• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
slm kizlar doktordan geldim hcg sonucu bekliyorum 1 saate cikcako_O@kardelen384 benide eklermisin yas 29 ordu 2. cocuk sat 19 agustos dogum 26 mayis 2018

Selam kızlar ankara da doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Canim ben doğduğum yeri yazdim şehrimi yazmicam sanki deşifre olacakmışım gibi geliyo:KK53: akrabalar da olabilir benim burda o yuzden yazmicam:sus:boyle rahatca dolaşıyorum kkda.

kardelen384 kardelen384 canım listede doğum tarihlerini ayın 1 nden 30 una kadar doğru düzenlersen doğum sırasını da görebiliriz :KK66:

Cnm sabah cok ugrastim, tablo bozuldu. Bastan yaptim. Benimki tüp bebek, onceki düşük sebebiyle de bir sürü ilac ve kan sulandirici kullaniyorum . Cabuk yoruluyorum. Ilerleyen zamanlarda neden olmasin:KK76:

Cnm sabah cok ugrastim, tablo bozuldu. Bastan yaptim. Benimki tüp bebek, onceki düşük sebebiyle de bir sürü ilac ve kan sulandirici kullaniyorum . Cabuk yoruluyorum. Ilerleyen zamanlarda neden olmasin:KK76:

Yorma kendini yavaş yavaş yoluna koyarız el birliği ile ;) bizim ateş topigindeki listemiz sıralı kimin doğumu yaklaşmış sıra kimde görüyoruz çok heyecanlı oluyor :))

maltepe de oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz hangi doktora gidiyorsunuz acaba plojovic plojovic

Camilide oturuyorum.Adatıp'ta Deniz hanima kanamam oldugunda gitmistim.Yeni belli oldu ona gideyim dedim yine.Hatta simdi de ona gidiyorum ama degisir mi degismez mi belli degil :) Siz kime gidiyorsunuz?

Back