben burda kan verdiğim zaman sonuç çıkar çıkmaz mail olarak geliyor. İsviçrede tam olarak nasıl sistem bilemiyorum. Vitamin olarakta doktor hamile olduğumu gördüğünde mutlivitamin yazdı, hepsi içinde. Ayrı ayrı yazmadı vitaminleri. Ve biz aynı haftadayız burda bebeğin küçüklüğüne değilde gelişimine bakılması gerekmiyormu? Benim birsonraki randevum 2 hafta sonra. 5 hafta bana çok geldi, ki biz ozaman 12-13 haftalık oluyoruz. Senin yerinde olsaydım başka bi doktordan daha erkene alırdım randevuyu❤️ Herdaim pozitif ol, kötü düşünme inşaallah herşey yolundadır
Yaa ben bunu bir eşimle konuşayım daha erken bakan bir doktor bulmaya çalışalım da hiç sanmıyorum 1 yıl önceki gebeliğimdede takibi 4 haftada bir yapıyordu ona da bir şey diyememiştim neden doktorlar bana böyle yapıyor ki 🥹
Ben de ağrım var diyerek 2 hafta sonra acile gideyim yalan söyleyerek bari eğer doktor bulamazsam çünkü bu doktoru da zor buldum :((

36 yaş o zaman onun yanına gittiğimde 33 düşün evet çok şükür Allahıma ama o doktorun konuşmasına göre ben tüp bebeğe baş vurdum yollarda kalmıştık kimyasal olunca sanki dünya başıma yıkıldı tamam dedim doktor haklı olmucak bizde..birde benim kürtajımıda aynı doktor yaptı soruyorumki ama ben bu kalbi duran bebeğe doğal hamile kaldım demekki kala biliyorum ya dedi kala biliyorsun ama devam etmiyor🤦🏻‍♀️işte böyle böyle beni bitirdiler korkuttular
Çok zor psikolojik olarak yıpratır bu sözler gerçekten neyseki yaşın da çok değil bebeklerin de sağlıklı çok sevindim. Ben 29 yaşındayım 3. Bebeğim olacak inşallah 35,36 gibi bir tane daha yaparım diye hayal ediyorum. Ben çok yalnızım yurtdşında ailemi hiç göremiyorum o yüzden çocuklarım kalabalık olsun diye bir duygu geldi içime birkaç yıldır öncesinde ikinciyi bile istemiyordum işte sonradan bir üreme isteği geldi

Yaa ben bunu bir eşimle konuşayım daha erken bakan bir doktor bulmaya çalışalım da hiç sanmıyorum 1 yıl önceki gebeliğimdede takibi 4 haftada bir yapıyordu ona da bir şey diyememiştim neden doktorlar bana böyle yapıyor ki 🥹
Ben de ağrım var diyerek 2 hafta sonra acile gideyim yalan söyleyerek bari eğer doktor bulamazsam çünkü bu doktoru da zor buldum :((
Gerçekten 5 hafta çok fazla sen bir başka doktora daha bak sonuçta daha yeni gebeyiz gelişimini takip etsin tutunması nasıl en azından kalb atışını bir duy

Çok zor psikolojik olarak yıpratır bu sözler gerçekten neyseki yaşın da çok değil bebeklerin de sağlıklı çok sevindim. Ben 29 yaşındayım 3. Bebeğim olacak inşallah 35,36 gibi bir tane daha yaparım diye hayal ediyorum. Ben çok yalnızım yurtdşında ailemi hiç göremiyorum o yüzden çocuklarım kalabalık olsun diye bir duygu geldi içime birkaç yıldır öncesinde ikinciyi bile istemiyordum işte sonradan bir üreme isteği geldi
Bende yalnızım asla kimise göremiyorum şimdi anneme dedim gel bana yardıma almışlar bileti gelicek Allah'ın izniyle.Ne güzel sen fazla bebek taraftarısın ben 2 tane yeter diyorum eşimde aynı düşünüyor biz iki kardeşiz ama çok yakınız senin benim bizde yok ama eşimin ailesi 4 çocuk hepsi soğuk her biri kendisi için

Evet öyle yapabilirsin, endişeleniyorum diyerek gidersen mecburen bakmaları gerekiyor zaten. En azından kalp atışını, gelişmesini görürsün☺️ İyi bir jinekolog bulmak gerçekten zor..

Ah çok güzel düşünmüşsün canım, kalabalık aile çok güzel oluyor. Fikir değiştirmeni anlıyorum❤️ Ben hiç çocuk istemiyordum, eşim istiyor diye 1 tane için tamam demiştim oda yıllar sonrası için. Birkaç ay önce ne oldu bilmiyorum ama birden çocuk isteği oldu içimde. Öyle böyle değil, anne olmak istedim ve hamile kaldım (çevremde kimsenin çocuğu yok)🥹 Buyüzden hiçkimse benden bebek haberi beklemiyor. Büyük şok yaşayacak herkes😁❤️ Ve şuan düşünüyorumda ikinciyi bile isterim birkaç yıl sonra.. Annelik çok güzel🌸🩷

Back