• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oooww maasallah canım iyi almissin gerçekten bunda nasılsın bulanti iştah durumun?ben kizimda toplamda 9 kilo aldım şuan 7+6 yim ve 3 kilo verdim su ve meyveden başka bişey midem almıyor kızıma ve eşime zor yemek yapıyorum komşularim sağolsun yardım ediyorlar
Ayy 9 kilo mu masallah :) benim henüz başlamadı bulantı. Oğlumda da tam 6. Haftada başlamıştı. Ama bakalım :) ah komsular iyiki varlar :)

Merhabalar sevgili anne adayları size önemli bir şey sorcam. Daha önce boş gebelik yaşadığım için korkuyorum. Bugün Dr a gittim beta hcg 19086 çıktı. Ama yolk görünmedi. 7. Haftamdayım sat a göre. Doktorda bişey demedi takip dedi. Ne yapmalıyım?
Bir bir bucuk hafta daha bekleyin. Yolk gorunmemesi cook hayra alamet degil ama moralinizi hemen bozmayin.

yurtdisinda doktorlar 8-9haftalarinda Ilk kez bakiyorlar onunda hemsire yapiyor. O tarihten once size siz rahatsizlik yasamadiginiz sure mudahale etmiyorlar. Ben ne var ne yok hic bilmiyorum mesala.

Beklemek istemiyorsaniz baska bir doktora gitmeyinde deneyebilirsiniz. Ultrason makinenin kalitesine de bagli.
Umarim olumlu sonuc alirsiniz.

İyi akşamlar hanımlar. Yeni eve geldik . 8 haftalık boyu haftasına göre gayet iyi buyumesi güzel dedi. Kalp sesini de duyduk çok güzeldi 3 saniyecik :KK200:. Hafif bir kanama görüyorum çok önemli değil ama dikkat et dedi. Hep yat demiyorum sadece kendini yorma dedi. Bir tane iğne verdi tedbir amaçlı prugelon. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Bu duygularida isteyen herkese yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın inşallah.

Bir bir bucuk hafta daha bekleyin. Yolk gorunmemesi cook hayra alamet degil ama moralinizi hemen bozmayin.

yurtdisinda doktorlar 8-9haftalarinda Ilk kez bakiyorlar onunda hemsire yapiyor. O tarihten once size siz rahatsizlik yasamadiginiz sure mudahale etmiyorlar. Ben ne var ne yok hic bilmiyorum mesala.

Beklemek istemiyorsaniz baska bir doktora gitmeyinde deneyebilirsiniz. Ultrason makinenin kalitesine de bagli.
Umarim olumlu sonuc alirsiniz.
bende daha hic gitmedim doktora ayin 25 inde gitcem ayniyiz gerci sen mecbur bekliyorsn ama bende erken gitmek istemedim

İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen

37-ist.-25.07.2017-02.05.2018-3. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))

Merhabalar sevgili anne adayları size önemli bir şey sorcam. Daha önce boş gebelik yaşadığım için korkuyorum. Bugün Dr a gittim beta hcg 19086 çıktı. Ama yolk görünmedi. 7. Haftamdayım sat a göre. Doktorda bişey demedi takip dedi. Ne yapmalıyım?
Benimde gecen persembe 5000 lerde cıktı cnm kan değerim bugün gittim sata göre 6+3 olması lazım ama görünmedi bebek kesen düzgün ve olması gereken yerde dedi tam sınırdasın dedi oğlumdada aynısını yasadım duymustuk cok şükür bundada 29 unda gidicem inşallah duyarız vajinal mı baktı dr unuz karından mı ilkinde ne zaman kesin karar verdiler bos gebelik olduguna

Back