• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
benim ailemin henüz haberi yok :D gerçi ilk çocuğum olacak ama bir süre söylemeyi düşünmüyorum
söylemesem daha iyiydi herhalde
sen iyi dayanmışsın ama ilk çocukta :D
Valla canim benim annem 2. Yaptığımda kıyameti kopardı ama doğunca çok sevdi ve iyi ki doğmuş benim oğlum diyor 3. Olacak bu aldırmam icin çok gözümün içine baktı ama aldiramcm dedim artık onu da kabullendi tup baglatcam çünkü ben sezeryan olurken ama hala nasıl bakcaniz diyip durmuyo degil yazık ettin kendine fln yapacak bisi yok napayim yani
bizimkide daha erken miydi acaba, biraz daha beklesemiydin. anne dedim yaşım geçiyor nereden bileyim seneye olacağını , garantisi yok ki
insanın kendi annesi yapınca dokunuyor. kayınvalidem daha çok sevindi sağolsun

söylemesem daha iyiydi herhalde
sen iyi dayanmışsın ama ilk çocukta :D

bizimkide daha erken miydi acaba, biraz daha beklesemiydin. anne dedim yaşım geçiyor nereden bileyim seneye olacağını , garantisi yok ki
insanın kendi annesi yapınca dokunuyor. kayınvalidem daha çok sevindi sağolsun
bizler de onların evlatlarıyız, aslında ne kadar yorulduğumuzu görüp bize kıyamıyor da olabilirler.. yine de doğru değil tabiki hamilesin sonuçta zaten hormonlar tavan :D doğunca alışacaktır diye düşünüyorum sen onları çok duyma allahım nasip ederse kim ne derse desin oluyor

bizler de onların evlatlarıyız, aslında ne kadar yorulduğumuzu görüp bize kıyamıyor da olabilirler.. yine de doğru değil tabiki hamilesin sonuçta zaten hormonlar tavan :D doğunca alışacaktır diye düşünüyorum sen onları çok duyma allahım nasip ederse kim ne derse desin oluyor
evet tabi oda olabilr ama dediğin gibi hormanlar işte. herkesin aynı derece sevinmesini beklememek lazım

annesi 2.çocuğu yaptı diye kızan var mı yaa
bizimki bi triplere girdi.
görende gece gündüz annemin üstündeyiz sanacak. sinir oluyorum
2. Bebeğimde de 3.de de hatta ilk hamileliğimde bile sevinmedi laf söyledi annem. Kendisi 3 çocuk yapmış sanırım bizden pişman. Ama sen bakmıyorsun ben bakıyorum seviyorum ailemi sana sadece haber verdim ben kendim isteyerek yaptım diye defalarca söyledim ancak kalbim kırık. Zaten arayıp konuşmak dertleşmek soru sormak imkansız bir insan. Size yazıyorum işte sıkıntılarımı meraklarımı..

Sizede çok geçmiş olsun çarşamba öğlen kürtaj oldum, ilk gün normal 2 gün hiç kanama olmadım sonra da normal oldum adet gibi 2-3 ped değiştirdim
Şuanda böyle sildikce gelen bir kanamam var normal mi bu çok korktum kötü oldum panik mi yapıyorum anlamadım
Zaten psikolojik olarak iiyi değilim
Hayır panik yapmayın normal benim de 2 3 gün sonra şiddetlenmişti rahim kalan pıhtıları atarak temizliyor kendini bugün 9. Günüm kontrolden geldim temiz sıkıntı yok dedi bugün dahi lekelenme vardı yani korkmayın

2. Bebeğimde de 3.de de hatta ilk hamileliğimde bile sevinmedi laf söyledi annem. Kendisi 3 çocuk yapmış sanırım bizden pişman. Ama sen bakmıyorsun ben bakıyorum seviyorum ailemi sana sadece haber verdim ben kendim isteyerek yaptım diye defalarca söyledim ancak kalbim kırık. Zaten arayıp konuşmak dertleşmek soru sormak imkansız bir insan. Size yazıyorum işte sıkıntılarımı meraklarımı..
Canını sıkıp kendini üzme. Aileler bizim baş tacimiz ama bizim bir hayatimiz var ve artık kendi ailemiz var onlara izin verdiğimiz kadar dahil olabilirler. Maşallah evladın da var. Her şey gönlünüzce olsun. 🧿🩷💙

boşverrr napalım
bizim hayatımız bu, biz yetiştiricez. sevinmesinler

9+6 dan herkese selam :) annem bana hamileyken ciğer yemiş ve eliyle sırtını kaşımış, tam o kaşıdığı yerde benim de doğum lekem var :D ben inanıyorum o sebeple.

doktor bana 3 hafta sonra gel cinsiyeti görürüz dedi kızlar. cinsiyet hemen belli oluyor mu ya anlayamadım. Bir de fetal dna ya da ikili test yaptırmayı düşünen var mı? fetal dna için 12 bin tl civarı istiyorlarmış, ikili test sigortam olduğu için hastane karşılıyor. ama karar veremedim
Yaşımdan dolayı da (37 😬) doktorum fetal dna önerdi. Bende fetal dna yaptırmayı düşünüyorum ikili teste göre daha güvenilir olduğunu düşünüyorum , doktorum da o şekilde bilgi aldım. Sizin aldığınız fiyat yine uygunmuş bana 19 bin dediler

Kesin kaç yaştan sonra olduğunu bilmiyorum fetal bile kesin sonuç diğil detaylı ultrasonda suyum fazla çıkınca bana dedi bebek sorunlu doğula bilir işte o zaman ben sinirlendim bu kadar parayı fetala neden verdim diye cevab bu oldu fetal her şeyi göstermiyor🤷🏻‍♀️
Bana doktorum negatif geldiğinde yüzde 99 negatiftir ve rahatlarız dedi . Peki pozitif gelirse ne yapıyorsunuz dedim aminosentez yapıyoruz dedi 😵‍💫 ne kadar iç karartıcı şeyler rabbim hiçbirimize yaşatmasın inş 🙏🏻 sağlıkla ,huzurla geçirelim 😊

Kızlar günaydın
tabloya sat sütununu da ekledim. bulabildiklerimi güncelledim.
yine eklenmek, güncellenmek isteyen olursa yazın düzelteyim :KK36:
Hayırlı olsun canım😘 beni de ekler misin yeniden?
2.gebelik
Sat: 07/12/2024
Tahmini doğum:03/09/2025

Yaşımdan dolayı da (37 😬) doktorum fetal dna önerdi. Bende fetal dna yaptırmayı düşünüyorum ikili teste göre daha güvenilir olduğunu düşünüyorum , doktorum da o şekilde bilgi aldım. Sizin aldığınız fiyat yine uygunmuş bana 19 bin dediler
Ne kadar pahalı… tabi gerek hissediyorsanız yapın ancak sanki bu testler bu ara moda olmuş birileri pazarlıyor olabilir artık her şeye şüpheli bakıyorum kusura bakmayın :/

Merhaba hanımlarrr lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz sata göre 6+1im keseye göre 5+3üm dün kontrolüm vardı kese göründü fakat bebek halen görünmedi pzt gideceğim doktora kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum fakat benim 3 gündür gebelik belirtilerim kalmadı iştahsızdım iştahım açıldı göğüslerim çok gergin ve ağrıyordu onlar söndü acı ağrı yok sadece uçları çok az dokunursam oda ve kasık ağrılarım kayboldu hamile değil gibiyim ve korkuyorum bebek oluşmayacak diye böyle birşey yaşayan var mı 🥺 kese fotoğrafını da ekleyim ben sağ alt köşede yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum fakat doktor birşey söylemedi pztye kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum çalıştığım için doktor rapor yazdı evde kaldıkça daha çok vücudumu dinliyorum herşeyi sorun ediyorum 😔

Eklentiler

• 1000024905.webp
    1000024905.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 30
Bana doktorum negatif geldiğinde yüzde 99 negatiftir ve rahatlarız dedi . Peki pozitif gelirse ne yapıyorsunuz dedim aminosentez yapıyoruz dedi 😵‍💫 ne kadar iç karartıcı şeyler rabbim hiçbirimize yaşatmasın inş 🙏🏻 sağlıkla ,huzurla geçirelim 😊
Amin Amin🤲🏻🤲🏻Banada baştan öyle dedi rahatlıcaz dedi bende koşa koşa yaptırdım detaylıda suyu fazla görünce yok diyor fetal her şeyi göstermez çocuğun dudaklarında yutmasında sorun ola bilir isterseniz aminosentez yapak bende yapmadım ama doğana kadar zehir oldu gebelik bana yani hiç rahat olmadım.

Amin Amin🤲🏻🤲🏻Banada baştan öyle dedi rahatlıcaz dedi bende koşa koşa yaptırdım detaylıda suyu fazla görünce yok diyor fetal her şeyi göstermez çocuğun dudaklarında yutmasında sorun ola bilir isterseniz aminosentez yapak bende yapmadım ama doğana kadar zehir oldu gebelik bana yani hiç rahat olmadım.
Ah işte en çok korktuğum şey 😕 ne kadar kolayca öneriyorlar aminosentezi bende yerinizde olsam yaptırmazdım ama zehir olurdu hersey 🥺 inş bu kötü ihtimallerin hiçbirini yaşamayacağız🙏🏻

Back
X