- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.041
Selam kızlar ankara da doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?kardelen384 yaş 35. Ankara sat..04.08.2017 muhtemelen doğum tarihi 11.05.2018 ...1.bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar ankara da doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?kardelen384 yaş 35. Ankara sat..04.08.2017 muhtemelen doğum tarihi 11.05.2018 ...1.bebek
Selam kızlar ankara da doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Evet canım inşallah bende tekrardan bi mayıs ayında anne olacağım. Bende seni tebrik ederim
Canim ben doğduğum yeri yazdim şehrimi yazmicam sanki deşifre olacakmışım gibi geliyo akrabalar da olabilir benim burda o yuzden yazmicamboyle rahatca dolaşıyorum kkda.Selam kızlar ankara da doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?
kardelen384 canım listede doğum tarihlerini ayın 1 nden 30 una kadar doğru düzenlersen doğum sırasını da görebiliriz
:) Anladım canımCanim ben doğduğum yeri yazdim şehrimi yazmicam sanki deşifre olacakmışım gibi geliyo akrabalar da olabilir benim burda o yuzden yazmicamboyle rahatca dolaşıyorum kkda.
kardelen384 canim beni.eklememissin listeye
Ben gelin geldim buraya aslen Isparta'lı değilim. Ancak seviyorum Isparta'yı. Çok güzel bir şehir.Aaaa ısparta. aslen ısparta senirkentliyim ben doğma büyüme ankara ama evlenince çoruma geldim.
Ben de Isparta'dayım :)Yaş 30 -ısparta- 2. Bebek- sat:26/07/2017 doğum tarihi:02/05/2018 kardelen384
Cnm sabah cok ugrastim, tablo bozuldu. Bastan yaptim. Benimki tüp bebek, onceki düşük sebebiyle de bir sürü ilac ve kan sulandirici kullaniyorum . Cabuk yoruluyorum. Ilerleyen zamanlarda neden olmasin
maltepe de oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz hangi doktora gidiyorsunuz acaba plojovic