- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum canım amin çok sağol. Maşallah subhanallah sana ve bebeğine inşallah ben de görürüm dua et benim için olur mu?hosgeldin canim.seni burada gormek cok guzel evet gorduk cok sukur.gecen sali gunu..bugun 8+1olduk Rabbime cok sukur..senin adina cok sevindim.sagsalim kavusalim insallah :)
Günaydın canım beni de ekler misin?Günaydin kizlar,
Bilgisayar basinda cok oturamiyorum. Su anda da bir sorun var, çözemedim. Ara ara girip ekleyecegim bilgilerinizi. Merak etmeyin
inşallah gorurun canim.kotu gunler geride kaldi..cok sukur.iyi dusun iyi olsun tatlimHoş buldum canım amin çok sağol. Maşallah subhanallah sana ve bebeğine inşallah ben de görürüm dua et benim için olur mu?
Günaydın canım. 6. Haftamda bebek zarar görebilir yüksek frekans gönderiyor diye dinleymemisti bize ama görüntü olarak göstermişti. Yanıp sönen bir ışık vardı bu kalbi dedi. İsten vazgrcmesen iş başı yapsan ama rapor alsan özel durumun var sonuçta. Sınava hazırlanması vs çok zor tekrardan çünkü. Tabiki karar senin nacizane fikrimi söyledim. Hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın. Bugün 6+5 olduk. Doktor kontrolüm yarındı ama iş için aradılar. (Başka şehirden) en geç pazartesi işbaşı yapmamı istiyorlar. O yüzden bir gün öne çektim. Eğer ikiz devam ediyorsa işten vazgeçeceğim maalesef. Haftasonu taşınma ev bulma bir sürü iş olacak
Bugün kalp atışları duyulur mu acaba? Çok mu erken? Genelde 8. Haftada duyulmuş sanırım
Haklısın canım ama ikiz devam ederse şimdi gitsem bile bebekler olduktan sonra iki tane bebeği kime bırakıcam ki. Mecburen o zaman işi bırakıcam. Bu zamanda bakıcı bulmak bile sıkıntı. Gideceğim yer küçük bir ilçe. Yapacağım işin gece nöbetleri var 24 saat 3-4 günde bir. Annem gelse dahi ikisi ile ilgilenmesi çok zor.Günaydın canım. 6. Haftamda bebek zarar görebilir yüksek frekans gönderiyor diye dinleymemisti bize ama görüntü olarak göstermişti. Yanıp sönen bir ışık vardı bu kalbi dedi. İsten vazgrcmesen iş başı yapsan ama rapor alsan özel durumun var sonuçta. Sınava hazırlanması vs çok zor tekrardan çünkü. Tabiki karar senin nacizane fikrimi söyledim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
yasim 32 ilk cocuk sakarya sat 1 agustos kardelen384
gunaydin kizlar.. plojovic tekrar hosgeldin :) ne guzel surpriz yapmis bebis boyle.bence erken yumurtlamissin.ustune gorme oldugunu sanmiyorum canim.hayirli olsun :) sagsalim kucagimiza alalim insallah
Kızlar günaydın. Bugün 6+5 olduk. Doktor kontrolüm yarındı ama iş için aradılar. (Başka şehirden) en geç pazartesi işbaşı yapmamı istiyorlar. O yüzden bir gün öne çektim. Eğer ikiz devam ediyorsa işten vazgeçeceğim maalesef. Haftasonu taşınma ev bulma bir sürü iş olacak
Bugün kalp atışları duyulur mu acaba? Çok mu erken? Genelde 8. Haftada duyulmuş sanırım
kardelen384İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
Aaaa ısparta. aslen ısparta senirkentliyim ben doğma büyüme ankara ama evlenince çoruma geldim.
kardelen384İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
Merhaba kızlar benide eklermisinGünaydin kizlar,
Bilgisayar basinda cok oturamiyorum. Su anda da bir sorun var, çözemedim. Ara ara girip ekleyecegim bilgilerinizi. Merak etmeyin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Gunaydin kizlar kanamam az az devam ediyo bugun kontrole gidicem dönünce yazarim size