• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Bu arada kızlar doktorum yine fetal önerdi tabi ben dedim bu defa yaptırmıcam ama yine bir küçük liste verdi oku dedi zaten araştırdım haberim var okumadım bile ikili yapmayı düşünüyorum eminim yaşımdan dolayı riskli gelicek cevab gebeliğimi zehir edicek bana kalırsa hiç onu bile yaptırmam

Bu arada kızlar doktorum yine fetal önerdi tabi ben dedim bu defa yaptırmıcam ama yine bir küçük liste verdi oku dedi zaten araştırdım haberim var okumadım bile ikili yapmayı düşünüyorum eminim yaşımdan dolayı riskli gelicek cevab gebeliğimi zehir edicek bana kalırsa hiç onu bile yaptırmam
35 den sonra mı riskli çıkıyor canım ?
bende hiç istemiyorum. dediğin gibi sürekli öyle mi böyle mi beklemek korkutuyor.
daha doktorumla konuşmadım ama umarım illa yapman lazım demez

35 den sonra mı riskli çıkıyor canım ?
bende hiç istemiyorum. dediğin gibi sürekli öyle mi böyle mi beklemek korkutuyor.
daha doktorumla konuşmadım ama umarım illa yapman lazım demez
Kesin kaç yaştan sonra olduğunu bilmiyorum fetal bile kesin sonuç diğil detaylı ultrasonda suyum fazla çıkınca bana dedi bebek sorunlu doğula bilir işte o zaman ben sinirlendim bu kadar parayı fetala neden verdim diye cevab bu oldu fetal her şeyi göstermiyor🤷🏻‍♀️

Kesin kaç yaştan sonra olduğunu bilmiyorum fetal bile kesin sonuç diğil detaylı ultrasonda suyum fazla çıkınca bana dedi bebek sorunlu doğula bilir işte o zaman ben sinirlendim bu kadar parayı fetala neden verdim diye cevab bu oldu fetal her şeyi göstermiyor🤷🏻‍♀️
haklısın o zaman
ya ben ilk hamileliğimde detaylı ultrason bile yaptırmadım.o zamanlar fetal dna vardıysa da bilmiyorum. 2022 yılında
o yüzden fetal de düşünmüyorum. hatta ikili bile yaptırmasam mı diye düşünüyorum

Merhaba Tmd2020 Tmd2020 benide eklermisin.
Yaş 23
2. Çocuk.
Sat. 26 Aralık.
Tahmini doğum Tarihi 2 ekim .
Ama sezeryan olacagi için eylül ortası olur diye düşünüyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

haklısın o zaman
ya ben ilk hamileliğimde detaylı ultrason bile yaptırmadım.o zamanlar fetal dna vardıysa da bilmiyorum. 2022 yılında
o yüzden fetal de düşünmüyorum. hatta ikili bile yaptırmasam mı diye düşünüyorum
ya ben de ikili bile yaptırmak istemiyorum sanırım. her şeyi zaten çok kafamıza takıyoruz bu dönemde bir de olumsuz bir şey duyarsak nasıl zaman geçecek bilmiyorum

haklısın o zaman
Bana göre en önemlisi detaylı gerisi sadece para tuzağı başkada bir şey diğil ikili testi bende yaptırmak asla istemem ama doktorun konuşmasından öyle anladımki ikisinden biri kesin yapılmalı ne gerek var yine moralimi bozucak.2022 çokta uzak diğilki yeni çıktı bu testler her şey Allahın elinde gerisi boş

Bana göre en önemlisi detaylı gerisi sadece para tuzağı başkada bir şey diğil ikili testi bende yaptırmak asla istemem ama doktorun konuşmasından öyle anladımki ikisinden biri kesin yapılmalı ne gerek var yine moralimi bozucak.2022 çokta uzak diğilki yeni çıktı bu testler her şey Allahın elinde gerisi boş
evet aynen öyle , zaten yeterince stres altında oluyorz. hakkımızda hayırlısı artık

Bende ikili tarama testi yaptırırım sadece diğer türlü 2 cocugumda da yaptırmadım buna da öyle olur detaylı ultrason çok önemli ben devlette kontrol yaptırıyorum orada dogum yapcam ama detaylı da kesinlikle ozel muayene ye gidicem nasipse çok memnun kaldigim bi perinatolog var her ikisinde ona gittim

annesi 2.çocuğu yaptı diye kızan var mı yaa
bizimki bi triplere girdi.
görende gece gündüz annemin üstündeyiz sanacak. sinir oluyorum

Valla canim benim annem 2. Yaptığımda kıyameti kopardı ama doğunca çok sevdi ve iyi ki doğmuş benim oğlum diyor 3. Olacak bu aldırmam icin çok gözümün içine baktı ama aldiramcm dedim artık onu da kabullendi tup baglatcam çünkü ben sezeryan olurken ama hala nasıl bakcaniz diyip durmuyo degil yazık ettin kendine fln yapacak bisi yok napayim yani

benim ailemin henüz haberi yok :D gerçi ilk çocuğum olacak ama bir süre söylemeyi düşünmüyorum
Allah'ım bayılıyorum böyle ketum insanlara nasıl söylemeden durabiliyorsunuz ya ben hiç tutamıyorum ağzımı komşularıma kadar herkesin haberi var 😂 Eşime sözde spriz yapcaktım asla tutamadım ağzımı 🫣

Niye söylemeyi düşünmüyorsun canim ozel değilse ilk cocugun olacaksa çok sevinirler bence benimkiler ilk cocugumda havalara ucmustu🙄
Allah'ım bayılıyorum böyle ketum insanlara nasıl söylemeden durabiliyorsunuz ya ben hiç tutamıyorum ağzımı komşularıma kadar herkesin haberi var 😂 Eşime sözde spriz yapcaktım asla tutamadım ağzımı 🫣
Üç kez düşük yapınca kimseyi heveslendirmek istemedim :D gerçi artık baya büyüdü ama yine de bir ay daha beklemeyi düşünüyorum.. tabiki bilmeye hakları var ama annem de ağzını asla tutamaz bir saat içinde tüm sülale öğrenir ondan da çok ılımlı değilim paylaşmaya

Diğeri kaçnyaşında
Bende ya ama sadece aileler biliyor azda olsa tuttum kendi mi komşular sıkıştırıyor dedim bi 3 aylık olsun

Back
X